446
Működése: barátkeresővel vedd fel azt, akivel chatelni akarsz, ekkor egy privát üzenetet kap az illető, amiben engedélyezi, hogy felvedd. Ha ez megtörtént felkerül a listára és lehet chatelni
-----=====-----
Figyelem! A chatba szándékosan sok bugot rejtettünk el, meg kell találni őket! :)
A chat egyelőre (a bétateszt idejére) csak a fórum oldalakon működik!
UPDATE:
- Chat megjelenítése felül beállítás
- Design módosítás, thx to tomsolo
-----=====-----
Figyelem! A chatba szándékosan sok bugot rejtettünk el, meg kell találni őket! :)
A chat egyelőre (a bétateszt idejére) csak a fórum oldalakon működik!
UPDATE:
- Chat megjelenítése felül beállítás
- Design módosítás, thx to tomsolo
-
moto7 #446 moderálva -
moto7 #445 moderálva -
The Moderator #444 Megtaláltam az egyik szándékos bugot ;)
Nem teszi be a chatfelkérés elfogadása után a barátok csoportba a chatpartnerem.
Most már kivehetitek a bugot, hogy megtaláltam. Köszönöm. -
#443 A poén, hogy amikor beindult nekem működött. Az új szmájlik után is. Aztán 1x csak nem.... -
Ragnar360 #442 na akkor ugyanaz, de miért van ez, hihetetlen :)
lehet a java-val van vmi ? -
#441 Én azok között vagyok aki használná. Se Chrome, se FF, se Safari, se Op alatt nem megy .
Nem tudok csoportot létrehozni, nem tudok felvenni személyt. -
Ragnar360 #440 hali, elegge zavar mar a problema...
tegnap elött hasznali akartam volna elöször a "kis" chatet- de vmi nagyon nem stimmel, nem enged semmit, teljesen bugos nálam - baráthozzáadása se megy, csak tölt és semmi, a másik fél küldött felkérést, elfogadtam, de szintén semmi, ugyanugy 0 partnert jelzett, próbáltam másik böngészövel is, ott is ugyanez a helyzet :S
valami ötlet ? -
#439 THX -
#438 Belépsz a csoport módosításába, ott tudod ki-be kapcsolni a tagokat (a kék területre kattintva) - aki nincs egyik csoportban sem, azt törölted. -
#437 Hogy kell törölni tagokat? -
#436 nálam működik -
#435 Opera 11.50 alatt pedig nem lehet új csoportot létrehozni, partnert felvenni meg semmit se :(. A régivel működött. -
#434 új chrome alatt szar a cset. Hiába írnak rám csak a hangot hallom és nem ugrik fel a cset ablak sem, ha pedig nyitva van aakkor nem írja ki az új üzenetet csak ha bezárom a cset ablakot és kinyitom újra -
Robaj #433 Szerintem CTRL + F5, gyorsítótár ürítése megoldja a problémát.
Milyen böngészőt használsz?
-
#432 Nekem a chat így néz ki!
-
#431 Másnak nincs olyan problémája, hogy a Facebook chatjén online - pedig amúgy offline? Lehet, hogy nagy hülyeség, de mióta itt állandóan online vagyok a chaten azóta fb-on is úgy látnak mintha online lennék. Az első amire gondoltam, hogy xar a Facebook, de akkor nyilván javítanák.. meg miért csak nálam van ilyen probléma? Viszont azóta van ez, mióta itt chat van (fb-on állandó offline vagyok, sg-n állandó online). Ezért gondoltam rákérdezek, még ha meredek is picit (ez mégiscsak a fb chat kistestvére). :) -
#430 Jó lenne egy állapotkijelzés:foglalt,nincs a gépnél pl 10 perc tétlenség során (nincs oldal betöltés,nem ír chatre,nem ír pm-et stb.)automatikusan.
Vagy esetleg személyes üzenet írásának lehetősége, a többi felvett tag számára. -
#429 Ez volt az uccsó vagy hozzáírok 5 felkiáltójelet a neved mellé és akkor tittiritti. -
Gyíkluk #428 MÁNÁMÁNÁ! -
Ironman2 #427 -
#426 tü tűűű rürürü -
Gyíkluk #425 mánámáná -
#424 Mindenkit jelez, nem csak az ismerősöket. -
#423 Az jelzi, hogy ki van a chates ismerőseid közül online. -
Ironman2 #422 Mik ezek a zöld-fekete csíkok a név mellett? D -
#421 Köszi! :P
Erre:
-
Robaj #420 Berakva, mire kell?:) -
#419 Csetnél kaphatnánk egy even/odd osztályt a beszélgetéshez?
<div class="sgchathszcsoport clearfix">
<div class="sgchathszcsoport clearfix">
erre
<div class="sgchathszcsoport clearfix odd">
<div class="sgchathszcsoport clearfix even">
-
#418 Tüttűtürürü. -
Gyíkluk #417 mánámáná -
#416 A nyelvnyújtós szmájli nagyon aranyos. :) -
Robaj #415 Ha a hsz ablakokra gondolsz, akkor néztük, furi nélküle az ablak, mintha nem töltődött volna be az oldal. -
#414 Zsír, de az ablakoknak minek fejléc és lábléc is?
-
#413 -
Robaj #412 - Chat megjelenítése felül beállítás
- Design módosítás, thx to tomsolo -
#411 koszi -
#410 fórumbeállítások, alul -
#409 hogy lehet a chatet kikapcsolni?
idegesit, meg haszontalan -
Robaj #408 Javítva mind2 probléma. -
#407 ...valamint bármilyen hosszú hozzászólást enged beírni (nincs visszaszámlálás sem), de az elküldött üzenetet csonkolja.