8
-
Hookay #8 Baromsag, meg a promo hadjaratban is felhasznaltak az elozo reszeket, a film kezdo kepsorairol nem is beszelve. Ez nem reboot, csak elozmenyfilm. Bar pontatlansagai es elentmondasai is vannak, de ezek pusztan bator valtoztatasok. A Hulk film Nortonnal, az reboot volt, es jovore a Spider-man is az lesz. De ez nem az. -
szmöre #7 Es a Kezdo jelenet sor?Egy az egyben Az elso X-men , ez igy eleg zavaro -
kalapos01 #6 Ez film, nem kell komolyan venni. Meg attól, hogy reboot, lehet Wolverine ugyanaz mindkettőben. -
szmöre #5 Nem is tudtam hogy reboot lesz, wolverine cameonak sok ertelme volt igy... -
Gábor3 #4 Én is rebootként tekintek rá, mivel sok hibába ütközik a trilóval. Például Grey házban tett látogatás vagy a cerebro megépítése. Ha lesz következő, remélem legalább olyan jó lesz mint az 1, de még mindig nem tudom miért Alex Summers lett Scott helyett? -
kalapos01 #3 Mivel reboot, így nem meglepő, hogy ellentmond. Már eleve karakterszinten hamar kiderül a dolog. -
szmöre #2 Kár hogy nem figyeltek a reszletekre es neha ellent mond az eredeti haromnak. -
Etinger #1 Ez nem reboot.. csak szimpla előzmény film. A film minősége meg szerencsére nem a sikerességbe mérendő. Viszont a folytatásnak sem sajnos egy jó film az alapja... hanem egy eladható... :/