12
-
GaborT28 #12 Háááááát ez valami borzadály!!!!!!!!! 10 perc után sírva léptem ki a játékból... -
egynyári üröm #11 nekem ez az ajánló expertül elvette a kedvem a játéktól :) -
#10 nemtudom mi baj volt a torchlight grafikajaval... 0 gepigenyre azert nagyon is elvezheto volt... -
WiZe #9 Brutálisan felejtös, megléptem 2. szintet a törpével és azonnal uninstall. Kérek minden érdeklődőt, hogy a saját nyugalma érdekében hagyja ki ezt a játékot. -
#8 Állat! :D -
cateran #7 En meg olyat, ahol a "gonosz" oldalon kell helytallni..mondjuk eppen FR-en, teszem azt Zhentarimkent..Zhentil Keep-bol kirongyolva porig alazni a "jokat" Vagy mondjuk fejvadaszat a Seven Sistersre (mar aki meg el beloluk)...esetleg befogni Drizztet hazikedvencnek..vagy eladni a Mind Flayereknek :DD Ahh...de sajna... -
#6 "Bár nem játszottam vele, de néztem egy pár videót róla."
Mikor én néztem videót Witcher 2-ről mikor egy tisztáson ilyen zombiszerű bizbaszokat ölt - később kiderült hogy Nekker - akkor én is lestem, hogy mi ez a szar, végig se néztem azt a 7 perces zűrzavart ... aztán letöltöttem a játékot netről mikor megjelent, és a prologue után megrendeltem a CE-t cdgalaxistól, abból a pénzből amit SWTOR-ra raktam félre.
Jó, ez a játék nyilván valóban gyenge, de véleményt biztosan csak akkor lehet mondani róla, ha már játszottál vele, mert lehet kiderül, hogy ugyan szar, de még játszható! -
#5 Bár nem játszottam vele, de néztem egy pár videót róla. Hát, "nem valami bizalomgerjesztő játék". És kicsit sem a grafika miatt... Ilyen szemetet kiadni D&D néven... Agyhalál. Bár manapság nem csodálkozom semmin.
Még mielőtt valaki beszólna, hogy nem is játszottam vele... A szart sem szoktam megkóstolni, hogy az-e... Érzem, hogy büdös. -
#4 Valóban, szívesen látnék már egy Dragonlance játékot is ... persze olyat, ami nem köpi szembe a könyvek által lefektetett normákat. -
#3 A D&D maga nem világ, az csak a szabályrendszer. A világokat meg úgy hívják, hogy Forgotten Realms, Ravenloft, Dragonlance, Planescape, stb.
Ez a Daggerdale egyébként Forgotten Realms, a legelcsépeltebb kommersz D&D világ... -
cateran #2 Ez a jatek maga a rettenet...Meg H&S-nek i szar..a keszitok meg nyugodtan fussanak at 1-1 D&D szabalykonyvet az Khopesh fele malorok elkerulese vegett (a jatekban mint axe szerepel..ouch...[URL=http://compendium.ddo.com/wiki/Weapon:Khopesh]vagy legalabb a "Nagy Testvert csekkoljak le.."[/URL])
Az, hogy az npc-k csak valami hummogesfelet csinalnak beszed helyett..atyauristen..ennel meg a Diablo 1 is tobbet mutatott....
Az en ertekrendemben ez a jatek a minosithetetlen kategoria....(isten aldja a torrentet..mert ha ezert penzt adtam volna, hat beperlem a ceget..) -
Jimmyke #1 Asszem maradok an NWN PWknél.