Path of Exile
← ElőzőOldal 74 / 74
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha túl sok felesleges béta kulcsotok, vagy barát meghívótok lenne rám is gondoljatok 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ugyszint, koszonom.
Ha esetleg valakinek esetleg lenne egy felesleges kulcsa a most kiküldött friend meghívók által, akkor azt szívesen elfogadnám. <#vigyor5>#vigyor5>
sõt, olyannak is, akik január 1-én regeltek, és január 1-én jelentkeztek be utoljára.. én meg ,aki naponta nézi az oldalt... : D
Kumiho #2179
Nagy idiótaság ez a Random rendszer, olyanoknak is küld kulcsot, akik utoljára Januárban jelentkeztek be az oldalukra. <#pardon1>#pardon1>
GET OVER HERE!
Én is elfogadnám a béta kulcsot.😊
Én is szívesen kipróbálnám már, igaz, mostanság regisztráltam, de a randomokat elnézegetve van esély, kérdés, mikor, meg egyáltalán elõbb-utóbb mindenki kap kulcsot?
Kumiho #2179
Ha kell én odaadom az enyémet. Sajna semmi idõm nincs tesztelgetni. A játék jó, bár bugos mint állat. De akinek bejön a H&S stílus és a mmo ötvözése annak tetszeni fog.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Felcsigáztál. 😄 Egyébként MMO, vagy egyjátékos?
Bárkitõl elfogadok számára felesleges kulcsot/acoountot!
Bárkitõl elfogadok számára felesleges kulcsot/acoountot!
GET OVER HERE!
Én bent vagyok a bétában.. hát eddig inkább érdekes, mint olyan hû de jó. 30-40perc játék után jólesik letenni, majd esetleg 2-3 óra után ismét elõvenni. Bug az van bõven benne.
Szeretem a H&S stílust, ez eddig mégse tudtam 40 percnél tovább egyhuzamban játszani. Majd alakul ez még <#hehe>#hehe>
Szeretem a H&S stílust, ez eddig mégse tudtam 40 percnél tovább egyhuzamban játszani. Majd alakul ez még <#hehe>#hehe>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ha esetleg valakinek akad egy felesleges kulcsa számomra, azt megköszönném 😊.
V9ykn8_TZL0
http://twitter.com/#!/pathofexile/status/98536131926306816
closed béta kezdés aug 10-én
closed béta kezdés aug 10-én
How much can you take,before you snap?
Nagyon jó kis videó és tetszik ez a kaszt is. Irónikus, hogy ez a játék teljesen visszahozza a Diablo 1 és 2 hangulatát (legalább is így a videók alapján) miközben a Diablo 3 teljesen más irányvonalat vett grafikailag és stílusban az elõdökhöz képest.
Nem tudom néztétek-e ezeket a videókat, de azért belinkelem õket. Nem rég készültek és úgy néz ki az alfa verzióról:
Bezzeg a Blizzardos béták...
Elõször azt hittem de tök jó config alapján válogatnak, nekem ott a régi, de mai napig használható high-end DX9 configom XP-vel, mindenki másnak meg már minimum kórkettõduó-dzsiforsz8-vindózviszta, szal csak bekerülök, egy Blizzardnak kötelezõ több generációval ezelõtti PC-kre is optimizálni.
Aztán lófasz, se SC2 beta, se D3 beta.
Elõször azt hittem de tök jó config alapján válogatnak, nekem ott a régi, de mai napig használható high-end DX9 configom XP-vel, mindenki másnak meg már minimum kórkettõduó-dzsiforsz8-vindózviszta, szal csak bekerülök, egy Blizzardnak kötelezõ több generációval ezelõtti PC-kre is optimizálni.
Aztán lófasz, se SC2 beta, se D3 beta.
Ja a fórumól, hátha érdekel itt valakit:
"You will have to wait until your invited, closed beta begins in august"
Szóval pár hét, és aki kap meghívót, azt levélben értesítik róla.
"You will have to wait until your invited, closed beta begins in august"
Szóval pár hét, és aki kap meghívót, azt levélben értesítik róla.
Én is feliratkoztam, ez eszméletlenül jónak tûnik! :-O A képek kicsiben úgy néznek ki, mintha a Diablo 2-bõl származnának, nagyban meg látszik a valami elképesztõen jó 3D-s grafikája. :-D
Ezt én is látni akarom 😊
Lehet kishitû vagyok, de ez "jobb" Diablo klón, mint a Diablo 3.
Lehet kishitû vagyok, de ez "jobb" Diablo klón, mint a Diablo 3.
http://www.pathofexile.com/<#pias>#pias>
Még annyit a játékról, hogy egy független stúdió csinálja, tehát nem szuperprodukció.
Most kuldtek ki az alpha meghivokat, egy baratom kapott is egyet 😊
Ha lesznek kepek, felrakom ide is 😛
Ha lesznek kepek, felrakom ide is 😛
Swedish people are albino monkeys
Rákerestem de nem találtam, hogy lenne-e errõl a játékról topik.
Elsõ látásra egy klasszikus hack and slash játéknak tûnik. Ami meglepett az az , hogy elég darkos és lehet, hogy ez furán fog hangzani, de "diablósabb" mint a Diablo 3 (sötétebb és a képi világa jobban felidézi a Diablo 1-et és 2-õt).
Nagyon szépek az árnyékok és a shader-ek és vhogy az egész cucc a régi játékok képi világát tárta elém mai grafikai színvonalon. Nincs agyonbloom-olva az egész mint sok más mai játék, egyszóval jó volt ránézni és jó volt egy olyan játékot találni ami nem ül be a "mainstream vonatba" (mint pl Dungeon Siege 3).
Linkelek pár videót is róla:
Elsõ látásra egy klasszikus hack and slash játéknak tûnik. Ami meglepett az az , hogy elég darkos és lehet, hogy ez furán fog hangzani, de "diablósabb" mint a Diablo 3 (sötétebb és a képi világa jobban felidézi a Diablo 1-et és 2-õt).
Nagyon szépek az árnyékok és a shader-ek és vhogy az egész cucc a régi játékok képi világát tárta elém mai grafikai színvonalon. Nincs agyonbloom-olva az egész mint sok más mai játék, egyszóval jó volt ránézni és jó volt egy olyan játékot találni ami nem ül be a "mainstream vonatba" (mint pl Dungeon Siege 3).
Linkelek pár videót is róla:
← ElőzőOldal 74 / 74