8
  • Hookay
    Baromsag, meg a promo hadjaratban is felhasznaltak az elozo reszeket, a film kezdo kepsorairol nem is beszelve. Ez nem reboot, csak elozmenyfilm. Bar pontatlansagai es elentmondasai is vannak, de ezek pusztan bator valtoztatasok. A Hulk film Nortonnal, az reboot volt, es jovore a Spider-man is az lesz. De ez nem az.
  • szmöre
    Es a Kezdo jelenet sor?Egy az egyben Az elso X-men , ez igy eleg zavaro
  • kalapos01
    Ez film, nem kell komolyan venni. Meg attól, hogy reboot, lehet Wolverine ugyanaz mindkettőben.
  • szmöre
    Nem is tudtam hogy reboot lesz, wolverine cameonak sok ertelme volt igy...
  • Gábor3
    Én is rebootként tekintek rá, mivel sok hibába ütközik a trilóval. Például Grey házban tett látogatás vagy a cerebro megépítése. Ha lesz következő, remélem legalább olyan jó lesz mint az 1, de még mindig nem tudom miért Alex Summers lett Scott helyett?
  • kalapos01
    Mivel reboot, így nem meglepő, hogy ellentmond. Már eleve karakterszinten hamar kiderül a dolog.
  • szmöre
    Kár hogy nem figyeltek a reszletekre es neha ellent mond az eredeti haromnak.
  • Etinger
    Ez nem reboot.. csak szimpla előzmény film. A film minősége meg szerencsére nem a sikerességbe mérendő. Viszont a folytatásnak sem sajnos egy jó film az alapja... hanem egy eladható... :/