Path of Exile

← ElőzőOldal 74 / 74

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Ha túl sok felesleges béta kulcsotok, vagy barát meghívótok lenne rám is gondoljatok 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ugyszint, koszonom.
Ha esetleg valakinek esetleg lenne egy felesleges kulcsa a most kiküldött friend meghívók által, akkor azt szívesen elfogadnám. <#vigyor5>

Pistike 007
so true

böröczk
sõt, olyannak is, akik január 1-én regeltek, és január 1-én jelentkeztek be utoljára.. én meg ,aki naponta nézi az oldalt... : D

Kumiho #2179

Rowlend
Nagy idiótaság ez a Random rendszer, olyanoknak is küld kulcsot, akik utoljára Januárban jelentkeztek be az oldalukra. <#pardon1>

GET OVER HERE!

Én is elfogadnám a béta kulcsot.😊
Rowlend
Én pedig szíves örömest, el is fogadnám. 😊

GET OVER HERE!

böröczk
Én is szívesen kipróbálnám már, igaz, mostanság regisztráltam, de a randomokat elnézegetve van esély, kérdés, mikor, meg egyáltalán elõbb-utóbb mindenki kap kulcsot?

Kumiho #2179

Ha kell én odaadom az enyémet. Sajna semmi idõm nincs tesztelgetni. A játék jó, bár bugos mint állat. De akinek bejön a H&S stílus és a mmo ötvözése annak tetszeni fog.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

böröczk
Az utolsó random legutóbb augusztus 4-én látogatta a profilját..

Kumiho #2179

böröczk
Bétára kell külön jelentkezni, vagy elég regisztrálni a honlapon?

Kumiho #2179

Rowlend
Felcsigáztál. 😄 Egyébként MMO, vagy egyjátékos?

Bárkitõl elfogadok számára felesleges kulcsot/acoountot!

GET OVER HERE!

Én bent vagyok a bétában.. hát eddig inkább érdekes, mint olyan hû de jó. 30-40perc játék után jólesik letenni, majd esetleg 2-3 óra után ismét elõvenni. Bug az van bõven benne.

Szeretem a H&S stílust, ez eddig mégse tudtam 40 percnél tovább egyhuzamban játszani. Majd alakul ez még <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ha esetleg valakinek akad egy felesleges kulcsa számomra, azt megköszönném 😊.
Davidus

V9ykn8_TZL0

Fehercsoki
Nem.

Pistike 007
valaki kapott mélt? -_-

http://twitter.com/#!/pathofexile/status/98536131926306816

closed béta kezdés aug 10-én

How much can you take,before you snap?

Nagyon jó kis videó és tetszik ez a kaszt is. Irónikus, hogy ez a játék teljesen visszahozza a Diablo 1 és 2 hangulatát (legalább is így a videók alapján) miközben a Diablo 3 teljesen más irányvonalat vett grafikailag és stílusban az elõdökhöz képest.

Guren

Pistike 007
nagyon tetszõs😄
jólenne ha kapnék egy mailt.
😄

Nem tudom néztétek-e ezeket a videókat, de azért belinkelem õket. Nem rég készültek és úgy néz ki az alfa verzióról:

TheLostOne
Bezzeg a Blizzardos béták...

Elõször azt hittem de tök jó config alapján válogatnak, nekem ott a régi, de mai napig használható high-end DX9 configom XP-vel, mindenki másnak meg már minimum kórkettõduó-dzsiforsz8-vindózviszta, szal csak bekerülök, egy Blizzardnak kötelezõ több generációval ezelõtti PC-kre is optimizálni.

Aztán lófasz, se SC2 beta, se D3 beta.

Carlos
jajjnemá...

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Jól olvastam ez only multis lesz?

Next PC upgrade: 2022

Pistike 007
Akkor még van remény.
😄

Carlos
Az esetek 90% igen.

Þór vígi þessi rúnar

Pistike 007
És ez vajon véletlenszerûen lesz kiválasztva?

Ja a fórumól, hátha érdekel itt valakit:
"You will have to wait until your invited, closed beta begins in august"

Szóval pár hét, és aki kap meghívót, azt levélben értesítik róla.

grebber
Hm egész jónak tûnik várom szeretettel!

Next PC upgrade: 2022

Én is feliratkoztam, ez eszméletlenül jónak tûnik! :-O A képek kicsiben úgy néznek ki, mintha a Diablo 2-bõl származnának, nagyban meg látszik a valami elképesztõen jó 3D-s grafikája. :-D
Ezt én is látni akarom 😊
Lehet kishitû vagyok, de ez "jobb" Diablo klón, mint a Diablo 3.

Fehercsoki
Nagyon bejövõs!Már regisztráltam is,remélem bejutok tesztelni.

Solid Snake
<#eljen>
Pistike 007
fel is iratkoztam, remélem minél hamarabb jön😄

Solid Snake
Carlos
+fav

Þór vígi þessi rúnar

Pistike 007
+fav
nagyon nagyon bejövõs!!

Még annyit a játékról, hogy egy független stúdió csinálja, tehát nem szuperprodukció.

DarkHorSe
Most kuldtek ki az alpha meghivokat, egy baratom kapott is egyet 😊

Ha lesznek kepek, felrakom ide is 😛

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Rákerestem de nem találtam, hogy lenne-e errõl a játékról topik.

Elsõ látásra egy klasszikus hack and slash játéknak tûnik. Ami meglepett az az , hogy elég darkos és lehet, hogy ez furán fog hangzani, de "diablósabb" mint a Diablo 3 (sötétebb és a képi világa jobban felidézi a Diablo 1-et és 2-õt).

Nagyon szépek az árnyékok és a shader-ek és vhogy az egész cucc a régi játékok képi világát tárta elém mai grafikai színvonalon. Nincs agyonbloom-olva az egész mint sok más mai játék, egyszóval jó volt ránézni és jó volt egy olyan játékot találni ami nem ül be a "mainstream vonatba" (mint pl Dungeon Siege 3).

Linkelek pár videót is róla:

← ElőzőOldal 74 / 74