The Darkness 2

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
De azt meg kellene probalni, hogy weskerre tudunk-e, lehet nalam a hiba mint a bl1-nel...bar ott legalabb en tudtam rad csatlakozni.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Jó... de egyelõre nem tudok csatlakozni senkihez, és hozzám sem tudnak. Kibaszott steam egyre szarabb... most pl a borderlands 2 is behalt online, hamachit kell használnunk, úgy nincs lag.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Nekem nem volt vele semmi gond se én a Katana-s csávóval vittem végig !

Ha gondolod majd késõbb segíthetek én is benne !
Fpocok
Havernak is meg nekem is megvan a játék, most vettük. Viszont vendettában nem tudunk egymásra kapcsolódni. Kurva életbe... pedig borderlands2-ben tudunk.

grebber
Most ~2850ftba kerül a game. (amazon.com)

Next PC upgrade: 2022

Rage47
Az biztos, hogy maradandó élmény (pozitívan), és ezért lesz kiemelten jó egy játék számomra.
wantonly
Jók a cikkek, és a játék is nagyon rendben van.
sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Fpocok
Hát az az angyalos dolog kurvára szánalmas volt. Az csak egy sequel-bait volt... felvezetése a következõ résznek. Nagyon nem lehet tudni, miért van az, majd megtudjuk két év múlva... köcsögök.
Nem. A pszihiátria nem a valóság. Bár én nem azt választottam, szóval nem tudom, mi lesz ott... gondolom elfogadja a vereséget és próbál egy képzelt világban élni.

Panzeradler
Kijátszottam én is és lenne 1-2 kérdésem, mivel hogy nem vagyok nagy angolos
A végén amikor úgy döntünk, hogy a poklot választjuk, akkor a csaj miért változik angyallá?
A másik befejezésnél pedig végül kaptunk egy esélyt a normális életre vagy tényleg az volt a valóság, hogy pszichiátrián van?
http://www.youtube.com/v/jPZLApalxh4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Saját.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

MerlinW
wesker24
A multi része ugyanolyan jó mint a story mode elsõ végigjátszásom a japó Kusanagival volt !
wesker24
Melyik befejezést kaptad ? Mert 2 fajta befejezés volt !

Az egyik false befejezés a másik egy alternate ending!
Tatyla
végig toltam a story módot jó kis játék volt ez kérem szépen én jól szórakoztam a cell-shading grafikát is szeretem alapból,fullon szerintem elég szép volt történet is jó volt,jó ötletek is voltak benne szóval kellemes volt....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wesker24
A Vendetta multiplayer is nagyon fasza volt kb ugyanolyan jó volt mint a main story !

Elsõ végig játszás Kusanagi-val volt a japó kardos csávóval !

Következõ végigjátszás a shotgunos csaj lesz !
Frank99
tök jól megy egér+billel..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
Pedig az irányítás nagyon jó egérbillel. Csak a fov miatt kurva szar.

wantonly
Elég durva a játék, csak sok az üresjárat. És az irányítás sem az igazi gamepad nélkül.
offline nem megy egymással?
Fpocok
ááá... temetõs után már nem volt sok.

tutituti
az lehet,valamiért úgy rémlett hogy úgy a felénél van.Bár 4-6 óra végigjátszásnál fene tudja hol a fele:D

nekem a rövidebb végkifejlet jobban tetszett,bár én még több pszichiátriai jelenetet elviseltem volna.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Frank99
végigtoltam, érdekes volt....

annyi nem volt hátra, mint addig....

tutituti
még sok.(kb fele,én azt hittem már lassan vége maikor ott voltam)
De érdemes,nekem nagyon bejött

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Frank99
a temetõs rész után mennyi van még?

Fpocok
Most értem a végére:
Túl rövid volt.
FoV miatt lehetetlen volt a zoomos fegyvereket használni.
A történet vége meg nc.

neten nem lehet játszani vagy tunglen keresztül?
Fpocok
Még egy:
http://www.youtube.com/v/Z5wy21-2rZU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

wesker24
http://www.youtube.com/v/Zmnx2cUFrxI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Szép jo napot mindenkinek.Valaki megtudná irni hogy mi lehet a baj mert csak a kurzol látszik a többi fekete de hang az van segitséget elõre is köszönöm.
DarkSector
Nem illik hozzá de ez van. :P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Visszatérve a jó dolgokra: Nagyon pörgõs játék. ÉS valamiért... nagyon jó benne lövöldözni. Ezt nehéz megmagyarázni, de ritkán van ilyen jó lövöldözés játékokban. Fõleg pisztollyal, amit imádok. Még egy jó dolog... maxon, tökéletesen futott. A grafika meg nem csúnya. A grafika jó, viszont egy nagyon erõs visszaesés az elsõ részhez képest.

http://www.youtube.com/v/hl9lKPYo9IA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

CalebJoe
Mivel ez egy nálunk kevésbé ismert képregény sorozatról készült ezért rajzos a grafikája kicsit, ami pont is illik hozzá.
A game tökéletes, a többi tabu sajna :)
grebber
Semmi gond nincs a grafikával és a game is jó!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Van-volt-lesz.

Borderlands-Prince of Persia-Street Fighter 4-Rage...

Csak hogy néhány mostani címet megemlítsek.
Én is rühellem ezt a megoldást, de ez van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

uraim 2012 ugye bár?ilyen sz.r grafika sehol nem volt még :(
szégyen!
Mikor a kis fingós társadat írányítjuk, akkor az Evil Dead: Regeneration jutott eszembe (nagyon nagy) :D
Tökéletes szerintem minõségileg; most kezd keményedni, már megvan a 2. shoti :P
DarkSector
Van uninstall. :)

Jó játék ez; csak mint veterán kritikus írom a dolgokat személyszerint :)
DarkSector
Aim: mikor 1 gombnyomásra, álltalában (bal alt) ráugrik a célpontra, 120fokban vagy 360fokban.
Assist: mikor a célpont közelébe célozva kicsit rásegít a program.

Egyeltalán nem mindegy.
Ha mindegy lenne nem lenne konzolon pl codokban csiter. :D
Csak finoman fogalmazzunk.

Ez assist, de én mondjuk nem nagyon vettem észre.

A FOV beállítási lehetõséget is hiányolom, mert nagyon közeli.
Fpocok
De persze nem vagyok én egy olyan, aki CSAK FIKÁZNI TUD. Van a játékban jó dolgok is...

Fpocok
Amikor jobb klikkelek, akkor magáról célra tart: autoaim. Persze lehet a szavakon veszekedni, ahogy én is teszem :D

DarkSector
és az elsõ rész még szebb is ...:D
de ez CELL-SHÁDID wazze+

Arról nem beszélve, hogy a grafika semmivel sem különb, mint konzolon sõõõt a grafikát levéve se sokkal rosszabb/jobb.

De legalább fix 60 :D
DarkSector
Nem aim, hanem rásegítés.
az aim az más, vagy írjam le a különbséget? :P

Fpocok
De ez PC. Ne legyen már alap beállítás az autoaim. És ha nincs is controller bedugva, akkor ne akarja már, hogy kikapcsoljam. Ezek alap dolgoknak kéne lenni, de pont az ellenkezõje valósult itt meg.

Oldal 1 / 7Következő →