Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ez a prophecy nevű dolog, elég random hogy mit ad, nézegesd, az egyik prophecy garantált 5L-t ad , sanszos hogy az a legérdekesebb dolog a játék elején de nem láttam hogy nagy dobra lenne verve. Ez szerencsés mert hozzá lehet jutni.
Ja és ne dőlj be a nagy armor értékű vérteknek a dodge messze jobb ha van.
megj.:
"streamereket az ásítozásból meg nyújtózkodásból az se szokta kizökkenteni hogyha becsúszik egy halál ,max odasandít hogy "baszomalássan" 😄 ."
Ha te nem tudod le ennyivel hanem fel akarod tárni hogy miért van efféle történés akkor ez nem biztos hogy a te játékod .
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.04.15. 18:55:06
A fate még jó cucc. Azzal el lehetne lenni ha nem lenne a többi elhanyagolva , pl. Labyrinth. Nekem a Lab lenne a mániám ha haladtak volna vele.
Addig egy dolgot tudsz csinálni, összeszeded és eladod a kék itemeket kék izémizéért. Utána a kék izémizét elcseréled chaos-ra. Aztán ha van annyi chaos-od veszel egy 6link valamit az elég egy darabig.
SSF = solo self fund
ott nincs csere-bere szóval egyik kariról se rakodsz át másikra semmit (egyébként engedi egyidejűleg két kliens elindítását így nem kell venned stash-t , de csere miatt úgyis fogsz). Ezt nem erőltetném mert akkor nincs build hanem közben dől el ha találsz alkalmas gear -t akkor az dönt. Csak a nerf-ek nem SSF-re vannak szabva , meg nem is solo-ra, szóval érted. Alapvetően ez egy arkád játék, pénzbedobós gameplayre számíts -ha rossz a reakcióidő akkor nem insert coin képernyő fogad, ez a különbség.
Ha eljutottál mapoking, akkor már nem kell quest-eket csinálni. A fontosabb quest-ek azok, amik skill point-ot adnak, ha beírod, hogy "/passives" a chat-be, akkor kiírja neked, hogy mik vannak meg és melyek hiányoznak.
A mapon érdemes minél több szörnyet megölni, főleg liga elején, mert azokból eshetnek újabb mapok. Általában nagyjából 10 szörny maradjon a map végére, ezt a jobb felső sarokban a map az "X monsters remaining" szöveggel számlálja. De ha a végére kb. 20 szörny marad, az se a világ vége, nem biztos, hogy érdemes időt pazarolni rájuk.
Ha eddig intenzíven Harvest craftoltál, akkor hiányozhat. Most nerfelték, de nem a világ vége.
Ha unique jewel, akkor fontos lehet, de általában azok csak nagyon sok dps-t adnak. Ha cluster jewel, akkor azok delirium köd végén eshetnek, de azokat érdemes inkább megvenni.
A +1 strike az lehet +1 strike range, ami azt jelenti, hogy a strike típusú támadások kicsit messzebb is elérnek és nem kell olyan közel menni a szörnyekhez. Vagy lehet "strikes target 1 additional enemy", ilyenkor egy ütéssel eggyel több szörnyet is meg tudsz ütni.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Kezdőként meg senkinek se ajánlom a saját build fejlesztést, mert ez külön művészet egy buildet jól megcsinálni, föleg hogy a talent fa, 1 dolog, de az itemek, gemek meg minden más is fontos ahoz, hogy végül használható lesz a build, vagy totál szemét. Akár egy itemen is múlhat, volt olyan ismerösöm, aki panaszkodott, hogy a build amit csinált teljesen használhatatlan, kiderült, hogy a legfontosabb itemeket nem vette meg a karakterre, mert hogy esett más ami szerinte sokkal jobb, csak épp a build alapja hiányzott. 😊
Én szoktam próbálkozni saját buildel, aztán amikor a végén ránézek, hogy mások, hogy csinálták meg, mindig találok olyan dolgot, ami sokkal jobban van megcsinálva a másikban, vagy olyan mechanikát használ ami nekem eszembe se jutna stb. Sok idő kell amig mindent átlát az ember, kezdőként lehetetlen. Szerintem az a jó kezdőnek, ha néz videókat skillekröl / buildekröl, aztán ami tetszik neki arról keres guideot, és követi. Aztán x db liga után, meg pár ezer óra után, már lehet sajátot fejlesztgetni.
Utoljára szerkesztette: Psychedelic, 2021.04.14. 06:46:37
Van egy irány amin elindulsz ez általában Strenght,Dex,Int.Ezeket a vonalakat lehet követni minden további nélkül.Karakter erősödik ha mész azon az egy szálon.
Igaz hogy én most visszakanyarodtam lvl23-on a kezdéshez de az amit feloldottam simán maradhat és el lehet indulni másikon vagy azt folytatni.
Ehez nem kell új karakter.
Reset sz.tem item shop de biztos lehet mert van most pl.2 resetelhető passzív pontom amit fogalmam sincs honnan de kaptam az elején.Tehát lehet.
Én egyelőre nem látom komplexnek a skill fát de nem is gondolkoztam még hybriden.
Marauder,Strenght,armor.Ezt követem eddig egyszer se haltam potizni néha néha kell
Grim Dawn-ba viszont néztem is mert az első 1 órába kb.4x haltam😄
Azért adok még neki esélyt ám😊
Ez még mindig ilyen vagy ezen már változtattak, lehet resetelni a skillfát? Nagyon régóta nem néztem rá a játékra.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2021.04.14. 00:19:49
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Wolcen-t még lehet behúzom a Magyar nyelv miatt de előre látom PoE mellett az se rúg labdába😄
Utoljára szerkesztette: Psychedelic, 2021.04.11. 17:22:37
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.04.11. 16:51:48
[merlinw.org]
Új league indulásakor azért a streamer-eknek sincs azonnal jó cuccuk. 3-4 óra nekik is az Act 10 elérése. Utána meg currency gyűjtés, farmolás és trade ha nem SSF-ot tolnak.
6 link-re van vagy 10 opció. Beast, divination, vaal area, delve craft recept, harvest, sima craft, stb. Az átlag játékos meg vesz 10-15 chaos-ért egy tabulát és azzal bekkeli ki az időt amíg talál/készít magának sajátot. Nekem pl ebben a ligában sikerült 300 fuse-ból 2 6link is.
Egyébként mire az átlag játékos eljut az endgame-ig, addigra tele van a market random rare 6link cuccokkal pár chaos-ért. Veszel egyet, és craftolsz belőle olyat ami neked megfelel 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.04.11. 04:31:25
[merlinw.org]
Poe fórumon érdemes szerintem buildeket keresni, a legtöbbnél elég részletes leírás van, videókkal, az elég jó támpont lehet, hogy érdekel e az adott build vagy sem. Amire érdemes figyelni, hogy olyan buildet nézz, ami frissítve van az adott patchhez, és több oldal hosszan menjen a topic, mert sokan csinalnak topicot a béna buildjüknek, de azok max pár hozzászólást érnek el, abból látni, hogy nem jó. Illetve érdemes figyelni, hogy budget gearben is játszható e az adott build, és olyat keresni, ami akkor is működik, ha csoró az ember.
Kezdőként ez nem egyszerű, biztos belenyúl az ember olyan buildekbe ami nem tetszik neki, nem azt kapja amit várt, vagy nem tudja megszerezni a megfelelő geart hozzá. Nem szabad ragaszkodni egy karakterhez foggal körömmel, ha nem az igazi, kezdj egy másikat. Egy idő után kiismered, mi a jó neked és mi nem. Bár én pl. 7000 óra után is gyakran belenyúlok olyan buildbe ami aztán totál nem tetszik.
Path 2 valószínü jövöre érkezik.
Lehet menni másokkal, városokban van tábla, ahol lehet keresni csapatot, bár igy league legvégén elég kihalt lesz.
Utoljára szerkesztette: Psychedelic, 2021.04.10. 22:52:12
Nem is értem miért nem kezdtem eddig neki mivel Diablo 1-2-3 nagyon sokat toltam anno.
Valahogy megfeledkeztem az ARPG-ről,sajnos..
Ezeket a Stash Tabokat majd átnézem mert egyelőre nem tudom melyik mi de megveszem mert ezekszerint biztos kell.Köszi!
[merlinw.org]
Amúgy pár nap és vége ritual ligának, jövő hét pénteken indul az új liga.
Sikerült teleportáljak el is vette mind pedig ott rányomtam mindegyikre
Viszont van pár dolog ami ha bejön a játék akkor érdemes, mert megkönnyít sokmindent. Ilyen a Currency stash tab, a Map stash tab, illetve egy stash tab upgradelése prémiumra, hogy egyszerűen tudj tradelni, a többi dolog szerintem felesleges, illetve skinek. De ezeket bőven ráér megvenni, ha beletoltál pár száz órát a játékba és kiismerted, és tényleg tetszik. Illetve ezeket pár hetente hétvégén leárazzák, akkor ez olyan 20 dolláros tétel, First blood packal lesz elég pont, és 20 dolcsiért az ad még egy stash tabet, weapon effectet.
De ezeket is csak akkor ha tényleg bekattant a játék és látod, hogy ezzel még sokáig fogsz játszani.
Utoljára szerkesztette: Psychedelic, 2021.04.09. 19:00:49
Most kezdtem PoE-t és kérdésem,hogy kell valami extra tartalmat megvenni hozzá Shop-ban hogy teljes értékü legyen?Gameplay-t/tartalmat befolyásoló dolog ami fontos.Semmi Skin nem érdekel
[merlinw.org]
vagy harvestből
van a kék magos ültetvény mobjai között és a boss fázisoknál megszerezhető ilyen nagy pufók tud gurulni is, meg szárnyas, ezt a 2őt spectrenek utána easy mert:
Raise Spectre: Desecrate may also spawn corpses which can be raised as spectres the player can bring into a zone. Desecrate also has a corpse spawn table based on the monsters found in the area. In areas without monsters, a specific table is used.
ezekre gondolok:
ezt nem próbáltad?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
[merlinw.org]

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.02.03. 00:51:10
[merlinw.org]
https://www.twitch.tv/sp1gu
Igazából az lenne az ideális egy Heroes of m&m stílusú endgame-l , napszakkal, ez az atlasosdi elég "meh" .
Szerintem Chris nagyon meg lesz szorongatva, ez az 5 mp-be belesűrített pályagenerálósdi nem fog menni, és prerender nélkül nem lesz jó/gyors grafika .Földön maradó hulla se éri meg - elveszett teljesítmény.