Lehangoló Duke Nukem Forever kritikák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Casual Commenter
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
lemaradt a tag
http://www.pcdome.hu/gallery/news/20259o.jpg
szerintem teljesen igaz..
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Az egész DN egy oltári túlzás! Engem az sem zavarna, ha 30 csõbomba lenne rajta. Akinek meg nem tetszik, annak nem kötelezõ játszani vele!
Csak azokat a szegény ikerlányokat sajnálom... nem tudtam megmenteni õket. 😞
Kezdtem egy új játékot normálon, és könnyebbnek tûnik.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
-Szerintem ez egy ötletes dolog és vicces is.Ez is egyfajta kihívás. Tegyük fel egy oblivion-ban pl fejlõdnöd kell, hogy a késõbbiekben a nagyobb dögök 1 csapásból ne öljenek meg. Itt gyúrnod kell, csöcsöket verni és stb...
- Megint csak a játékok 75%-ban ilyen kiba*ott vörös képernyõ fogad sok találat esetén =D
Az ilyenfajta ez látszik és nem ez van dolgok pedig nagyon sok játékban megvannak.Szóval ezeket felesleges negatívumként megemlíteni szerintem. Igen néhol idegesítõ a játék és nehéz de legalábbb tartalmaz valami kihívást. Szerintem nagyon ötletes dolgok vannak benne, és kellõképpen változatosak. A konyhás rész szerintem kifejezetten jó volt, annak ellenére hogy 3x újrakellett kezdeni mert valahol mindig leestem. Én normal-on nyomom és így is csak néha van idegesítõ rész, nemtudom neked easy-n mi ebben a nehéz. Szerintem túlságosan elvagy kényelmesedve ilyen téren.Egy esetleges Demon Souls meg se próbálj mert lehet sírva fakadnál =D
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Én is úgy adtam neki 7/10-et, hogy eleve tudtam hogy elavultként fog érkezni, a 7/10-et tõlem 2006-2007-es játékokkal összehasonlítva kapta, mert grafikailag, de inkább játéktechnikailag azon a szinten mozog. 2011-es játékokhoz hasonlítva kapna tõlem egy 4/10-et, mert - sajnos - játszottam már sokkal rosszabb új játékkal is, igaz nem shooter mûfajban (Hunted: The Demon's Forge).
Megérdemelné az Arany Málna Díj játék verzióját a mûfajában!
Pl itt van a 15 év fejlesztés. Miért kell azzal foglalkoznia egy játékosnak, hogy mikor mennyit fejlesztették? Sokan vannak, akik tényleg 15-évig, ha nem is várták, de remélték hogy megjelenik. Erre annyi idõ után kapnak egy teljesen elavult vackot, ami valóban helyenként rohadtul idegesítõ, mintsem szórakoztató. Hol a francba érdekel engem, hogy éppen mikor csinálták és mikor nem?! Ez 15 év volt és nem voltak képesek ezalatt semmi extrát letenni az asztalra. Ahogyan máshol írják: Még egy modder csapat is jobbat hoz össze egy év alatt, mint ezek 15 év alatt.
Azt meg nem értem, hogy hogyan kaphat Duke 80%-ot. Aki ezt adta, annak ez a legalacsonyabb pontszáma. A játékpontozás a legnagyobb hülyeség, hiszen mindig a felsõ skálába helyezik az össz értékelést. Majd ha lesz legalább egy játék, amelyiknek 0% vagy 1%-ot adnak, akkor lesznek hitelesek. Minden 80%-ra értékelt játék jobb mint ez a vacak.
Azt meg kötve hiszem hogy el tudnám adni, mivel már most szállóigévé vált a "Fail to the king, baby!"
Ha megvetted, könnyen el tudod adni, ha meg nem, akkor örülj, hogy ingyen játszottál vele.
Egyébként a fejlesztõk összerakták, befejezték azt a játékot, amit éveken át a többi fejlesztõ nem tudott. Ez a játék kb. ugyanolyan, mint amilyennek készült évekkel ezelõtt, csak közben eljárt felette az idõ. Szerintem szerethetõ és szórakoztató a maga hibáival együtt. nekem bejön, kb. olyan, mint az elõdje kicsit szebb grafikával.
2011-ben elvárom:
- hogy akkor mentsek amikor én akarok, fõleg ha teli van szarva ügyességi résszel,
- hogy ne kelljen egy henteldében kiscserkészként falcsöcsöt, meg súlyzót meg ilyen szarokat keresgélnem hogy ne végezzenek ki az ellenek 2 lövésbõl legkönnyebb fokozaton,
- hogy ne vörösödjön el az egész kurva képernyõ, mikor sebzõdik a kari, ezzel ellehetetlenítve a célzást, PONT akkor amikor a legnagyobb szükség lenne rá,
- hogy ne kelljen 2x betáraznom egy 3 csöves golyószórót (93%-os találati aránnyal) mire kinyírok egy páncélozatlan ellent a legkönnyebb fokozaton!
Elsõ körben ennyi, a többi már szõrszálhasogatás lenne, vagy egyéni ízlés kérdése (például, hogy miért van az, hogy mikor szembenézek a tükörbe, vagy egyéb módon látom Duke Nukemet, mint például a végigjátszás utolsó jelenetében a sajtókonferencián, 6 csõbombával van ábrázolva, de én csak négyet tudok a játékban egyszerre felvenni).
De a crash és a fura tünetek szerintem a crack miatt vannak. Az eredeti játékban semmi ilyet nem tapasztaltam.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
- Hosszú töltési idõ: Baromság! 2 tooltip-et nem tudok végigolvasni olyan gyorsan tölt 2 pálya között max grafon!
- Buta AI: Baromság! Volt hogy akárhogyan akarok fedezékbe vonulni, mindig elõbb ér oda egy-egy rohadt dög, aztán arconszór söréttel!
Amúgy egyáltalán nem élveztem! Volt olyan bossfight, aminek a kellõs közepén kaptam egy directX 9 crash-t, és amikor visszatöltöttem nem volt semmi nehézfegyverem, a föld is körülöttem üres volt, az addokat meg mikor lelõttem direkt nem lehetett a nehézfegyvereiket felszedni!
- tele volt ügyességi résszel, amit egy shooterben rühellek
- marha kevés volt néhol az autosave, így volt hogy órákat szívtam egy-egy ügyességi balfaszsággal (Duke Burger pl.)
- a végefele, már könnyû nehézségi szinten 2-3 lövésbõl eltettek az ellenek, mert nem voltam hajlandó keresgélni az ego emelõ szirszarokat, csak akkor kaptam, ha nem kellett külön keresgélni (boss, 2 súlyzó, 2 fekvõpad, 3 "falcsöcs", 2 klotyó, 2 tükör, 0 flipper), a végén mikor menekülni kellett felfele, szembekapott egy hordó már meg is haltam (ismétlem, KÖNNYÛ nehézségi szint!)
- az egész játék már csak akkor lett volna idegesítõbb ha üres tárral, másodfokú egyenleteket kellett volna megoldani idõre, miközben kétoldalról lõnek rakétával egy elágazásmentes folyosón ... mondjuk még ennél a helyzetnél is voltak kilátástalanabbak 3x is!
Kap egy 7/10-et mert Duke Nukem, és mert nem vagyok szemétláda, tudom hogy nehezen lett kész és emiatt egyáltalán nem is voltak elvárásaim a furikázás meg tetszett, viszont ha egy teljesen standalone projekt lenne háttér nélkül, max 4/10!
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
- Poénok: Gyengék.Izzadtságszagúak "Megölni téged egyszerûbb, mint levegõt venni". Na ne mááár. Sztori: Elég semmitmondó.
- Ellenfelek: Buták, állnak egy helyben, vagy õrült módon neked rontanak. Akkor van kis kihívás, ha teleporterek és agresszív malacok dolgoznak együtt csapatban.
- Játékmenet. Eléggé csapongó. Bár lehet, hogy valakinek tetszik. Ez tényleg szubjektív. Nekem nem annyira, mert baromira rendszertelen. Hirtelen összemész, autózol (ezt a részt nem nagyon értettem, hogy mi az értelme).
- Irányítás. Nekem lomha a célkereszt. Lehet, hogy az én gépemmel van a baj, pedig pörög a játék, mégis lomhán nézek körbe-körbe.
Összességében nem lett azért annyira rossz, de 1-es, ha ez tíz évi munka (10 év alatt egy normális történetet is össze lehetett volna hozni...)3-as, ha nem veszed figyelembe, hogy ez a DNF. Tény, hgoy vannak nagyon jó, és frappáns részek, és picit agymunkás dolgok, de feeling-ben jócskán alulmarad a Bulletstorm-tõl, de messze élvezetesebb, mint a crysis 2. Hiányzik az egész játékból a tökösség. Nincs dramaturgia, helyzetkomikumok, frappáns párbeszédek, mozgalmas akciók...
Számomra az 2011-es év eddig agyatlan lövöldéjének gyõztese még mindig a Bulletstorm.
https://twitter.com/foodlfg
A betöltési idõn is lett volna mit optimalizálni...
Mindettõl függetlenül én örülök hogy elkészült, sokat játszottam anno a 3d-vel, kíváncsi vagyok milyen áthallások lesznek a pályákon.
hitbox is szar, jóval kisebb mint maga az ellenfél, hiába van az ellenfélen a céllkereszt ha nem piros, akkor nem adja be lövésnek. + rosszul megcsinált, ugrálós/ügyességi részek, mivel séta gomb megint nincs, minek... Aki eljutott a HIve part 2 pályára, azt érti, a kis hülye golyót végig görgetni, csak közbe állandóan támadnak, és persze h lejtõs és vissza gurul 100x. Vagy a darunál, építkezésen, az akkumulátor felé, a kerítés mellett van jó pár doboz, át is lehetne ugrani felette, de nem, üvegfal, mert muszáj ám arra menni amerre a készítõk kigondolták, teljesen unalmas, csõpálya az egész, csak egyenesen lehet menni oszt kész.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az a baj, hogy, akik, ezt írták nem olvassák vissza az eddig írt cikkeiket, mert emlékeim szerint itt írták, hogy a licensz háborúk meg a kenyér árának növelése miatt ( az utóbbi vicc) új alapokon újra kezdték a fejlesztést elõrõl, mert, az akarják, hogy ha elkészül nagyot szóljon, szóval én nem tudom hangulata az meg van végeredményt meg mindenki azután mondjon miután végig játszotta😊
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
2011-ben könnyû fikázni, mert a könyökén jön ki mindenkinek maga az FPS zsáner. Szerintem jó munkát végeztek, de nehéz lett volna felülmúlni azt, amit már önmagában az eltelt évek is megszépítenek. Számomra egyébként sem volt az eredeti DN3D akkora durranás (a második rész annál inkább), a Shadow Warrior sokkal emlékezetesebb ennyi év távlatából.
A Doom 3 meg egyenesen, kultikusan szar. Hagyjuk már...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Sztem vicces,itt ott epic XD az a durva... 14 éve.. kb 8 éves voltam XD emlékszem a legelsõ cikkekre ... hát azért megértük XD
A Doom 3-ik része nem volt ugyan rossz, csak éppen nem volt igazából Doomos hangulata...