9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Ugyan olyan a pakk mint a Fatal Frémé. -
SlickAdam #1622 magyar felirattal
-
SlickAdam #1621 eeeegyütt a nagy nap 
artbook najszos vagy csak toltelek? -
-
Negritis #1619 nekem még nem reagáltak :(
ti honnan rendeltétek? (én gameshop) -
SlickAdam #1618 mar nekem is csomizzak. raadasul olcsobb is lett igy last minute valamivel.
-
Yáyáy!
-
SlickAdam #1616 mario tennis?
-
Hopp már holnap itt lesz!
-
Minőség, mennyiség 
Bjúti.
-
Erő 
-
Nem is a számadat miatt írtam, az teljesen képtelenség. Én még abban sem hiszek, hogy ps4/XO-nál erősebb gép lesz -
SlickAdam #1611 tulzas, foleg ha valami egzotikus geppel allnak elö.
ha ps4/xo architektura lenne, csak sokkal erösebb + kis gimmick, akkor siman lehetne. na de nem <fel ev alatt... -
Nem tudom olvastátok-e már, hogy 2016 végére egyes források szerint 10-12 millió NXet akarnak leszállítani. Érdekes lesz, ha csak E3on jelentik be és már jövőre megjelenik -
SlickAdam #1609 -
Negritis #1608 hétvégén kipróbáltam a Demoját a Playiten, jóóóóó :D -
SlickAdam #1607 vagy megoldhatnak mar vegre a full game installt, hogy ne pörögjön allandoan, mint a porszivo...:( -
Készüljetek!
Open world Wii U exclusive Xenoblade Chronicles X is so big Nintendo is providing downloadable data packs to cut loading times for its disc-based version.
Four packs are now available from the Wii U eShop which altogether weigh in at around 11GB - a hefty chunk of the console's total hard drive.
Nintendo recommends disc-based owners download the "Basic High-Speed Data Loading Pack" first. This is classed as "Impact: High".
"The Basic Data Pack installs frequently used data, such as terrain," its store description explains. "It speeds up load times in the city and in the field. For the greatest impact on your experience, download this pack first."
This alone weighs in at 2GB.
Then there's the Enemy High-Speed Data Loading Pack - "for players who like to explore and fight enemies". This weighs in at 2.93GB.
Next is the Player High-Speed Data Loading Pack - "for players who like to complete lots of missions". This speeds up city load times and equipment changing. It weighs in at 3.8GB.
Finally there's the Skell High-Speed Loading Pack, for fast loading of the game's mechs. This is yours if you have another 1.6GB free.
All of these packs can be downloaded to a USB external storage device, if you have one of those attached. -
Lepukkadt világos RPGk után felüdülés lesz scifit tolni, pláne JRPGt :))) nagyon várós. -
Odabasz az N leárazási fogalma.
Super Mario 3D World - 36 euró
Wonderful 101 - 30 euró
Super Mario 3D Land - 27 euró
Puzzle & Dragons - 18 euró -
Dec 10től lesz idehaza hivatalosan is eshop :o
Új konzol miatt örülök neki -
SlickAdam #1602 totti!
28:20-tol Xenoblade a tema (mar beletoltak jopar orat), erdemes belehallgatni.
-
Negritis #1601 azt hogy alap ugrásokat nem tudok rendesen megcsinálni :D
alapot értsd hogy tényleg alap, csak mivel sztem 15-20 éve nem toltam rendesen mariot (sőt platformert se sűrűn) így ezek nehezen mennek
de majd belejövök :D -
SlickAdam #1600 az mit jelent? -
Negritis #1599 ez a mario maker kegyetlen fun :D
nem is kell sokat játszani vele hogy élvezze az ember
az a bajom csak hogy kb kész vagyok egy pályával, de túl béna vagyok hogy fel tudjam tölteni :D -
egy kicsit ezzel megismertem a munkásságát.
-
Poros hát. Most a WiiU is. Singlét tologattam jó pár pályán túl vagyok. Biztos be fogom fejezni, mert élvezetes. Csak hát... időőőt kell rá találni, ami meg nincs. -
SlickAdam #1596 -
Negritis #1595 közbe nézem hogy angol címet kell beállítani és akkor jó lesz -
Negritis #1594 az lenne a kérdésem hogy ezt a country not supported dolgot hogy lehet megcsinálni itthonról normálisan?
köszi -
SlickAdam #1593 joideje nem jatszottam mar Splatoon-nal, ugy latom igeretükhöz hiven szepen kibövitettek. kezdeti 2-4(?) palya mara mar 12, sok uj jatekmod, csillio fegyver, ruha, ...
IGN is frissitette a rivjut (7.9-röl 8.6-ra)
nalad is porosodik totti? elö kene venni ujra. -
SlickAdam #1592 ja ezt nem is emlitettem. kurva jo. 
apad helyett leszek... wipeout.:D -
VRt neki :DDD
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.14. 11:01:15 -
Negritis #1590 Még csak az alap 4 :) -
SlickAdam #1589 föleg patch utan (meg kene mar neznem...) :)
van mas jatek is hozza? -
Negritis #1588 bohóckodtam kicsit a mariomakerrel, jó lesz ez :D -
SlickAdam #1587
-
Negritis #1586 nah végre megjött a cucc
sajna shovel knight és bayonetta off, de majd beszereztem őket később
ez a mocsok sok update az elején nem túl jó :D -
-
WiiiUra mondta most is, ami váltás meg volt a HD az új között
Bár nekem mindegy mire jön, de ha NX 2016ban, akkor biztos arra veszem.