Az elsõ képek a The Walking Dead 2. szezonjából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
winnie...öreg haver..:)
ne izélj mán, mindig megtalálsz :)
Fogom, mert örök optimista vagyok, hogy: Na, most talán nem cseszik el idiótaságokkal mint az elsõ évadot :)
ne izélj mán, mindig megtalálsz :)
Fogom, mert örök optimista vagyok, hogy: Na, most talán nem cseszik el idiótaságokkal mint az elsõ évadot :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
csak nem nézni fogod? ennyire ne legyél már zombi. úristen...
Ehh..remélem ez jobb lesz mint az elsõ..mert az siralmas volt. brazil szappanoperába oltott hülyeség halmaz...
életemben ennyi idiótaságot sorozatban nem láttam :)
életemben ennyi idiótaságot sorozatban nem láttam :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Igen :D Amúgy van de volt aki még akkor is tagadta amikor valaki linkelt egy tervrajzot :D
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Emlékszem itt az SG fórumon is nagy siker volt :-D
Arról ment az anyázás, hogy most van-e vészkijárat az Abrams alján, vagy nincs...
Arról ment az anyázás, hogy most van-e vészkijárat az Abrams alján, vagy nincs...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Szerintem úgy jó ahogy van. Bár tényleg egy kicsit ellaposodott a végére, de nekem még így is tetszett
Hát lehet, hogy azért rúgták ki a stábot, mert mondjuk a 3. rész után a sorozat lejtmenetbe ment. Egy halál unalmas barátok közt-öt kaptunk zombikkal.
Hááááááát, nem tudom hogy most örüljek e vagy sem , mivel az 1. évad íróstábját kirúgták, és külsõsökkel meg szabadúszókkal íratták meg ezt a 2. évadot.
Nagyon remélem hogy nem baxták el az egészet.
Nagyon remélem hogy nem baxták el az egészet.
hát igen, kevés volt az a 6 rész, mikor kezdett belemelegedni a sztori, akkor lett vége.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"