30
  • duke
    A Discovery Science-en egyaltalan nem adnak reklamokat, mar csak ezert is folleg ezt nezem. Nem tudom, hogy oldjak meg, de csak a sajat musor reklammal szakitjak meg 1-2 percre az adast.
  • winnie
    a discoveryt én is szeretem, elég jó valóságshow-k vannak rajta. bár az 5 percenkénti reklámok nem hiányoznak.
  • duke
    "Ezeket az új sorozatokat fogjuk nézni ősztől itthon"

Most irhatnam, hogy en bizony nem, mert ezek a csatornak be sincsennek allitva a tevemen, de nem irom :)
    Meg azt sem irom inkabb, hogy Discovery Channel-t, National Geographic-ot, Spektrumot, Discovery Science-t nezem.
    szoval nem irtam semmit :)
  • kalapos01
    Ha nem lennének szinkronosak, akkor nézhetnél belőlük 5 részt és levennék őket, mert nem lenne nézettség.
  • nlght
    Csak ne lennének szinkronosak a sorozatok, akkor lehet h tv-ben is nézném... Nem tudom ki rendeli hozzá a hangokat a szereplőkhöz, de mindig félmunkát végez.
  • Etinger
    ..én csak olyan sorozatnak ugrok pont ezért így neki, ami már a 6. évadját minimum tapossa : D
  • winnie
    szerintem fordítva akartad írni. a torrent arra jó, hogy valamit hamar megnézz. nem arra, hogy örülj, milyen tempóban jönnek a részek. hiszen ebben a magyar tévék verik amerikát.

a tv2 és az rtl vagy egymás után leadja az évad összes részét, van, hogy több évadot egymás után, vagy pedig leadnak egy fél évadot, majd szünetet tartanak és ismét egy fél évadot. mindezt megszakítás nélkül. amerikában az országos tévék kábé úgy adják a sorozatokat, hogy 6 új rész, 2 hét szünet, 3 új rész 1 hát szünet, 1 új rész, 5 hét szünet, 3 új rész 4 hét szünet, 5 új rész, 2 hét szünet, hadd ne folytassam. ha jársz torrentoldalakra, akkor láthatod, hogy folyton megy a sírás, hogy "Mikor lesz már új rész? Miért nem volt?". a magyar sugárzási rend mellett ilyennel nem nagyon találkozol.
  • daninet
    TV2 és RTL Klub monnyon le, számolni se tudnak, sokszor egy évad feléig eljutnak és átugorják, újrakezdik stb.
    Aki sorozatot akar nézni, torrentezze le, erre a dologra nagyon támogatom a fájlcserélőket.
  • galocza
    hagyjuk, én is itt tartottam egy évtizede: hogy a sorozatok = brazil szappanopera. aztán rájöttem, hogy nem.
  • galocza
    az élet 99%-a időpocsékolás, értelmetlenség... a maradék 1% a sorozatok 8).
  • m minnifield
    aki megalkotta a breaking bad című sorozatot, azt azonnal fényjézusnak kéne kinevezni...
  • zetortraktor
    Csak viccelt. Aki nem írja a Breaking Badet a jók közé, az mind viccel.
  • Reg5
    Flash Forward, mint jó sorozat? :O
  • EnxTheOne
    Azért vannak olyan filmek/sorozatok aminek van mondanivaloja, elgondolkodrtato.
    És elég sokat bün kihagyni. :)
  • Ferrer
    Terra Nova jól hangzik így elsőre, szeretem a kalandsorozatokat :) Lostot is biztos szerettem volna, de akkor láttam kb. az első részemet belőle, amikor már nem találtam a fonalat :)
  • moon08
    FlashForward,
    5 nap az élet,
    Spartacus: Az aréna istenei
    Spartacus: Vér és homok
    beszarás jók ezek a sorozatok is.
  • zetortraktor
    Hagyd, szerintem csak ő nézett olyan sorozatok, amik nem szólnak semmiről. Szerencsétlen.
  • hopp
    Battlestar Galactica: Blood and Chrome :)
  • Laza
    "a sorozatok lényege hogy semmiről se szólnak"

OMG, ezt az okosságot honnan szülted?
    A sorozatokon belül is rengeteg kategória van, egy kalap alá vonni csak annyit jelent, hogy nem értesz hozzá.

Én pl nem nézem a komédia sorozatokat, azok tényleg szinte semmiről sem szólnak. Aztán a minden részben más eset, epizodikus, nem összefüggő nyomozós sorozatokat is ritkán nézem. A kórházas sorozatokat szó szerint utálom.
    De pl egy 24, Trónok Harca, Lost, Gengszterkorzó, Band of Brothers, stb. sorozatokat kimondottan kedvelem. És ezek bizony szólnak valamiről ... ugyanúgy, ahogy egy mozifilm, vagy könyv teszi.

A szórakozásnak és kikapcsolódásnak pedig több formája is van ... van aki így, van aki úgy. Lehet amíg Te pillangókat számolsz a Margitszigeten, addig más megnézi a kedvenc sorozatának egy részét. Összességében egyik szórakozásnak, kikapcsolódásnak sincs 'értelme' a Te szemszögedből.
  • tyuklepes
    Teljes mértékben egyet értek :) Ki hogy éli meg a saját életét, nekem van épp elég elfoglaltságom, hogy néha gyakorlatilag a semmit nézzem :) csak úgy, pihenésképp
  • winnie
    "a sorozatok lényege hogy semmiről se szólnak"

így van. dettó a filmek, a könyvek, a zene, a sportközvetítések. ezt most fedezted fel?:O
  • gombabácsi
    miért lenne a szórakozás időpocsékolás?
    lehet értelmesen is szórakozni, úgy, hogy abból épül, tanul az ember

a sorozatok lényege hogy semmiről se szólnak, limonádé, győzikeszint, barátok közt szint még az olyan nagy "hírességek" is mint a lost meg az ilyesmik...
  • endrev
    "Melyik csatornán nézel sorozatokat?"

Hülye kérdés, azon amelyiken éppen azt adják megüti a mércét. :D
  • orkaman
    mint az összes szórakozás...

a sorozat számomra abból jobb, hogy ha nem tetszik nem nézem a következő részt, max 40perc bukta. Ha jó, akkor viszont még sokáig nézhető. (főleg egy 10 évados. xD) ráadásul az se baj ha 10 percet nézek belőle és másnap tovább.

a mozifilm ha szar, akkor felmérgel. Ha jó akkor meg azért mert nézném tovább.
  • gombabácsi
    sorozatok 99%: időpocsékolás, értelmetlenség
  • turbo78
    Ez mind szep es jo, de engem mondjuk sokkal inkabb erdekel, hogy a meglevo sorozatokbol mi marad es mi megy.... foleg, hogy bevett szokasa mindket nagy csatornanak, hogy nem adja vegig az evadokat, hanem szunetelnek evadok kozben, aztan vagy megy tovabb, vagy ugy dontenek, hogy lesz helyette uj sorozat...

Peldaul a Rejtely-t nem a szokasos nyari szunettel szakitottak meg, 4-5 resszel az evad vege elott es sehol semmi info, hogy mikor, illetve egyaltalan leadjak e az evad tobbi reszet, vagy lesz e folytatas is...
  • Renátó1985
    25-30 évesen ezt bírtad magadból kipréselni?
  • Wittgen
    Az ilyen listába bekerülhetne választási szempontból az "más", mint opció is (pl ez takarhatná a net-es..khm...csatornákat).
  • xido
    "Itthon persze általában legyint az ember, hogy az egyes sorozatokat melyik amerikai csatorna mutatja be,"
    hiszen minden felkerül a netre,magyar csatornákra várjon a halál:)
  • Macccy
    ... Nézi a faszom!