SG chat - v1.0 RC1

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moderálva
moderálva
Megtaláltam az egyik szándékos bugot 😉

Nem teszi be a chatfelkérés elfogadása után a barátok csoportba a chatpartnerem.

Most már kivehetitek a bugot, hogy megtaláltam. Köszönöm.
zsoltioregon
A poén, hogy amikor beindult nekem mûködött. Az új szmájlik után is. Aztán 1x csak nem....

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

na akkor ugyanaz, de miért van ez, hihetetlen 😊

lehet a java-val van vmi ?

zsoltioregon
Én azok között vagyok aki használná. Se Chrome, se FF, se Safari, se Op alatt nem megy .
Nem tudok csoportot létrehozni, nem tudok felvenni személyt.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

hali, elegge zavar mar a problema...
tegnap elött hasznali akartam volna elöször a "kis" chatet- de vmi nagyon nem stimmel, nem enged semmit, teljesen bugos nálam - baráthozzáadása se megy, csak tölt és semmi, a másik fél küldött felkérést, elfogadtam, de szintén semmi, ugyanugy 0 partnert jelzett, próbáltam másik böngészövel is, ott is ugyanez a helyzet :S

valami ötlet ?

DarkSector
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dzsini
Belépsz a csoport módosításába, ott tudod ki-be kapcsolni a tagokat (a kék területre kattintva) - aki nincs egyik csoportban sem, azt törölted.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DarkSector
Hogy kell törölni tagokat?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jhetedikj
nálam mûködik

anno 1987

zsoltioregon
Opera 11.50 alatt pedig nem lehet új csoportot létrehozni, partnert felvenni meg semmit se 😞. A régivel mûködött.

Büdös Bohóc
új chrome alatt szar a cset. Hiába írnak rám csak a hangot hallom és nem ugrik fel a cset ablak sem, ha pedig nyitva van aakkor nem írja ki az új üzenetet csak ha bezárom a cset ablakot és kinyitom újra

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Szerintem CTRL + F5, gyorsítótár ürítése megoldja a problémát.
Milyen böngészõt használsz?

wollnerd
Nekem a chat így néz ki!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

CattiBrie
Másnak nincs olyan problémája, hogy a Facebook chatjén online - pedig amúgy offline? Lehet, hogy nagy hülyeség, de mióta itt állandóan online vagyok a chaten azóta fb-on is úgy látnak mintha online lennék. Az elsõ amire gondoltam, hogy xar a Facebook, de akkor nyilván javítanák.. meg miért csak nálam van ilyen probléma? Viszont azóta van ez, mióta itt chat van (fb-on állandó offline vagyok, sg-n állandó online). Ezért gondoltam rákérdezek, még ha meredek is picit (ez mégiscsak a fb chat kistestvére). 😊

[/spam]™

gergely1991
Jó lenne egy állapotkijelzés:foglalt,nincs a gépnél pl 10 perc tétlenség során (nincs oldal betöltés,nem ír chatre,nem ír pm-et stb.)automatikusan.
Vagy esetleg személyes üzenet írásának lehetõsége, a többi felvett tag számára.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

tomsolo
Ez volt az uccsó vagy hozzáírok 5 felkiáltójelet a neved mellé és akkor tittiritti.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

MÁNÁMÁNÁ!
<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Büdös Bohóc
tü tûûû rürürü

mánámáná
MerlinW
Mindenkit jelez, nem csak az ismerõsöket.

[merlinw.org]

banok
Az jelzi, hogy ki van a chates ismerõseid közül online.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mik ezek a zöld-fekete csíkok a név mellett? D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tomsolo
Köszi! 😛

Erre:

Berakva, mire kell?😊

tomsolo
Csetnél kaphatnánk egy even/odd osztályt a beszélgetéshez?

<div class="sgchathszcsoport clearfix">
<div class="sgchathszcsoport clearfix">

erre

<div class="sgchathszcsoport clearfix odd">
<div class="sgchathszcsoport clearfix even">

Jano
Tüttûtürürü.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

mánámáná
CattiBrie
A nyelvnyújtós szmájli nagyon aranyos. 😊

[/spam]&#8482;

Ha a hsz ablakokra gondolsz, akkor néztük, furi nélküle az ablak, mintha nem töltõdött volna be az oldal.

tomsolo
Zsír, de az ablakoknak minek fejléc és lábléc is?

pxxl
<#eljen>

All hail the double x!

- Chat megjelenítése felül beállítás
- Design módosítás, thx to tomsolo

DarkHorSe
koszi

Swedish people are albino monkeys&#65279;

pxxl
fórumbeállítások, alul

All hail the double x!

DarkHorSe
hogy lehet a chatet kikapcsolni?

idegesit, meg haszontalan

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Javítva mind2 probléma.

Dzsini
...valamint bármilyen hosszú hozzászólást enged beírni (nincs visszaszámlálás sem), de az elküldött üzenetet csonkolja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Hasonlóképpen, 0 online és aktívan beszélgetek.

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Büdös Bohóc
<#pardon1>

kakimakifsz

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Büdös Bohóc
?

kakimakifsz
13:45 Dzsini: Bohóc itt vagy?
13:46 Dzsini: Robaj azt írja már januárban javította a tegnap általad említett sebezhetõséget

Tudtam, hogy lehallgattok!!!!<#mf1><#zavart2><#bdead>
De Kakival nem lehet csak úgy kibaszni!<#hawaii>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Boconadi
Egyszerre meg amúgy is csak egy emberrel lehet <#idiota>
Lyukasbogrács
akkor azt kérdezd, hogy van e csoportos beszélgetés, mint a fb-on a csoportoknál.

egyszerre egyértelmûen csak egy emberrel tudsz beszélni (váltogatva többel is), ha lenne csoportos beszélgetés akkor akármennyivel.

szekrény
mán hogy egszerre ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

gergely1991
úgy látszik hogy korlátlan😊

Oldal 1 / 9Következő →