70
Kombi, egyterű, kisbusz, minden amiben a család kényelmesen elfér, kutyástul :)
-
#30 Szerintem lágszorora gondolt. -
#29 Mert azokon akkora oldaltükör van mint egy ruhásszekrényben, ami lehetővé teszi a megfelelő kilátást az autó mögé is viszonylag. De azért az hogy néz már ki... -
karajjj #28 az a baj, hogy topiknyitási kényszered neked van -
Cat 02 #27 Lágszóróra gondoltál ? -
#26 "megpakolva korlátozza a kilátást hátrafelé."
Nem is értem, hogy a zárt kisbuszokkal hogy mehetnek ki egyesek az útra. -
#25 -
spy803 #24 Lángszóró legyen rajta, más nem számít. -
#23 Valaki nagyon unatkozik. -
#22 Sosem értettem miért jók ezek az aránytalan izék.
Én legdurvább esetben egy SUV-t vennék, annál tágasabb egyszerűen már felesleges, ráadásul azok még kinéznek valahogy, és általában mennek is.
Ellenben az egyterűk iszonyat rondák, és hiába magasabb a beltér, valahogy ugyanolyan szűknek hatnak, mint egy compact. Rossz a menetstabilitásuk, erőtlen környezetkímélő motornak csúfolt szarokat tesznek beléjük általában.
A legvalószínűbb, hogy ha családom lesz, akkor erre a célra egy jó nagy sedanom lesz, legalább 250-300 lovas motorral(első a biztonság, ekkora kasztnit meg kell tudnia valaminek mozdítania kurva gyorsan ha gáz van). Ültem már olyan szélesben, hogy a vezetőülésből alig értem el az anyósülést, a hosszukból szintén adódik, hogy hátul sem szűkös, a csomagtartó meg kész hullaszállító, szal befér oda egy 4 tagú család komplett cucca is nyaralás esetén mondjuk.
Ott van még fönt, hogy kombi meg kisbusz, azokról is elmondom amit gondolok:
Kombi: Van 1-2 ami jól néz ki, de nem lehet kihasználni a csomagteret, mert túl magasan megpakolva korlátozza a kilátást hátrafelé. Tanulóvezető koromban fékeztem már be tükörbe nézés nélkül, szerencsére nem lett baj, de utólag amikor belenéztem bizony ott vigyorgott egy kamion hűtőrácsa kitöltve a teljes képet. Úgyhogy ilyet nem játszanék mégegyszer pusztán azért, mert úgy meg van pakolva a kocsi, hogy esélyem sincs hátranézni.
Kisbusz: Nem vezettem még, nem ültem még benne hosszabb úton, de ha van benne egy 2.5-3 literes motor, akkor talán elmegy szódával, viszont családi autónak túlzásnak tartanám. Az más kérdés, hogy ha valakinek 5 gyereke van, akkor nincs más megoldás, de annyit nem szeretnék :) -
#21 te nem vagy 100as :/ -
DIESEL DOG #20 topiknyitási kényszer... -
cmsworld #19 Egy igazán magasan kvalifikált, önmagára csak Fresh Duke nevet használó fórumozó szavait idézve: "Topiknyitási kényszer!"
(Csak az a ciki, hogy ő mindig ezt nyögi be, általában első hozzászólásként. ) -
Vlala #18 Lájk. -
#17 Háát, öt évre előre tervezed, elképzelhető, h akkor már lesz lehetőséged egy vadiújra... Ellenben érdekel, h milyen tippek jönnek! +fav
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olyan, mintha ezt mondanád:
5 év múlva akarok elvenni egy 18 éves lányt, szóval küldjetek 13 éves lányok képeit! -
Wolfsnack #16 jóak a képek :)) nah, majd este talán felrakok én is képeket vagy holnap
addig is flame ON :DDD -
#15 "szóval pl. a hibákról híres német autók is jobbak lehetnek mint pl. a franciák ha jól karban van tartva"
Ezt ugye csak elírtad, vagy ironikusan szántad!? :))) -
#14 Sztem építs egy replika családi autót! -
#13 -
#12 +fav jó kis topik lesz :))
nevettem, kösz. -
#11 :DDD -
karajjj #10 az r betű a t mellett van -
#9 WebSphere Transformation Extender -
#8 -
#7 mi az a wtx? -
#6 Teljesen mind1 mit veszel használtan,csak az számít mennyire tartották karban és mennyire törődtek vele.(szóval pl. a hibákról híres német autók is jobbak lehetnek mint pl. a franciák ha jól karban van tartva) -
#5 hát ennek tényleg kellett egy téma :D -
#4 nekem a következő autóm egy subaru impreza wtx lesz,a dirt 3-ban fogom kipróbálni,nem tervezek vele hosszútávra,max 10-15 percre. tapasztalatokat,véleményeket várnék. -
Blum #3 :DDDDD -
#2 -
Wolfsnack #1 Sziasztok!
Következő autóm egy családi kivitel lesz, kábé 5 év múlva szeretnék venni egy kábé 5 éveset. :) Szóval olyat ami manapság kerül legyártásra.
Ezért elkezdtem gyűjteni az infókat, hogy akkor már tutira tudjam mit is keresek.
Jöhetnek képek, videók, száraz adatok, tapasztalatok, tesztek, bármi.
+fav jó kis topik lesz :))