13
-
#13 Amúgy meg, nem mondta senki, hogy rosszak az említett címek, csupán megmosolyogtuk őket. :) -
#12 Igen, és a mondatok kezdőbetűit is mindig kis betűvel írják. Bár legyen ez is, csak fantázia kérdése. :P -
winnie #11 teljesen jó a cím, a tökéletes trükk is jó. a címadás nem tükörfordítás. de ha nincs fantáziátok, akkor nehogy megnézzétek, hogy egyes híres regények vagy akár shakespeare-művek milyen címet kaptak, mert szívrohamot kaptok. -
#10 Nah, okosabb lettem. Jó tudni, de amúgy tényleg ilyen hülye hazában élünk ahol a terjesztők, illetve a forgalmazók, valóságos Anti-ihletet kapnak egy-egy film címének fordításakor. Lásd: 2006 The Prestige....A Tökéletes Trükk XD -
pokolfiu #9 kiállításuk.... -
pokolfiu #8 azért adták a ragadozók nevet a filmnek, mert a NY-i múzeumban ahol kivannak állítva azon oroszlánok preparálva, akik a történet alapját adták, ott ragadozók felirat van a "élet-táblájukon"... márpedig a múzeumba történő kiállítások jóval korábbi volt, mint a megfilmesítés ötlete... volt szerencsém személyes is megnézni, elég rémisztő tekintetük van valóban... bár ugye ez a preparátor munkáját is dicsérheti... -
scagnetti #7 Emlékeztek még a Ragadozók című filmre Val Kilmer és Michael Douglas-el?
The Ghost and the Darkness
Ezen még ma is röhögök :) -
#6 Volt már Armageddon 2 is, amit egyébként 97-ben forgattak :) -
Etinger #5 Annak több köze volt egymáshoz.
Ez amúgy nyilvános hülyének nézés.. és az a baj, hogy be is jön nekik. -
#4 Meg az amerikai pite 4,5,6,7 most meg hogy tényleg folytatják, szopacs van. -
ntom #3 nem kell ilyen messzire menni, a ragadozó 3, és hetedik érzék hazájában élünk -
Stranger666 #2 De rohadt egy szemét tetü banda. -
#1 Mennyire debil és amatőr VHS korszakot idéző, főleg így évszámmal megspékelve. Akkor már inkább Avatar Ring(a trailerben látott gyűrűből asszociálok) vagy mit tudom én.