52
Game of Thrones: Genesis
  • ratgab
    Basszus ezt még letörölni sem lehet!
  • hana1
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Ekkora fostalicska játékot hogy lehet ilyen címmel kiadni?!!?
    2 dobókocka jobban elszórakoztat, mint ez!
    Játszhatóság 0, élvezet 0.
  • Ariakus
    Gondoltam, hogy fos, a videók is csak azt tükrözték. Csak azt nem értem, hogy ilyen jó címhez mér ilyen low budget cuccot csinálnak...
  • Hunor1
    na csak kipróbáltam...nem akarok elkeseríteni senkit de ez nagyon nem jött be nekem, pedig nagy stratédia fan vagyok./2 Total War is a gépemen évek óta/
    1 skirmish és néhány kampány misszió után már uninstall lett a vége.
    búcsúzom is ettől a topictól.
    hali.
  • Hunor1
    ööööö....???????????????
    Milyen a diplomácia?
  • Gubberx
    Winter is coming!
  • Hunor1
    igen a hangulat lehet hogy problémás. Én szeretem a stratégiai játékokat. De hozzászoktam a TotalWar sorozatokhoz. De jó volt a Settlers, vagy az Anno1604 is. A pöcsölés nem zavarna, de a "csaták" csak pár egység gomolygása némi kardcsattogtatással nem ?
    Dipló milyen? Remélem nem csak abban merül ki hogy kereskedelmi egyezmény és szövettség?
  • Ariakus
    Nem olyan ez a játék mintha ilyen low budget próbálkozás lenne 5 évvel ezelőtti grafikával és nulla hangulattal? Mert nekem a videók alapján ez jött le.
  • Gubberx
    Van történet de a játékmenet elég összetett és picit elsőre bonyolult, de jól ellehet vele szórakozni ha az ember szereti a stílust :)
  • Hunor1
    ez egy amolyan AOE szerű? vagy azért van történet?
  • Gubberx
    Na szóval, aki szereti a lassú szöszölős játékmenetet ahol a csaták nem túl pörgősek és látványosak az szeretni fogja :) Viszont a könyv vagy a sorozat hangulatát nem adja egyáltalán.
  • Béluska74
    Valahol azt olvastam,hogy magyarul is megjelenik. Jó lenne tudni,hogy ebben van-e magyar nyelv? (Game.of.Thrones.Genesis-FLT)
  • atila4
    Majd jöhetnek a vélemények !!!!
  • Hunor1
    thx.
  • Gubberx
    még 1 óra és nekem lent van :) Ha már megnéztem írok róla.
  • Gubberx
    Installation Information:
    =========================

* Burn or mount
    * Install the game using our installer located in the Fairlight folder
    * Let the installer copy the crack or manually copy cracked content
    to your installation folder
    * Play the game
  • Hunor1
    huhh, ok.
    nekem most nincs elég helyem mert feltettem közben a Rage-t. de majd írtok benyomásokat róla hogy érdemes-e leszedni?
  • Gubberx
    igen
  • Hunor1
    ebbe van crack is?
  • ratgab
    Hála istennek! Már nagyon kíváncsi vagyok!
  • Gubberx
    A.Game.of.Thrones.Genesis-FLT Lehet tölteni ;)
  • kissssss
    cool story bro!
  • tomi99999999

Sziasztok a nevem Kohn "A metélt gyúrós" Barabás

Épp a csajomat, Magdalénát dugtam, akit a helyi lokálban szedtem fel, mivel a Magdaléna igazi zsidó név, csak meg kellett említeni hogy metélt a farkam zsidó létemre és már el is jött velem egy menetre. Egy a baj, elkezdtem mostanában gyúrogatni kőkeményen, még a zsidó szombatokon is gyúrok, de mivel girhes sovány zsidógyerek voltam, nem ment az elején a gyúrás és a konditeremben is mindenki rajtam röhögött, mikor a csupasz tízkilós ród fekvenyomás közben a nyakamra esett. Elhatároztam hát, kokszolni fogok. Elkezdtem szúrni magam, hát csodák csodája, a metélésem forradása mentén valami elkezdett nőni. Nem foglalkoztam vele de hát szómiszó visszanőtt a fitymám, amit nagyon szégyeltem. A patrióta lokálban Magdaléna felszedése közben azonban annyira elvakított a hév, hogy elfejetettem, nekem visszanőtt a fitymám. Magdaléna egyből ráérzett a dologra, leleplezett, hogy van fitymám, nem is vagyok igazi zsidó, és ezt el is mondta a zsidó templomban a zsidó istentiszteleten, amin én nem vettem részt mert szombaton is csak gyúrok. Apám a rabbi megharagudott rám, kérte mutassam a pélómat. Elszörnyülködött, hogy visszanőtt a fitymám. Először azt hitte csak egy jó poén az egész, biztos spar sonkából van odatapasztva, hogy a rendőrök a meztelenre vetkőztetett motozások során ne alázzanak meg a kupaktalan faszom miatt, de tévedett. Elővette a zsidó metélő kését, ami egy krimpelő fogóra emlékeztetett, amíg a bátyám Ábrahám és Salamon lefogtak, apám Bornemissza Bauer nekilátott a fitymám eltüntetésének. A fitymafékemet meghagyta és ráparancsolt a házvezető nőnkre akiről kiderült, hogy Magdaléna anyja, foggal harapja el a fitymafékem, ami hatalmas fájdalmat okozott mindennek ellenére akkora orgazmusom volt, úgy szembelőttem a nénit, megvakult. Azóta még mindig folytatom a gyúrást, ám a fitymám ismét visszanőtt, néha-néha sniccerrrel vagdosom, de még mindig nő. Félek, hogy apám most keményebb módszerekhez fog folyamodni, mondjuk bucira veri a fejem, vagy dávidcsillagot éget a faszomba.
    Veletek történt már hasonló? sdfsdfds
  • Hunor1
    mindenképp próbáld ki előbb akár virágbolti verzióval. vagy nézegesd a youtubon a videókat róla. van már gameplay videó bőven.
  • Botond #28
    Egy demót dobjanak legalább ki, hogy meg lehessen nézni megéri a 30 eurót vagy sem.
  • Hunor1
    basszus még mindig semmi crack..???????
  • Gubberx
    Ezek szerint nem :D
  • Nos
    Mármint itt is.
  • Nos
    :) Attól még lehet, hogy valaki már megvette.
  • Hunor1
    hát nem túl népszerű ez a játék... a crackkel sem sietnek valahogy. :(
  • Gubberx
    Nincs hozzá crack... Youtubon találsz gameplay videót azoktól akik megvették.
  • Nos
    valaki játszott már vele
    vélemény???
  • Gubberx
    nekem már ez is jó lenne ha lenne végre crack :D
  • Palinko
    lesz rpg is
  • Hunor1
    fasza,,,de majd csak lesz hamarosan...
  • Gubberx
    Nincs hozzá serial, se crack.
  • Hunor1
    Tölthető már...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A.Game.of.Thrones.Genesis.STEAM.UNLOCKED-ALI213
  • Gubberx
  • Gubberx
  • Gubberx
    Tegnap adták ki a hivatalos trailert :)