7
-
kalapos01 #7 úristen, az évrezred ökre, demagóg köcsög. anyám. -
#6 En is csak klasszikus dolgokat veszek meg amit majd a gyerekeimnek meg szeretnek mutatni 20 ev mulva :)
Star Wars ; 50es-60as evekbol haborus filmek >> Btidge on river kwai ; tora tora tora ; longest day stb van mar par a kollekciomban ; par Luc Beson film. -
#5 Engem sikeresen leszoktattak a DVD/BD-vásárlásról (utóbbit nem régóta űztem).
Mióta animézek, nem is érdekelnek élőszereplős hulladékok.
Van még egy két nagy élőszereplős cím, ami érdekel, azt megveszem, megnézem és részemről a filmipar csődöt mondhat.
-
#4 Az az egeszben a vicc hogy akik elitelik oket es azok akik mogottuk allnak abbol gazdagodnak amit a film maker ratyiktol kapnak amikor mennek segget nyalni ezert a tovenyert meg azert a rendeletert .... szanalmas. -
nlght #3 Fogadjunk, hogy több évet fognak kapni az üzemeltetők, mint egy rablógyilkos, mert csilliótrillió "kárt" okoztak, mert biztos mindenki megvette volna a collectors edition DVD-t minden egyes alkalommal, amikor streamelésre került sor. Ez az igazságszolgáltatás szégyene sajnos. -
pasi29uk #2 Szerintem nyissák ki Svácban az összes széfet a bankokban mert tisztázatlan eredetű lehet a többség tartalma. -
Yv@n #1 "A cél az volt, hogy a csoport minden tagja _illegális_ módon bevételt szerezzen."
NYilvánvalóan. :D
A cél az illegalitás volt. A bevételszerzés pedig másodlagos gondolom.