596
a1_2012_10_25_qaluw5ozsq.jpg\"

?????????? ???? ???? ?????????-Futbolnij klub Anzsi Mahacskala
  • banok
    Azért óvatosan ezzel a történettel! A Blikk nevek nélkül írta meg ezt a sztorit, ha frankó akkor miért nem nevezték nevükön a gyerekeket...?
  • zaki
    az igen, nem kispályás :D
  • IXEMGabeo
    tipikus magyar ribanc...rohadjon le a szája....

Dzsudzsák meg egy tipikus hülye paraszt, aki elvakult:D:D
  • pilboy
    naív hülye és mocskos rib*nc
  • Effe88
    szegény dzsudzsit jól átbaszta a nője:D:D
    link
  • Effe88
    köv meccs március 3. dinamo-anzsi
  • Effe88
    2-1 re nyertek dzsudzsi a 65.percben állt be
  • bakkerman
    egészségére válljék
  • Effe88
    megy a meccs anzsi-amkra
    zsuzsi a padon reméljük beáll majd
  • Effe88
    dzsudzsák évi 1 milliárdot visz haza
    link!!!
  • bakkerman
    igen,de orosz középcsapatból(mert jelenleg az anzsi a tabellán elfoglalt helye miatt annak számít)nem nagyon vándorolnak ki nyugati él csapatokba....persze ha egy CSZKA-ban,vagy Zenitben lenne alapember,akkor semmi probléma,de az anzsit nem ismerik annyian mint a másik kettőt.
  • banok
    Ne hidd, hogy a klubok megfigyelői nem járnak orosz bajnokikra. Azt azért nem szabad elefelejteni, hogy az orosz bajnokság Európa legdinamikusabban fejlődő bajnoksága ahol rengeteg lové van. Ti meg itt úgy írtok erről a ligáról mintha Moldáviában játszana...
  • Effe88
    erről van szó
  • Effe88
    Puskás emberként is tizes volt utolsó fillérjeit is elosztogatta a magyaroknak spanyolbaD:D
  • precision
  • karajjj
    nyáron volt egy dokufilm a magyar fociakadémiákról, és nyilatkoztak benne a tehetséges 14-18 évesek, 10-ből 9 azt mondta, hogy az a célja, hogy külföldi nagy klubban jó sok pénzért focizzon és a karrierjére kell koncentrálni, egyetlen egy mondta, hogy szeret focizni és szeretne válogatott focista lenni, meg világbajnokságon játszani
  • precision
    az a baj, hogy a Dzsudzsák most bebizonyította azt, hogy nem a fociért focizik, hanem a pénzért

nyilván ha a karrierje érdekli és el akar érni mindent amit egy focistának ellehet (persze a válogatottat leszámítva) akkor nyilván nem az isten háta mögé megy focizni ahol biztos nem figyelnek fel rá nyugati csapat "castingosai"

valahogy Puskás jut az eszembe, aki annyira fanatikus volt, hogy órákat/napokat gyakorolta azt, hogy 10ből 10x el tudja találni a kapufát... és amikor egy meccsen bevarta a szabadrúgást a pipába, a bíró lefújta, merthogy a sorfal bemozdult a lövés előtt, Puskás azt mondta, hogy nézzétek meg, ugyanoda fogom rúgni, és persze így is történt... szóval ebből nekem a foci szeretete jut eszembe, ahogy utolsó éveiben is a kórház ablakából a srácokat nézte ahogy fociznak

Dzsudzsák ezzel ellentétben a pénzt választotta a foci helyett...

kár érte.
  • bakkerman
    fölösleges ragozni,az Anzsi ha ebben a szezonban nem vívja ki legalább az EL szereplé jogát,akkor 2013(!!!) őszéig BIZTOSAN nem léphet pályára Dzsudzsi a nemzetközi porondon,amivel egyértelműen el is tűnne a a nyugati megfigyelők látóköréből. ezt nagyon csúnyán elbaszta,és még az se biztos,hogy 5-6 hónap múlva kezdő lesz,lehet hoznak rá egy sztárt,és padozni fog
  • karajjj
    na ha ilyen okos vagy, légy oly szíves és mutasd meg, hogy én hol állítottam bármikor is, hogy bl-t fognak nyerni

az orosz bajnokságot meg nem nehéz megnyerni, lásd a tatárföldi csodát...
  • Effe88
    mihez gratulálsz???:D:D
    azért mert jelenleg 17. a hamburg egyből bundes 2es lett:D:D:D(igaz van még hátra 24 forduló de biztos ki fog esni:D:D)
    mindegy puffogtassad csak a hülyeségeidet hogy az anzsi majd bajnok lesz meg bl győztes stb....
  • karajjj
    gratulálok, látszik, hogy képben vagy a bundesligával
  • Effe88
    te miről beszélsz...
    hamburg bundes1es és az is fog maradni....de az anzsinál biztos jobb
    talán odaérhetnek a 7.helyre az orosz 1-be
    meg milyen jó lehet már dagesztánba elutazni moszkvából minden hazai meccsre:D:D:Dálom:D:D:D
  • karajjj
    mehetett volna velük a bundesliga 2-be :D kurvajó választás lett volna
  • Effe88
    eddig úgy fest igen..bár még a hamburggal is jobban járt volna ha csak szigorúan a karriert nézzük és nem a fizetést persze:)
  • ManoNegra
    Valamilyen szinten igen, én is örültem volna, de mégiscsak az ő élete.
  • precision
    szerintem minden "fan" egyszer szerette volna látni egy bl győztes csapatban, ahol "neadjisten" ő lőtte volna a győztest gólt

de hát el kell menni a halál f.szára, az anzsi mahacskalába három talicska pénzért passzolgatni a labdát kiöregedett focistákkal

úgyhogy velünk is kicseszett, nem csak magával
  • karajjj
    minden újgazdag csapat ilyen volt az elején és egyáltalán nem kell jó korban lévő nagynevű sztárokat venni, elég fiatal tehetségeket venni, akiket megkínálnak sztároknak járó fizetéssel, szerződtetnek egy jó edzőt, akit hagynak dolgozni és bumm, máris BL-ben vannak
  • Gabe18
    Lehet hogy úgy lesz, bár én kétlem.
    Az hogy ilyen már mindent elért, nulla motivációs Eto-t oda tudnak vinni, aki a nagy pénz hallatán megrészegül, az nem ugyanaz mint igazán komoly jó korban lévő, karrierje elején-közepén lévő játékost elcsábítani akit más élklubok is hívnak.
    Példádnál maradva egy komoly profi karrierre vágyó, feltörekvő, sikerre éhes játékos a két Premier Liga csapat és a Anzsi közül nem kérdés hogy melyik kettőt fogja előre helyezni ha igazolásról van szó.
    Hát hacsak a Premiert össze nem keveri a Premjer-el...
    Még nagyon messze vagyunk attól hogy ide csoportosan jöjjenek a sztárjátékosok. Persze sikert nem csak azokkal lehet elérni hanem egy jól összerakott, de nem olyan nagy nevekből álló gárdával is, mint ugye pl. a CSKA UEFA kupa győzelme pár éve. Viszont az Anzsi egyelőre ettől is igen messze van, az eredmények, meg a mutatott játék alapján...
  • karajjj
    majd ha 2-3 éven belül beérik az Anzsi (lásd a Chelsea, Man City példáját) és bajnokok lesznek, meg BL-ben indulnak, akkor a hozzád hasonlók rögtön be fogják fogni a szájukat és csendben elismerik, hogy ez igen, ez már valami
  • ManoNegra
    Mindezzel én is tisztában vagyok, és sajnálom hogy egy Isten-háta mögötti csapatba ment, de ez van.
  • Gabe18
    Ha elment volna egy nyugat európai középcsapatba, és ott keres k...a sok pénzt, meg még rajta is marad a "futballtérképen", az nem hiszem hogy olyan nagy kibaszás lett volna magával.
    Igy meg keres még k....ább sok pénzt, de hogy ha itt lehúz 3-4 évet a világ végén, miközben ezek az 5. hely körül vegetálnak, akkor azt hiszem nyugodtan elfelejtheti a további karriert. Arról nem beszélve, hogy neki az marhára nem biztos hogy jó ha ezek vesznek még több "sztárt" (ha esetleg találnak még olyan aki hajlandó odamenni), mert akkor meg lehet megerősödnek, csak akkor azt meg ő már a kispadról nézi végig ahogy esetleg nyernek valamit.
    Itt a pénzen kívül ő sokat csak igen szerencsés esetben nyerhet...
  • ManoNegra
    Egyet felejt el mindenki, hogy a döntés egyedül Balázs bőrére megy. Tehát ha rosszul dönt, akkor nem velünk baszik ki, hanem saját magával!
  • precision
    ennyi.

én mondtam, hogy jobban járt volna egy angol/spanyol/olasz csapattal
    nem is kellett volna a top 3 csapat, elég lett volna a tabella felső harmadában lévő erősebb csapat is

jahogy ott nem lett volna ennyi zsé... érthető.
  • bakkerman
    először vásárolják fel az orosz bajnokság legjobbjait posztonként,akkor kialakulna egy igen erős mag,és ahhoz kezdjenek el sztárokat igazolni,mert most ez így kurvára nem frankó,hogy van egy Eto'o,Dzsudzsák,Zhirkov mag,körülöttük meg semmitmondó orosz szinten is gyenge játékosok...
  • karajjj
    jaj dehogynem, adnak annyi pénzt, hogy el se hinnéd
  • Effe88
    ték!!!

hát igen egy új capat...de most őszintén ki az a top játékos aki ide hajlandó lenne el jönni???
    mert most hogy majd esetleg jön egy 33 éves lampard meg ilyenek hát az asztán nem lesz segítség:D:D:D
    épp eszű játékos nem jön el ide
  • zaki
    meg egy új csapat
  • karajjj
    meg egy jó kapus
  • pzoli00
    ebből nem lesz BL de még EL sem jövőre, először is kéne egy komoly edző
  • Effe88
    na 28.forduló
    anzsika-cska 3-5
    eto,holenda 2 ill. doumbia 3,vagner love,dzagoev

zsuzsika nem játszott még a padon se volt:D:D:D
    bár már a finnek ellen játszott jó 2 hete lehet ide nem fér be ebbe a bivalyerős csapatba...