70
Kombi, egyterű, kisbusz, minden amiben a család kényelmesen elfér, kutyástul :)
  • Fresh Duke
    Szerintem lágszorora gondolt.
  • TheLostOne
    Mert azokon akkora oldaltükör van mint egy ruhásszekrényben, ami lehetővé teszi a megfelelő kilátást az autó mögé is viszonylag. De azért az hogy néz már ki...
  • karajjj
    az a baj, hogy topiknyitási kényszered neked van
  • Cat 02 #27
    Lágszóróra gondoltál ?
  • SötétBarom
    "megpakolva korlátozza a kilátást hátrafelé."

Nem is értem, hogy a zárt kisbuszokkal hogy mehetnek ki egyesek az útra.
  • MR ME
  • spy803
    Lángszóró legyen rajta, más nem számít.
  • Kongy
    Valaki nagyon unatkozik.
  • TheLostOne
    Sosem értettem miért jók ezek az aránytalan izék.

Én legdurvább esetben egy SUV-t vennék, annál tágasabb egyszerűen már felesleges, ráadásul azok még kinéznek valahogy, és általában mennek is.

Ellenben az egyterűk iszonyat rondák, és hiába magasabb a beltér, valahogy ugyanolyan szűknek hatnak, mint egy compact. Rossz a menetstabilitásuk, erőtlen környezetkímélő motornak csúfolt szarokat tesznek beléjük általában.

A legvalószínűbb, hogy ha családom lesz, akkor erre a célra egy jó nagy sedanom lesz, legalább 250-300 lovas motorral(első a biztonság, ekkora kasztnit meg kell tudnia valaminek mozdítania kurva gyorsan ha gáz van). Ültem már olyan szélesben, hogy a vezetőülésből alig értem el az anyósülést, a hosszukból szintén adódik, hogy hátul sem szűkös, a csomagtartó meg kész hullaszállító, szal befér oda egy 4 tagú család komplett cucca is nyaralás esetén mondjuk.

Ott van még fönt, hogy kombi meg kisbusz, azokról is elmondom amit gondolok:

Kombi: Van 1-2 ami jól néz ki, de nem lehet kihasználni a csomagteret, mert túl magasan megpakolva korlátozza a kilátást hátrafelé. Tanulóvezető koromban fékeztem már be tükörbe nézés nélkül, szerencsére nem lett baj, de utólag amikor belenéztem bizony ott vigyorgott egy kamion hűtőrácsa kitöltve a teljes képet. Úgyhogy ilyet nem játszanék mégegyszer pusztán azért, mert úgy meg van pakolva a kocsi, hogy esélyem sincs hátranézni.

Kisbusz: Nem vezettem még, nem ültem még benne hosszabb úton, de ha van benne egy 2.5-3 literes motor, akkor talán elmegy szódával, viszont családi autónak túlzásnak tartanám. Az más kérdés, hogy ha valakinek 5 gyereke van, akkor nincs más megoldás, de annyit nem szeretnék :)
  • Frosty01
    te nem vagy 100as :/
  • DIESEL DOG #20
    topiknyitási kényszer...
  • cmsworld
    Egy igazán magasan kvalifikált, önmagára csak Fresh Duke nevet használó fórumozó szavait idézve: "Topiknyitási kényszer!"

(Csak az a ciki, hogy ő mindig ezt nyögi be, általában első hozzászólásként. )
  • Vlala #18
    Lájk.
  • ZilogR
    Háát, öt évre előre tervezed, elképzelhető, h akkor már lesz lehetőséged egy vadiújra... Ellenben érdekel, h milyen tippek jönnek! +fav

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olyan, mintha ezt mondanád:

5 év múlva akarok elvenni egy 18 éves lányt, szóval küldjetek 13 éves lányok képeit!
  • Wolfsnack
    jóak a képek :)) nah, majd este talán felrakok én is képeket vagy holnap
    addig is flame ON :DDD
  • Bercy #15
    "szóval pl. a hibákról híres német autók is jobbak lehetnek mint pl. a franciák ha jól karban van tartva"
    Ezt ugye csak elírtad, vagy ironikusan szántad!? :)))
  • Gabor1990
    Sztem építs egy replika családi autót!
  • tomsolo
  • miilann04
    +fav jó kis topik lesz :))

nevettem, kösz.
  • immovable
    :DDD
  • karajjj
    az r betű a t mellett van
  • pxxl
    WebSphere Transformation Extender
  • tomsolo
  • Smicy2
    mi az a wtx?
  • Fehercsoki
    Teljesen mind1 mit veszel használtan,csak az számít mennyire tartották karban és mennyire törődtek vele.(szóval pl. a hibákról híres német autók is jobbak lehetnek mint pl. a franciák ha jól karban van tartva)
  • kemszi2
    hát ennek tényleg kellett egy téma :D
  • bakkerman
    nekem a következő autóm egy subaru impreza wtx lesz,a dirt 3-ban fogom kipróbálni,nem tervezek vele hosszútávra,max 10-15 percre. tapasztalatokat,véleményeket várnék.
  • Blum
    :DDDDD
  • pxxl
  • Wolfsnack
    Sziasztok!

Következő autóm egy családi kivitel lesz, kábé 5 év múlva szeretnék venni egy kábé 5 éveset. :) Szóval olyat ami manapság kerül legyártásra.
    Ezért elkezdtem gyűjteni az infókat, hogy akkor már tutira tudjam mit is keresek.
    Jöhetnek képek, videók, száraz adatok, tapasztalatok, tesztek, bármi.
    +fav jó kis topik lesz :))