9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Én elolvastam régen, csak akkor rosszul emlékszem. Sajnálom. -
Legalább azt elolvasnád, amit linkelsz :) Nem kell külön áramforrás, elég egy Y-USB-kábel. -
Annak úgy tudom, hogy külön áramforrással kell rendelkezzen. Van is egy ismertető: http://nintendolgok.hu/utmutato-hogyan-hasznaljunk-kulso-merevlemezt-a-wii-u-hoz/ -
Negritis #1420 nah kicsit utána olvasgattam és ha jól látom sima usb-s HDD-vel lehet bővíteni a memóriát
ezzel valakinek tapasztaalt? -
Nagyonnagyon! -
Kurvafasza ez a játék! -
Kevés lesz, hacsak nem alvás nélkül nyomod le az 5 napot :) -
Negritis #1416 10 nap szabim vna még idén
5 erre fog elmenni :D -
Jól néz ki és szépen fut.
(kár, hogy időm nem lesz rá)
-
SlickAdam #1414 -
Negritis #1413 az első oldalt néztem végig azért írtam be a kérdést :D -
SlickAdam #1412 kb 3-4 komment erkezik ebbe a topikba / honap, szoval tobb mint valoszinu, hogy ha kicsit visszagörgetsz, valaszt kapsz a kerdeseidre ezen az oldalon, de max. a masodikon.:) -
Negritis #1411 sziasztok
az lenne a kérdésem hogy Wii U-t tervezek venni
nézem hogy van 8 és 32gigás verzió is
ugye a wii u nem telepít elvileg játékokat, van-e releváns különbség a 2ben? (az összegen kívül)
nyílván van valamennyi, csak hogy a 8 gigás elég-e játsznai
alapvetően engem a mario kart, xenoblade x és a bayonetta érdekel -
Meredek volt megnézni így a sok minden más mellett. Ha valami retrónak szánják akkor elmegy, ha komolyan 2015ben egy "húzócímnek" akkor csak mosolyogni tudok rajta.
Lehet hogy jó, agyatlan baromság a köbön még élvezetes is lehet, de ezek az animációk, 30 frém se, ótvar GFX dolgok... -
-
SlickAdam #1408 
behuztad a pöcsre -
Mert miért ne?!
-
Ez valami hoax. Ilyet csak egy elmbeháborodott barom ír le az AR/VR világra, hogy blue ocean. Egyrészt azt sem tudjuk, hogy van-e, vagy lesz-e, vagy csak egy újabb 3d hiszti, amit a gyártók feleslegesen gründolnak. Másrészt ha van, akkor már most vérvörös. Az oculus már a facebook kezében, erre valaki ilyet leír, hogy blueocean a social ar/vr géming. Édesistenem...
-
SlickAdam #1405
-
Ha ez igaz, akkor az utolsó majd oltsa le a villanyt. Köszi! -
spekuláció
Put all this together and there could be a Blue Ocean which Nintendo (or someone else) might open. Let’s call it “social AR/VR games”:
Low-cost dedicated video-game console (i.e., spec equal to or lower than PS4/Xbox One) optimized for AR/VR with high-quality positional tracking for immersion
Low-cost VR, AR or mixed-reality head-mounted displays to enable social gameplay. These could either be dedicated HMDs or smartphone HMD holders similar to Samsung GearVR/Google Cardboard.
“Non-gamer”-friendly dedicated wireless controllers to address the mass market
Integrated hardware/software platform for consistent performance
Multiple high-quality (and fun) bundled games at launch
Dedicated SDK for third-party game developers.
This looks a bit like the original Wii strategy applied to the AR/VR market in the context of smartphones, and could enable Nintendo to leverage its IP to again “disrupt an entire industry, and in a good way.” -
SlickAdam #1402 "What're ya buyin?"
"Got some rare things on sale, stranger!"
-
Japán. lál
2. [PS4] Batman: Arkham Knight - 48,802 (ÚJ)
3. [WIU] Yoshi's Woolly World - 31,158 (ÚJ)
Bár nincs ezzel gond, a Batman is remek cucc. -
Zozo76 #1400 videokon pedig egesz pofasnak tunt -
Zozo76 #1399 tenyleg fizetos :( -
-
Zozo76 #1397 bebaszna ha tenyleg fizetos lenne...
:) -
SlickAdam #1396 passz. az fizetös app, nem? -
Zozo76 #1395 Most latom hogy van Google Street View WII U-n (street u). Felkeltette az erdeklodesemet, ugyanis nagyon sokat szoktam hasznalni, kvazi egyfajta "utazas" nekem hogy korbenezek itt-ott, most jottem ra milyen jo lenne ilyen kliens az XBOX-ra is. Milyen ez WII U-n? Jol hasznalhato kliens? Gyors, megbizhatoan fut? -
Ha lenne Super Mario Bros. 3-as Amiibo, arra csapnék. A klasszikus 2D-s Mariók közül az a kedvenc nálam.
Utoljára szerkesztette: Super Mario, 2015.07.23. 08:12:11 -
SlickAdam #1393 szemböl furi lesz a figura :) -
A játék most sem. -
A múltkor még nem érdekelt :) A játékhoz a classic verzió jár. -

Nintendo has announced several special editions of Super Mario Maker, along with when the 8-bit Amiibo from the Mario 30th Anniversary Collection will be available.
The figurines will come in two varieties -- one the traditional NES Super Mario Bros. brown and red and referred to as the "Classic Colours" Amiibo, and one who comes in the current Mario colors of blue and red like the 3D World sprite, referred to as the "Modern Colours" one.
-
Ez igaz, nekem is sokat kellett utánajárni, segítséget kérni, hogy könnyebb. E-mailben addig nem foglalkoznak veled, amíg nincs rendőrségi papírod, viszont amikor telefonáltam ezt nem kérték, úgyhogy teljesen változó, hogy intézik ezeket a dolgokat. -
SlickAdam #1388 de ez maceras es nem is mindig ilyen segitokesz a Nintendo. szoval amig nem ugy mukodik, mint a konkurencianal, addig kijelenthetjuk, hogy gyakorlatilag gephez vannak kotve a megvasarolt tartalmak.
remelhetöleg ez az NX erkezesevel tenyleg valtozni fog. -
Hát adott gépen igaz, de inkább NNID, mert System Transferrel átkerülhet másik gépbe, vagy nekem Nintendo 3DS-nél volt olyan, hogy elveszett a régi gép, és amikor újat vettem, jelentettem a Nintendónak, kiszedték a NNID-t a régi gépről és rátehettem az újra a másikra letöltött játékokat. -
SlickAdam #1386 
mondjuk az Amiibo tema tenyleg "gaz", de ha Nintendo jatekokon nött fel az ember, akkor nem nagyon lehet ellanallni nekik. a fonal Yoshi Amiibo-k hatasara gyakorlatilag meg a legellenallobbak is megtörtek.:) -
Zozo76 #1385 Na ezt erdekelt. Akkor jobb lemezen megvenni a jatekokat mint digitalisan. Mondjuk ahogy neztem elegge le van maradva az eshop az marketplace-tol (mivel xbox-os vagyok ahhoz hasonlitom), nem minden jatekot lehet megvenni, meg ha a gephez koti az elegge gaz. Ugy nez ki megis lesz wii u-m, ugyanis korabban lattam SlickAdam amiibo figuras maniajat, na mondom ez sem komplett, gyerekeknek valo kis babukert igy odalenni, aztan mult heten (miota ramjott ez a megmagyarazhatattlan wii u orulet, hardcore gamer-kent, Battlefield, Alien Isolation, GTA5-ot tolva, nem ilyen hulye oldalnezetes Mario meg tarsai jatekkal jatszottam, meg 88'-ban c64-en sem nagyon birtam mar ezeket) a Yoshi's Voolly World-ot meglatva kesz agyhalal volt. Minden fonalbol, de annyira aranyos, meg a foellenfeleket sem lehet gyulolni annyira cukik. Baratnom az teljesen odavolt erte. Kezdem latni hogy nem gyerekes ez csak mas. :) -
SlickAdam #1384 hat nem egeszen. ne allits valotlant kerlek!
adott gepen vasarolt cucc tovabbra is csak azon a gepen lesz elerhetö.