9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • SlickAdam
  • Totti5
  • SlickAdam
    ha az ilyen pong szeru masinakat nem nezzuk (es c64-et se nyilvan), akkor az en elsö konzolom kezi volt. Super Mario Land. mas nem is maradt meg bennem, pedig volt vagy 4-5 jatekom ra.
  • SlickAdam
    hetvege van. rakeszultem A jatekra. de nincs jatek, mert nem jött meg a Smash. akcio van jelenleg Steam-en is, kinomban vettem egy csomo szart, de nem tudom minek, mert nincs is kedvem elinditani oket. teljesen magam alatt vagyok. ez sokmindent elmond.:)

TALAN folytatom kicsit EW-t.
  • TDC Geronimo
    Legelső konzolom ez volt, NSZKból hozta az akkor kint dolgozó szomszéd még arany áron 20+ évvel ezelőtt:)

• n000rbi

Az biztos, hogy még nem találkoztam olyan wiiu/3ds játékkal, aminek megbántam volna a megvételét. Egytől-egyig nagyszerűek. Long live N!
  • TDC Geronimo
    eurogameres gaf topikba egyik emberke hozzászólása. Nagyon elkapta a lényeget azt hiszem. Kisebb wall of text következik:

"The recent articles on the positivity around the Wii U from the media is a nice change of pace from the pieces early on in Wii U's life. Even before Nintendo got a chance to start releasing games on the Wii U, the media said it was dead. They didn't even give them a year. After all Nintendo did for this industry, somehow it became cool to rag on Nintendo. Third parties abandoned the console as the industry continued to bury Nintendo. I feel that was unfair.

Would this industry be better without Nintendo? Regardless of hardware, Nintendo creates some of the most memorable games ever. They have never done anything to suggest otherwise. Nintendo gives us worlds that we would want to go to. Most other developers create worlds that we would never want to go to.

I admit Nintendo has made so many mistakes with the Wii U especially with the hardware. It should have been as powerful as the other consoles. They always create ideas without fully thinking them through. What was the point of the gamepad screen? Was it just for off play tv support? Did it justify the increase in cost? Even the Amiibos seem like an idea that isn't fully realized. These feel like just gimmicks instead of actual reasons to own the console.

Nintendo also seems to ignore what the mass market wants. Like it or not, video games have become more than just gameplay. The biggest triple AAA titles are story-driven with movie like production values.I love that Nintendo games can stand on their own with just gameplay, but Nintendo has to evolve in order to satisfy the mass consumer. I love what Nintendo did with Kid Icarus on the 3ds.

I know that people want Nintendo to release more games on the Wii U but games have gotten so complex to make that is not feasible. I want a new f-zero, punchout, kid icarus, metroid, star fox, excitebike, waverace, earthbound, and zelda. Also where are the new IPs? Give it to me next year.

No company can make that many quality games in a year. I wish that my favorite developer, Naughty Dog, gives me 4 amazing games in a year instead of 4 amazing games in 6 years. The truth is only Nintendo can support an entire console with its output. Perhaps Nintendo has to join with other companies to increase its output per year.

I get that this a business. At this point, the Wii U will never be a sales success. However, I admire the fact that Nintendo doesn't care. The only thing they care about is the people who bought the system. Even if you completely hate the games on the Wii U, you have to admit there is something noble about what they are doing. Pikmin has never been better. Mario Kart has never been better. Donkey Kong has never been better. Smash has never been better.

Games rarely surprise me these days. However, every time I turn on my Wii U, I am surprised that Nintendo still somehow manages to charm me. I am always amazed that in a lot of threads we are arguing which games have better resolutions and post processing. Is that what this generation is about? What happened to good games?

Throughout its history Nintendo has created some of the most memorable gaming experiences ever. Is anything equal to first time you picked up Mario 64 or Ocarina of Time? Why would they stop? Yet, people are surprised when Nintendo games are well received. As long as Nintendo is around, it will continue to create fun games.

I still think that Mario Galaxy is in a completely different league than anything released in this generation even on the Wii U, but only Nintendo has the ability to top it. It's sad that we never gave them a chance."

• SlickAdam
    persze. de mintha hallottam volna olyat, hogy galaxy lesz ha lesz. mar agyviharoztak, hogy mit lehetne kihozni a 3-bol. vagy valami ilyesmi.:)
  • TDC Geronimo
    egy új galaxy nyamm... mondjuk felőlem jöhet 3d world is, mert zseniális volt az is.
  • SlickAdam
    valamilyen tuti lesz. vagy galaxy utod vagy galaxy hd kiadasok. legjobb lenne mindkettö.:)
  • TDC Geronimo
    Szerintetek lesz még 3Ds mario platformer Wii Ura? Esetleg egy 3d world 2 vagy egy új galaxy?
  • SlickAdam
    "megjelenes napjan helyi uzletunkben atvehetö"

persze... :(
  • TDC Geronimo
    :D

• TDC Geronimo
    Na smasht senki nem próbálta még?
  • SlickAdam
  • SlickAdam
  • Totti5
    Poénnak olvasni jó volt :)
  • TDC Geronimo
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    Time: 13 Reasons I’d Still Pick Nintendo’s Wii U Over the PS4 and Xbox One

Hetente jönnek már az ilyen cikkek.
  • Totti5
    2017ben erre visszatérünk, most ami van azzal nincs semmi gond.
  • TDC Geronimo
    Igen csakhogy az 2017be nagyon kevés lesz, most se egy bika cucc
  • Totti5
    Vagyis kurrens konzolok spece. Azt meg Xboxnak hívják még mindig!
  • TDC Geronimo
    Mondom, bone spec lesz ide a rozsdás bökőt :)

Engem wii u specce se zavar, mert szerintem baromi szépek a 1st partyk, legfőképp art miatt és mind 60 fps. 3rd party fronton viszont már ez nagyon kevés.
  • SlickAdam
    nem gond, ha szokasukhoz hiven kijonnek kb. 1 evvel a tobbiek elött, viszont aktualis hardware-t pakoljanak bele basszus! akkor megkapnak a tamogatast is azonnal.
  • TDC Geronimo
    Nem Wii Uról beszélek én se, hanem egy későbbi gépről. Szerintem ezt még elhúzzák 2, de lehet 3 évig is aztán kijönnek egy bone specces új N géppel 2017 végén, ahogy Nt ismerem :)

Arra leszek kíváncsi mit találnak ki új dolgot, wiinél volt mozgásérzékelős kontroller, itt a táblakontroller. Lehet tényleg az lesz, amit mondogatnak, hogy egybe lesz építve a handheld meg az "otthoni" gép.
  • Totti5
    Sok értelme nem lenne. Teljesen kiestek a körforgásból. Amelyik kiadó még próbálkozott a WiiU-val az is feladta hiába hozta a gép a prevgen szintet a játékok befuccsoltak. Senkinek nem kell az a multiplat cím WiiU-ra amit tolhat 360 vagy PS3on.

Innen visszahozni már nagyon nehéz lesz, és sok pénzbe kerülne a dolog, pláne generációk közepén beesni akármilyen géppel.
  • SlickAdam
    ninty 1st party + multicimek egy bika, kis N-extraval turbozott gepen? vege lenne mindennek. pedig lenne ra penzuk... :(
  • TDC Geronimo
    Nintendo kicsit nyitna jobban és kitolna egy erős gépet, amin lenne rendes online meg normális 3rd party support, akkor ilyen ex kínálat mellett a másik kettő labdába se rúghatna. Viszont ott nem lesz soha gyökeres szemlélet váltás, így N gépe mindig is egy + gép lesz a többi mellé, ahol csak az exeket tolja az ember.
  • SlickAdam
    en is tervezem. alap jatek le lett tudva tavaly, iden az extrak.
  • SlickAdam
    kis szaros koromat nem tekintve az idei lesz a masodik karacsonyom nintendo konzolokkal. ugyanugy mint tavaly, most is kezd lassan ramtelepedni a vattacukor nintendos teli videojatek hangulat (kb. oktober vegeig nagyon hardcore voltam). amit ezzel mondani akarok: 3D World TÖKELETES karacsonyi jatek, mindenkepp idözitsd arra az idöszakra!
  • Totti5
    Evil Withint pre oderben vettem meg még anno ( 9kra félreárazott magyar xbox 1 store ), 1 órát sem toltam még. Dragon Age szintén elindítva sem volt. Az is "óccó" pre order volt. Most h volt a Sunset Overdrive trial, az is kell, baromira élveztem.

Bayo 2-őt hamarosan befejezem ( 10/10 a suff ), karira nézek valami gigaexet. Valszeg a 3D World lesz.

Szerencsére lassan ünnepek, 2-3 hégtig meló közelébe sem megyek és lesz idő minimálisan utolérni magamat.
  • SlickAdam

ugy a jo. nalam is felvaltva megy mindenfele. evil within pc-n lassan (nem rövid), GTA V PS4 meglassabban, mario kart 8, DS!!!-en Zelda Phantom Hourglass-t nyomogatom, hogy VEGRE befejezzem (mintha nyug lenne... pedig kurva jo), meloban ebedszunetben Layton 3DS-en, ...
  • Totti5
    Itt vagyok! WiiU-t lekötöttem a netről, mert a wifim egyszerre 3 gépnél az egyiket ledobja, h miért nem tudom, nem is érdekel. Xbox, laptop és / vagy telefon megy mindig. WiiUnál nincs szükségem netre perpill. Bayo 2-őt toltam hétvégén is, jól haladok benne. Mario is megy, de kurvanehéz ( még )ritmusosan játszani, bele kell jönni! Közben AC Unityt toltam, meg Fifa online meg PCn Assetto Corsa. Valami mindig megy naponta. Nem sietek semmivel:)
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.26. 20:47:49
  • TDC Geronimo
    ACvel játszik szerintem. Nemhogy tolná 3d worldot meg a többit :y

Tegnap elkezdtem újra 3d worldot és még mindig kegyetlen jó. Sok bughalmaz fosfrémes szarkupac után felüdülés. DA:I után nekiállok megint szerintem :)
  • SlickAdam
    penteken jelenik a smash + pokemon + persona trio (meg uj wu-tang album, fakje). remelem mehetek day1 a peldanyomert.

tottival amugy mi van? tuti nem adja neki a gep. bayo-rol se ir, s az elöbb neztem, hogy 2 hete meg csak online se volt. najsz.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.26. 20:38:38
  • TDC Geronimo
    smash még nem jelent meg euba most nézem :o

Mondjuk mindegy, mert nekem nem is igazán tetszik. Fura egy játék
  • SlickAdam
    en meg remenykedek. lehet ez az a "mar keszen van reg, de nem adjuk ki, mert csak" ubifos jatek.:)
  • TDC Geronimo
    ZOMBIU 2 LISTED WITH 2015 RELEASE DATE ON AMAZON FRANCE

érdekesség, hogy namco bandai van jelölve kiadónak nem az ubisoft. Szerintem kamu sajnos :(
  • SlickAdam