12
  • qwert100
    üdv.. manager mód várható benen?
  • Master91
    Vizes pályán miért mennek a slick Pirelli gumival? :D
  • sajtosnudli
    A legnagyobb hibája a 2010-nek a pit és a fizika volt. Ezek miatt gyakorlatilag élvezhetetlen volt számomra, inkább maradtam a jó öreg Sonys-nál. Ha már ezeken javítanak akkor tűrhető lesz, hátha még a hangokon meg a mclaren kinézetén is javítanának.
  • júzer02
    Gondolom számodra nagyon élvezetesek a scriptelt kicsúszások amik enyhénszólva nevetségesek voltak 2010-ben (ahogy a 6. hsz-ben is ki lett fejtve) és az üresben szemvillanás alatt tiltásig pörgő motor, csakhogy kettőt említsek. A játék nemhogy nem szim, de még árkádnak is élvezhetetlen emiatt, egy jó árkád autós játék (manapság) valahol a forza 3 és a gt5 körül kezdődik. Persze a csillivilli túlkontrasztozott húgysárga grafika itt is megvan és ez a lényeg nem? Ez a baj, hogy ma már minden szart el lehet adni a jó grafikával (lsd. call of duty sorozat) mert megveszik azt is, minek is törjék magukat a fejlesztők, a normális élvezhető játékélményért.
    Ez persze lehet csak az én véleményem, de élből kijelenteni, hogy a játék "jó lett" az azért nem kicsit elfogult.
    Ha korrekt lett volna a hírszerkesztő valami ilyesmit írt volna:
    "Az a f1 2010 jól fogyott tavaly, ezért a codemasters idén kiad egy ráncfelvarrott verziót DRS-el és kers-el megspékelve.
    Persze nem feltételnül ebben a formában, de a lényeg talán kivehető.
  • 60voltosNeon
    +1
  • Lack
    Az F1 2010 jó játék lett, kis hibákkal. Én várom a folytatást.

A fullvérprofi szimulátor rajongóknak biztosan csalódás, de ez van. Melyik pálya melyik részén nem lehet pörögni? (kipróbálnám)
  • Skynet
    F1 2010 nem übergagyi...Csak kicsit olyan mint a Mario Kart annyi különbséggel hogy a mario kartban mindenhol ugyan úgy viselkedett a jármű,az f1 2010-ben előre scriptelt helyeken változott az autó viselkedése (értsd egy mezei kanyarban szarrápördült kis gázadásra némely pályán,míg a pálya többi részén még egyhelyben pörögnisemlehetett a kocsival,szánalom :DDD )...
    Még1szer köszi nemkérek belőle kb ezt fogják folytatni...Inkább felrakok vmi régi f1 játékot ami rondább delegalább nem az jelenti a kihívást hogy megtanuljam melyik kanyarban van "rendezői buktató"...:)
  • Ender Wiggin #5
    Nagyon ízléses játék a 2010, ráadásul elég szépen kalibrálható az árkád és a szim között. Kellemes csalódás volt. Azt hittem olyan lesz, mint anno az Indycar a Codemasterstől, ami valószínűleg a történelem legszarabb open-wheel adaptációja.
  • nyuny01 #4
    "Ez valami vicc? Csak, mert űbergagyi lett."
    Ezt ki mondta neked?Vagy ezt csak te állítod?Szerintem azt mindenki maga döntse el hogy tetszett e neki a játék vagy sem!De tudom nehéz ezt egyeseknek felfogni...

Amúgy mi ebben a vicc?Mert érdekelne...
  • vk90
    Én nem vagyok F1 rajongó, de az F1 2010 nagyon rajt volt a szeren. Bár igaz volt pár hiányossága, (safety car) de jó játék volt. Főleg az EA-s F1-ek után.
  • GazCamp3r
    Te lettél übergagyi.... anyád gyereket várt, azt te jöttél...
  • júzer02
    "Az F1 2010 ugyanis nagyon jól sikerült és a kritikusok mellett a játékosok is szerették a programot."
    Ez valami vicc? Csak, mert übergagyi lett.