SG chat - v1.0 RC1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem teszi be a chatfelkérés elfogadása után a barátok csoportba a chatpartnerem.
Most már kivehetitek a bugot, hogy megtaláltam. Köszönöm.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
lehet a java-val van vmi ?
Nem tudok csoportot létrehozni, nem tudok felvenni személyt.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
tegnap elött hasznali akartam volna elöször a "kis" chatet- de vmi nagyon nem stimmel, nem enged semmit, teljesen bugos nálam - baráthozzáadása se megy, csak tölt és semmi, a másik fél küldött felkérést, elfogadtam, de szintén semmi, ugyanugy 0 partnert jelzett, próbáltam másik böngészövel is, ott is ugyanez a helyzet :S
valami ötlet ?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Milyen böngészõt használsz?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
[/spam]™
Vagy esetleg személyes üzenet írásának lehetõsége, a többi felvett tag számára.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
<div class="sgchathszcsoport clearfix">
<div class="sgchathszcsoport clearfix">
erre
<div class="sgchathszcsoport clearfix odd">
<div class="sgchathszcsoport clearfix even">
- Design módosítás, thx to tomsolo
idegesit, meg haszontalan
Swedish people are albino monkeys
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
De felvilágosítottak, hogy: szarjam le😊
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
13:46 Dzsini: Robaj azt írja már januárban javította a tegnap általad említett sebezhetõséget
Tudtam, hogy lehallgattok!!!!<#mf1>#mf1><#zavart2>#zavart2><#bdead>#bdead>
De Kakival nem lehet csak úgy kibaszni!<#hawaii>#hawaii>
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
egyszerre egyértelmûen csak egy emberrel tudsz beszélni (váltogatva többel is), ha lenne csoportos beszélgetés akkor akármennyivel.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...