317
The Darkness 2
-
#317 De azt meg kellene probalni, hogy weskerre tudunk-e, lehet nalam a hiba mint a bl1-nel...bar ott legalabb en tudtam rad csatlakozni. -
#316 Jó... de egyelőre nem tudok csatlakozni senkihez, és hozzám sem tudnak. Kibaszott steam egyre szarabb... most pl a borderlands 2 is behalt online, hamachit kell használnunk, úgy nincs lag. -
#315 Nekem nem volt vele semmi gond se én a Katana-s csávóval vittem végig !
Ha gondolod majd később segíthetek én is benne ! -
#314 Havernak is meg nekem is megvan a játék, most vettük. Viszont vendettában nem tudunk egymásra kapcsolódni. Kurva életbe... pedig borderlands2-ben tudunk. -
#313 Most ~2850ftba kerül a game. (amazon.com) -
#312 Az biztos, hogy maradandó élmény (pozitívan), és ezért lesz kiemelten jó egy játék számomra. -
#311 Jók a cikkek, és a játék is nagyon rendben van. -
-
-
#308 [spoiler] Hát az az angyalos dolog kurvára szánalmas volt. Az csak egy sequel-bait volt... felvezetése a következő résznek. Nagyon nem lehet tudni, miért van az, majd megtudjuk két év múlva... köcsögök.
Nem. A pszihiátria nem a valóság. Bár én nem azt választottam, szóval nem tudom, mi lesz ott... gondolom elfogadja a vereséget és próbál egy képzelt világban élni. -
#307 Kijátszottam én is és lenne 1-2 kérdésem, mivel hogy nem vagyok nagy angolos
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén amikor úgy döntünk, hogy a poklot választjuk, akkor a csaj miért változik angyallá?
A másik befejezésnél pedig végül kaptunk egy esélyt a normális életre vagy tényleg az volt a valóság, hogy pszichiátrián van? -
janihunk #306
Saját. -
#305 FOV-ra (fél)orvosság -
#304 A multi része ugyanolyan jó mint a story mode első végigjátszásom a japó Kusanagival volt ! -
#303 Melyik befejezést kaptad ? Mert 2 fajta befejezés volt !
Az egyik false befejezés a másik egy alternate ending! -
#302 végig toltam a story módot jó kis játék volt ez kérem szépen én jól szórakoztam a cell-shading grafikát is szeretem alapból,fullon szerintem elég szép volt történet is jó volt,jó ötletek is voltak benne szóval kellemes volt.... -
#301 A Vendetta multiplayer is nagyon fasza volt kb ugyanolyan jó volt mint a main story !
Első végig játszás Kusanagi-val volt a japó kardos csávóval !
Következő végigjátszás a shotgunos csaj lesz ! -
#300 tök jól megy egér+billel.. -
#299 Pedig az irányítás nagyon jó egérbillel. Csak a fov miatt kurva szar. -
#298 Elég durva a játék, csak sok az üresjárat. És az irányítás sem az igazi gamepad nélkül. -
barnasopiane #297 offline nem megy egymással? -
#296 ááá... temetős után már nem volt sok. -
#295 az lehet,valamiért úgy rémlett hogy úgy a felénél van.Bár 4-6 óra végigjátszásnál fene tudja hol a fele:D
nekem a rövidebb végkifejlet jobban tetszett,bár én még több pszichiátriai jelenetet elviseltem volna. -
#294 végigtoltam, érdekes volt....
annyi nem volt hátra, mint addig.... -
#293 még sok.(kb fele,én azt hittem már lassan vége maikor ott voltam)
De érdemes,nekem nagyon bejött -
#292 a temetős rész után mennyi van még? -
#291 Most értem a végére:
Túl rövid volt.
FoV miatt lehetetlen volt a zoomos fegyvereket használni.
A történet vége meg nc. -
barnasopiane #290 neten nem lehet játszani vagy tunglen keresztül? -
#289 Még egy:
-
#288 -
wahuja #287 Szép jo napot mindenkinek.Valaki megtudná irni hogy mi lehet a baj mert csak a kurzol látszik a többi fekete de hang az van segitséget előre is köszönöm. -
#286 Nem illik hozzá de ez van. :P -
#285 Visszatérve a jó dolgokra: Nagyon pörgős játék. ÉS valamiért... nagyon jó benne lövöldözni. Ezt nehéz megmagyarázni, de ritkán van ilyen jó lövöldözés játékokban. Főleg pisztollyal, amit imádok. Még egy jó dolog... maxon, tökéletesen futott. A grafika meg nem csúnya. A grafika jó, viszont egy nagyon erős visszaesés az első részhez képest.
-
#284 Mivel ez egy nálunk kevésbé ismert képregény sorozatról készült ezért rajzos a grafikája kicsit, ami pont is illik hozzá. -
mester1987 #283 A game tökéletes, a többi tabu sajna :) -
#282 Semmi gond nincs a grafikával és a game is jó! -
#281 Van-volt-lesz.
Borderlands-Prince of Persia-Street Fighter 4-Rage...
Csak hogy néhány mostani címet megemlítsek.
Én is rühellem ezt a megoldást, de ez van. -
barnasopiane #280 uraim 2012 ugye bár?ilyen sz.r grafika sehol nem volt még :(
szégyen! -
mester1987 #279 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor a kis fingós társadat írányítjuk, akkor az Evil Dead: Regeneration jutott eszembe (nagyon nagy) :D -
mester1987 #278 Tökéletes szerintem minőségileg; most kezd keményedni, már megvan a 2. shoti :P