Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mármint BETA kulcs nélkül?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Regeltem a honlapon, most akkor csak annyi a dolgom hogy várok, h küldjenek egy BETA kulcsot?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
sokat változott a játék mondjuk nagyon lehet érezni ,hogy actok bossait már nem lehet solozni vagy csak magas szinten.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Action RPG Path of Exile will be open to everyone this weekend, July 27-29, so that we can stress-test our servers in preparation for entering Open Beta in a few months.
If you've been patiently waiting to try Path of Exile's dark and customizable gameplay, now is your chance to check out the game - for one weekend only.
The game has been in Closed Beta since last August and we have been regularly adding new content, classes and skills. The latest version adds a huge Act Two boss fight, the end-game Maps system and a new passive skill tree with over 1300 skills to customize your character with. The open weekend will include the first two acts of the game, Default and Hardcore leagues, six character classes, approximately 70 active skills, 40 support gems and hundreds of item types.
We will make the game servers public from 5pm on Friday 27 July Pacific Daylight Time until 11:59pm on Sunday. Over 48,000 people played during our last Open Weekend in May. Any feedback you provide this weekend will help us get ready for our permanent Open Beta.
Check out the FAQ about the open weekend at www.pathofexile.com/publicweekend/.
If you have any questions, feel free to post them on the forums. See you this weekend!
Kind regards,
Chris Wilson
Grinding Gear Games
szerintem
Nekem is nagyon tetszik a game igy a leiras meg a videok alapjan! 😊
Elso korben arra gondoltam, hogy blood magicet tolom melee karival... nagyon otletes 😊 Meg sajnos nem kaptam kulcsot, pedig kb topic nyitas ota regeltem is ra... kenytelen leszek megvarni a hetveget 😞 ha jol szamoltam, akkor szombaton nalunk hajnal kettokor mar lehet kockulni 😊
MEnnyire eletkepes a regenparades bloodmagices kari? Vitte valaki ilyen iranyba innen esetleg?
szombatig meg elleszek dio 3-al 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A másik hír: hétvégén - juli 27-29 megtartják a 3. nyílt crashtest hétvégét, mindenki kipróbálhatja pár nap erejéig a bétát.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Pár hét max. 1 hónap és már boldogan távozom.
Mindenesetre béta eléggé berántott + OB-re
biztos berakják a custom end-game pályákat,
azzal azért el lehet majd szórakozni a
végén.
félkészen adják ki.<#eplus2>#eplus2>
Figyelembe kell venni hogy egy kis
létszámú, indie fejlesztõcsapatról
beszélünk, nem egy óriás cégrõl.
Pl. Perpetuum fejlesztése is elég
lassú ügy volt. Kolesz-szoba style
fõhadiszállással.
Szétosztottam a pontjaimat, ahogy gondoltam, és a végére kiírta, hogy 4 cuccot nem tudok használni, mert kevés a dexem 😛
tehát az OB kezdete gyakorlatilag a megjelenés.
Skillfa törlések várhatóak menet közben balancing
miatt, mondjuk az érthetõ.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Folyamatosan sorsolnak ki a regisztrálók közt kulcsokat (5 mpercenként egyet).
A bétások kapnak idõnként kódot is amivel másokat hívhatnak.
A hivatalos oldalon is érdemes körülnézni, a fórumokon sokan ajánlanak fel ilyen kulcsokat, én is szereztem ott már egyet valakinek.
Kaptatok invitet?
amugy en meg most kezdtem ajatekot, meg csak lvl9 vagyok, de egyenlore tetszik:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Még csak normálon nyomom a többi karakterem már átrakták legacy szerverre.
Ezt azert kerdezem mert szeretnek vissza menni segiteni egy baratomnak szintezni,de nem tudom lehet-e valtani a nehezsegi fokozatok kozott.
Ha esetleg valaki van aki cruelty fokozaton nyomja irjon egy nevet es felveszem friendlistaba.
Nem tudom szerencse volt, vagy nem, de mintha megemelték volna az enchant-os itemek drop rate-jét: az elsõ órában esett két gcp.
Ami leginkább meglepett az a zoom volt. Igaz, az alaposan: megcsúszott a kezem az egér görgõjén és a skill helyett ráközelítettem a karakterre, pont mikor a "medicine chest"-es boss-al harcoltam, bele is haltam. XD
Esetleg valakinek nincs egy béta kulcsa? Ha volna akkor pls: [email protected] írjon!
üdv
mEd!C
Ha van kedved egy jó kis böngészős játékhoz, és segíteni is szeretnél nekem: http://www.erepublik.com/hu/referrer/cRaBzO
Rare cucck is ugy neznek ki mint a sima common itemek.
Remelem ezten majd javitanak.
Elsõ kérdésre a válasz?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Valaki megtudná mondani, hogy mire jó a respec point?
Skill tree-n hogy tudok elindulni egy másik helyrõl?
A messze lévõ skillekre csak úgy tudok adni, ha elpötyögök odáig egyesével?
Az új Shadow elnevezésû karakterosztályról bõvebben itt!
Próbáltam a D3-at is és azt kell mondjam nemkicsit más a 2 játék. A Diablo 3 eszméletlen egyszerû ehhez képest. Mindkettõ játék jó,de nálam sikerült elérnie a PoE-nek,hogy a D3 elõrendelésem visszamondjam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
néztem a packok árát,ezek ezt a diamond 1000$-os packot komolyan gondolták?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az act2 endboss-át állítólag már elõbb beleteszik.
most egyenlõre ez a 2 act van 4 nehézségi fokozaton át, majd jön mealstorm ahol 60as szörnyeket lehet öldösni, portál nyilik oda a 4. fokozat megcsinálásával majd, elég durva hely.
Arra figyelj hogy cruel fokozattól már büntetés jár ha meghalsz: levon valamennyit az elért XP-dbõl.