Véget ér a Skins című tinisorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg pont úgy gondolom, hogy 1-2 Istenkirály, 3-4 Istencsászárkirályzsírlófasz jó (elnézést), 5. évadban meg az uccsó résznél volt Skins hangulatom.
Les Dogues
látom nem tudod hol a helye
Én is ugyanígy gondolom. Az elsõ kettõ nagyon jó volt. A harmadik és negyedik meg tényleg hulladék lett sajnos. Az ötödik viszont megint nézhetõ.
Az amerikai Skinsrõl meg inkább nem beszélek. Nem bírtam végig nézni az elsõ részét. Olyan volt, mintha kínoznának 😄
Az amerikai Skinsrõl meg inkább nem beszélek. Nem bírtam végig nézni az elsõ részét. Olyan volt, mintha kínoznának 😄
Nem mondom,hogy soha az életben nem nézem meg tovább de most jelenleg annyi rosszat hallottam nem egy embertõl a 3. meg 4. évadról, hogy inkább hanyagolom. Úgyis most akarom elkezdeni nézni a Fringe 3. évadát.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Tovább nem is néztem, mert a többi évad állítólag hulladék. "
ó, ilyen is van? mert azt mondták?
ó, ilyen is van? mert azt mondták?
Skins UK-bõl az elsõ évad istenkirály, a második is egész jó. Tovább nem is néztem, mert a többi évad állítólag hulladék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az jobb? Vagy az jó? (nem ismerem egyiket sem)