Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pisztácia
Azaz, most bárki játszaht, nálunk 9-kor? Jól olvastam?
Mármint BETA kulcs nélkül?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

wedge31
Public Stress Test Weekend van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

pisztácia
Üdv!

Regeltem a honlapon, most akkor csak annyi a dolgom hogy várok, h küldjenek egy BETA kulcsot?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Lammer
thnx! 😊

eleg komoly 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

spybot919

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

spybot919
Ha valaki még játszik PoE-t az vegyen fel: Skrillexed
sokat változott a játék mondjuk nagyon lehet érezni ,hogy actok bossait már nem lehet solozni vagy csak magas szinten.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Most kaptunk egy újabb patchet.

alma2
Bar latom, mar betettek, de ismetles a tudas anyja 😊

Action RPG Path of Exile will be open to everyone this weekend, July 27-29, so that we can stress-test our servers in preparation for entering Open Beta in a few months.

If you've been patiently waiting to try Path of Exile's dark and customizable gameplay, now is your chance to check out the game - for one weekend only.

The game has been in Closed Beta since last August and we have been regularly adding new content, classes and skills. The latest version adds a huge Act Two boss fight, the end-game Maps system and a new passive skill tree with over 1300 skills to customize your character with. The open weekend will include the first two acts of the game, Default and Hardcore leagues, six character classes, approximately 70 active skills, 40 support gems and hundreds of item types.

We will make the game servers public from 5pm on Friday 27 July Pacific Daylight Time until 11:59pm on Sunday. Over 48,000 people played during our last Open Weekend in May. Any feedback you provide this weekend will help us get ready for our permanent Open Beta.

Check out the FAQ about the open weekend at www.pathofexile.com/publicweekend/.

If you have any questions, feel free to post them on the forums. See you this weekend!

Kind regards,
Chris Wilson
Grinding Gear Games

szerintem

Lammer
Sziasztok!

Nekem is nagyon tetszik a game igy a leiras meg a videok alapjan! 😊

Elso korben arra gondoltam, hogy blood magicet tolom melee karival... nagyon otletes 😊 Meg sajnos nem kaptam kulcsot, pedig kb topic nyitas ota regeltem is ra... kenytelen leszek megvarni a hetveget 😞 ha jol szamoltam, akkor szombaton nalunk hajnal kettokor mar lehet kockulni 😊

MEnnyire eletkepes a regenparades bloodmagices kari? Vitte valaki ilyen iranyba innen esetleg?

szombatig meg elleszek dio 3-al 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

BuriP
Iszonyatos nagy patch-et kapott ma a game, még a patchnote-ot végignézni is fárasztó.
A másik hír: hétvégén - juli 27-29 megtartják a 3. nyílt crashtest hétvégét, mindenki kipróbálhatja pár nap erejéig a bétát.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
Jól átvarjálják megint a passzív skillfát a hétfõi patch-el!

videó

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

spybot919
Smite bétakulcsot tudok adni path of exile kulcsért ha akad valakinek!

Egoraptor
Jó hát én se várom hogy évekig elszórakoztat.
Pár hét max. 1 hónap és már boldogan távozom.

Mindenesetre béta eléggé berántott + OB-re
biztos berakják a custom end-game pályákat,
azzal azért el lehet majd szórakozni a
végén.

spybot919
Ezért nem fûzök hozzá sok reményt.

Egoraptor
Más játéknak elég a 2 hónap hogy
félkészen adják ki.<#eplus2>
Figyelembe kell venni hogy egy kis
létszámú, indie fejlesztõcsapatról
beszélünk, nem egy óriás cégrõl.

Pl. Perpetuum fejlesztése is elég
lassú ügy volt. Kolesz-szoba style
fõhadiszállással.

BuriP
Én is jártam már úgy 2x is.

spybot919
Ideje volt. 1év alatt sikerül open bétává varázsolni a zártat ... Mig más játéknak elég 2 hónap 😄

Egoraptor
<#eplus2>Biztos örültél.
De legalább most már tudod mire figyelj.

A skillfa törlést ma be is szoptam.
Szétosztottam a pontjaimat, ahogy gondoltam, és a végére kiírta, hogy 4 cuccot nem tudok használni, mert kevés a dexem 😛

Egoraptor
OB után nem lesz törlés fórum szerint,
tehát az OB kezdete gyakorlatilag a megjelenés.
Skillfa törlések várhatóak menet közben balancing
miatt, mondjuk az érthetõ.

Egoraptor
Augusztusban open beta, nem tudom az után lesz e törlés.
F2P játékoknál általában nem szokás.

spybot919
De mikor adják már ki? Nem hiszem el hogy 2011 óta már lehet bétázni a jatekal és 2012közepére sincs semmi relase date... -.- vagy ha van is már eléggé gyanus hogy 1éve béta.

Jockey
en tamogattam 10 dodoval oket, a jatek jelen allapotaban is boven meger annyit..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

spybot919
Valakinek van béta kulcsa?

BuriP
Ha jól emlékszem emailt kapsz, és belépve az accountodra ott lesz a kód.

Honnan látod, hogy kaptál bétameghívót? Emailbe kaptad?

BuriP
5 percenként*

BuriP
Kaptam bétameghívót igaz sokat vártam rá.
Folyamatosan sorsolnak ki a regisztrálók közt kulcsokat (5 mpercenként egyet).
A bétások kapnak idõnként kódot is amivel másokat hívhatnak.
A hivatalos oldalon is érdemes körülnézni, a fórumokon sokan ajánlanak fel ilyen kulcsokat, én is szereztem ott már egyet valakinek.

Hogy tudtok ti játszani?
Kaptatok invitet?

BuriP
Ez ránézésre egy Marauder(barbár) a képen, de a lényeg az a környezet egy új pálya: a csatorna.

Jockey
milyen karakter az? hasonlit nekem kicsit jax-re a lol-bol
amugy en meg most kezdtem ajatekot, meg csak lvl9 vagyok, de egyenlore tetszik:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BuriP

BuriP
Menj egy waypointhoz, lépj be. Ha már cruelty-t elérted, a térkép felett ahol az ac1-2 közt válthattál lesz még egy sor ahol a nehézségi fokozatot állíthatod. Kapcsold vissza normálra és akkor odavisz.
Még csak normálon nyomom a többi karakterem már átrakták legacy szerverre.

oreal
Cruelty fokozatbol vissza lehet menni a normal fokozatba valahogy ?
Ezt azert kerdezem mert szeretnek vissza menni segiteni egy baratomnak szintezni,de nem tudom lehet-e valtani a nehezsegi fokozatok kozott.
Ha esetleg valaki van aki cruelty fokozaton nyomja irjon egy nevet es felveszem friendlistaba.

BuriP
Jó egy hónap kihagyás után újra játszottam és örömmel tapasztaltam a rengeteg új dolgot, mind a javára vált a játéknak!
Nem tudom szerencse volt, vagy nem, de mintha megemelték volna az enchant-os itemek drop rate-jét: az elsõ órában esett két gcp.
Ami leginkább meglepett az a zoom volt. Igaz, az alaposan: megcsúszott a kezem az egér görgõjén és a skill helyett ráközelítettem a karakterre, pont mikor a "medicine chest"-es boss-al harcoltam, bele is haltam. XD

Hali!

Esetleg valakinek nincs egy béta kulcsa? Ha volna akkor pls: [email protected] írjon!

üdv
mEd!C

Ha van kedved egy jó kis böngészős játékhoz, és segíteni is szeretnél nekem: http://www.erepublik.com/hu/referrer/cRaBzO

spybot919
Úgy hivják high level content ami nulla. Ráadásul a jobb kinézetû itemek és armorok mind real pénzbe fognak kerülni. Na meg mennyit szuszognak már a bétával. Nagyon lassan dolgoznak. Nem lesz ez így jó

Egyetlen problemam a jatkekkal az az hogy nem eleg valtozatosak a helyszinek, kicsit monton az egesz, es ez sajnos igaz az armorok kineztere is.
Rare cucck is ugy neznek ki mint a sima common itemek.

Remelem ezten majd javitanak.
spybot919
Megtetszett a játék nálam elérte ,hogy vissza mondjam a dio 3 rendelésemet. bár azt nem tudom felfogni ,hogy mire ezek a classok ugyebár minden kasztot arra épitesz amit akarsz és akkor a kezdõ passivoknak nem nagyon lesznek beleszólásai a karakter kimenetelébe , legalábbis ez a személyes tapasztalatom. Na ez az egy ami nagyon elcseszi 😞 már bocs a kifejezésért

BuriP
Egy respec point-ért visszavehetsz egy kirakott skillpontot.

Ty.
Elsõ kérdésre a válasz?

Tatyla
így van

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok!

Valaki megtudná mondani, hogy mire jó a respec point?
Skill tree-n hogy tudok elindulni egy másik helyrõl?
A messze lévõ skillekre csak úgy tudok adni, ha elpötyögök odáig egyesével?

BuriP
Május 11-tõl, most hétvégén újabb nyílt stresztesz lesz. és egyuttal bevezettik a hatodik class-t is!!!!44!!4 😄
Az új Shadow elnevezésû karakterosztályról bõvebben itt!

Jah és majdnem elfelejtettem, aki szeretne együtt játszani az vegyen fel: ingame: Azurman
Végre sikerült nekem is elkezdenem a bétát. Meg kell mondjam,kellemesen csalódtam a játékban. Nem gondoltam volna,hogy már a jelenlegi verzió is eszméletlen hangulatos és játszható.
Próbáltam a D3-at is és azt kell mondjam nemkicsit más a 2 játék. A Diablo 3 eszméletlen egyszerû ehhez képest. Mindkettõ játék jó,de nálam sikerült elérnie a PoE-nek,hogy a D3 elõrendelésem visszamondjam.

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
BuriP
Állítólag 5 éve kezdtek neki, azóta ugye csak vitte a pénzt hozni még nem hozott nekik...

Tatyla
hát eddig se sokat haltam,mert inkább futkorászok 😄
néztem a packok árát,ezek ezt a diamond 1000$-os packot komolyan gondolták?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BuriP
Act3 majd open bétával jön, a 6. karakerosztályt is arra igérték.
Az act2 endboss-át állítólag már elõbb beleteszik.
most egyenlõre ez a 2 act van 4 nehézségi fokozaton át, majd jön mealstorm ahol 60as szörnyeket lehet öldösni, portál nyilik oda a 4. fokozat megcsinálásával majd, elég durva hely.
Arra figyelj hogy cruel fokozattól már büntetés jár ha meghalsz: levon valamennyit az elért XP-dbõl.

Tatyla
nah level 29-en elértem a normal szint végére volt 2 act (remélem ez csak a béta miatt mert ha full is ez akkor ez vicc)és minden további nélkül semmi fõellenség a végén vagy ilyesmi átléptem egy kapun és hopp a játék kezdõdött cruel módban 😞