52
Game of Thrones: Genesis
-
ratgab #52 Basszus ezt még letörölni sem lehet! -
hana1 #51 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ekkora fostalicska játékot hogy lehet ilyen címmel kiadni?!!?
2 dobókocka jobban elszórakoztat, mint ez!
Játszhatóság 0, élvezet 0.
-
Ariakus #50 Gondoltam, hogy fos, a videók is csak azt tükrözték. Csak azt nem értem, hogy ilyen jó címhez mér ilyen low budget cuccot csinálnak... -
Hunor1 #49 na csak kipróbáltam...nem akarok elkeseríteni senkit de ez nagyon nem jött be nekem, pedig nagy stratédia fan vagyok./2 Total War is a gépemen évek óta/
1 skirmish és néhány kampány misszió után már uninstall lett a vége.
búcsúzom is ettől a topictól.
hali. -
Hunor1 #48 ööööö....???????????????
Milyen a diplomácia? -
#47 Winter is coming! -
Hunor1 #46 igen a hangulat lehet hogy problémás. Én szeretem a stratégiai játékokat. De hozzászoktam a TotalWar sorozatokhoz. De jó volt a Settlers, vagy az Anno1604 is. A pöcsölés nem zavarna, de a "csaták" csak pár egység gomolygása némi kardcsattogtatással nem ?
Dipló milyen? Remélem nem csak abban merül ki hogy kereskedelmi egyezmény és szövettség? -
Ariakus #45 Nem olyan ez a játék mintha ilyen low budget próbálkozás lenne 5 évvel ezelőtti grafikával és nulla hangulattal? Mert nekem a videók alapján ez jött le. -
#44 Van történet de a játékmenet elég összetett és picit elsőre bonyolult, de jól ellehet vele szórakozni ha az ember szereti a stílust :) -
Hunor1 #43 ez egy amolyan AOE szerű? vagy azért van történet? -
#42 Na szóval, aki szereti a lassú szöszölős játékmenetet ahol a csaták nem túl pörgősek és látványosak az szeretni fogja :) Viszont a könyv vagy a sorozat hangulatát nem adja egyáltalán. -
#41 Valahol azt olvastam,hogy magyarul is megjelenik. Jó lenne tudni,hogy ebben van-e magyar nyelv? (Game.of.Thrones.Genesis-FLT) -
#40 Majd jöhetnek a vélemények !!!! -
Hunor1 #39 thx. -
#38 még 1 óra és nekem lent van :) Ha már megnéztem írok róla. -
#37 Installation Information:
=========================
* Burn or mount
* Install the game using our installer located in the Fairlight folder
* Let the installer copy the crack or manually copy cracked content
to your installation folder
* Play the game -
Hunor1 #36 huhh, ok.
nekem most nincs elég helyem mert feltettem közben a Rage-t. de majd írtok benyomásokat róla hogy érdemes-e leszedni? -
#35 igen -
Hunor1 #34 ebbe van crack is? -
ratgab #33 Hála istennek! Már nagyon kíváncsi vagyok! -
#32 A.Game.of.Thrones.Genesis-FLT Lehet tölteni ;) -
kissssss #31 cool story bro! -
tomi99999999 #30
Sziasztok a nevem Kohn "A metélt gyúrós" Barabás
Épp a csajomat, Magdalénát dugtam, akit a helyi lokálban szedtem fel, mivel a Magdaléna igazi zsidó név, csak meg kellett említeni hogy metélt a farkam zsidó létemre és már el is jött velem egy menetre. Egy a baj, elkezdtem mostanában gyúrogatni kőkeményen, még a zsidó szombatokon is gyúrok, de mivel girhes sovány zsidógyerek voltam, nem ment az elején a gyúrás és a konditeremben is mindenki rajtam röhögött, mikor a csupasz tízkilós ród fekvenyomás közben a nyakamra esett. Elhatároztam hát, kokszolni fogok. Elkezdtem szúrni magam, hát csodák csodája, a metélésem forradása mentén valami elkezdett nőni. Nem foglalkoztam vele de hát szómiszó visszanőtt a fitymám, amit nagyon szégyeltem. A patrióta lokálban Magdaléna felszedése közben azonban annyira elvakított a hév, hogy elfejetettem, nekem visszanőtt a fitymám. Magdaléna egyből ráérzett a dologra, leleplezett, hogy van fitymám, nem is vagyok igazi zsidó, és ezt el is mondta a zsidó templomban a zsidó istentiszteleten, amin én nem vettem részt mert szombaton is csak gyúrok. Apám a rabbi megharagudott rám, kérte mutassam a pélómat. Elszörnyülködött, hogy visszanőtt a fitymám. Először azt hitte csak egy jó poén az egész, biztos spar sonkából van odatapasztva, hogy a rendőrök a meztelenre vetkőztetett motozások során ne alázzanak meg a kupaktalan faszom miatt, de tévedett. Elővette a zsidó metélő kését, ami egy krimpelő fogóra emlékeztetett, amíg a bátyám Ábrahám és Salamon lefogtak, apám Bornemissza Bauer nekilátott a fitymám eltüntetésének. A fitymafékemet meghagyta és ráparancsolt a házvezető nőnkre akiről kiderült, hogy Magdaléna anyja, foggal harapja el a fitymafékem, ami hatalmas fájdalmat okozott mindennek ellenére akkora orgazmusom volt, úgy szembelőttem a nénit, megvakult. Azóta még mindig folytatom a gyúrást, ám a fitymám ismét visszanőtt, néha-néha sniccerrrel vagdosom, de még mindig nő. Félek, hogy apám most keményebb módszerekhez fog folyamodni, mondjuk bucira veri a fejem, vagy dávidcsillagot éget a faszomba.
Veletek történt már hasonló? sdfsdfds -
Hunor1 #29 mindenképp próbáld ki előbb akár virágbolti verzióval. vagy nézegesd a youtubon a videókat róla. van már gameplay videó bőven. -
#28 Egy demót dobjanak legalább ki, hogy meg lehessen nézni megéri a 30 eurót vagy sem. -
Hunor1 #27 basszus még mindig semmi crack..??????? -
#26 Ezek szerint nem :D -
Nos #25 Mármint itt is. -
Nos #24 :) Attól még lehet, hogy valaki már megvette. -
Hunor1 #23 hát nem túl népszerű ez a játék... a crackkel sem sietnek valahogy. :( -
#22 Nincs hozzá crack... Youtubon találsz gameplay videót azoktól akik megvették. -
Nos #21 valaki játszott már vele
vélemény??? -
#20 nekem már ez is jó lenne ha lenne végre crack :D -
#19 lesz rpg is -
Hunor1 #18 fasza,,,de majd csak lesz hamarosan... -
#17 Nincs hozzá serial, se crack. -
Hunor1 #16 Tölthető már...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A.Game.of.Thrones.Genesis.STEAM.UNLOCKED-ALI213 -
#15 -
#14 -
#13 Tegnap adták ki a hivatalos trailert :)