Az iTunes Match törvényesíti a kalózkodást

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

globint
Segítsetek: ez a 24,99$ naponta, hetente, havonta, vagy életente fizetendõ?

http://www.tradeximp.com/

Hamed
Hat nekem is eleg speci esetek jutottak eszembe mikor johet jol egy ilyen, de meg ezekre is van egyszerubb alternativa.

Pl. haveroknak mutatnal par zenet, de arra ott a youtube. Vagy ha akkora zenebuzi valaki, hogy nem eleg neki a 8-16-32 giga a telefonban hogy a hangulatanak megfelelo zenet hallgasson. Akinek letszukseg, hogy mindig elerje az otthoni gepen levo cuccokat az reg megoldotta valami ingyenes remote desktop alkalmazassal. Bukni biztos nem fognak vele, lesz eleg ajdiota aki elofizet erre.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Zombee
Akkor is csak nyernek rajta. Mármint azon, aki erre befizet. Mert most is tele van otthon a vinyója, csak még azt a 25$-t sem fizeti be :).

"kétlem hogy megtalálja az összes zenét... max a mainstream zenéket fogja jogtisztásítani"

Nyilván, de az emberek 90%-ának ez bõven elég. Akinek meg speciális zenei igényei vannak, az feltölti a zenéit máshova és onnan streameli, pl Grooveshark.
hdo
Több órát töltöttem a zenéim keresésével iTunes-on. Csináltam playlistet egyetlen mp3 mappámból, azt nyitottam meg szövegszerkesztõben és abból copypasteltem a címeket, hogy gyorsabban menjen. 1220 zenébõl 783 volt fenn, és mindegyik nemzetközi, a mûfaj mai elnevezéssel "uplifting trance" amit lehetne mainstream-nek nevezni, mert ez a mûfaj takarja gyakorlatilag "disco zene" fogalmát, és 60-90%-ban ezt játsszák a szórakozóhelyeken. Ennek ellenére lehet mondani, hogy gyér volt a választék!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Valszeg nem sokáig fog menni ez a dolog így, mert ez kicsapja a biztosítékot a jogvédõknél. Amúgy kétlem hogy megtalálja az összes zenét... max a mainstream zenéket fogja jogtisztásítani, egy nagy rakás nincs is az egész ájtyúnsz rendszerben...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Tetsuo
Ja meg eleve max reszben kompatibilis a gyujtemenyekkel, jo esetben.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
En biztos nem fizetnek ilyen szolgaltatasert SOHA.
Eleve nincs is minosegi formatum...

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Egy újabb felesleges szolgáltatás ,mivel semmi értelme azért fizetni ,hogy felhõbe feltöltsd a számaidat ,ha ingyen rátudod tenni a mobilodra.
Tipikusan fizesd meg a felesleges szolgáltatás ,mert Apple használó vagy ,akiknek ismétlem NEM SZABAD GONDOLKODNIA!!
Azt, hogy ha tele az otthoni PC-d zenékkel, kifizetsz 25 dollárt, és onnantól kezdve ide bárhonnan bejelentkezhetsz (munkahelyrõl, mobilról stb.), és meghallgathatod bármelyik számot. Jogtisztán!

hdo
Kár beléjük a golyó, kötelet nekik, az újrafelhasználható!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

hdo
"Emellett persze azt sem szabad elfelejteni és ez az egész dolognak a különlegessége, hogy a kiadók minden egyes az iCloudba felkerülõ szám után jogdíjat kapnak, vagyis bevételhez jutnak az illegális másolatok után is."

Innentõl kezdve kuss, mert tökmindegy honnan töltöttem, így is pénz a kiadóknak!

Ezeknek a buzi jogvédõknek semmi sem jó. Idióták. Biztos az a baja ennek a nyomingernek, hogy így nem jut majd annyi pénzhez és a piros kaviár helyett majd feketét kell ennie. (ha jól tudom az olcsóbb) Vagy nem tudja megvenni a legdrágább Lamborgini-t csak valami "olcsóbbat". Az összes ilyet le kéne lõni az artisjussal az élen.
Gerygrey
"Mindez azt jelenti, hogy ha valakinek egy illegálisan letöltött dalokkal teletöltött winchestere van, az az új szolgáltatásnak köszönhetõen legális streamlicencekhez juthat."

És az nekem milyen elõnyöket is nyújt? :)