7
-
#7 Használnám is, ha lenne egy olyan mint a Steam, csak ha egy játékot veszek akkor a gyártó oldalára dob és nem nekem kéne kikeresgélnem, hogy a programot ki gyártotta és melyik címen vehetem meg, mint egy komfortos weboldal, ahová regisztrálni is fölösleges.
Ezek után meg mindenkinek megvan a saját véleménye, hogy a digitális verzió a jobb vagy sem, mert ha a gyártótól vásárolunk az mindenkinek jobb. -
#6 Az összes ilyen digitális disztribúció egyelőre tök kamu. Eddig szinte minden játékot olcsóbban vettem meg dobozosan offline. Steamről még soha nem tudtam semmit venni... -
#5 "Az Originéhoz hasonló, közösségi keretbe ágyazott közvetlen hozzáférést a minőségi tartalmakhoz napjaink piacán senki más nem kínál"
Ez melyik bolygóról jött? :) -
Mourgul #4 Steam powered pont com vezérigazgató úr! Tetszik tudni, amin az EA is még mindig képviselteti magát elég szép számban, vaaagy, jaaa, 'eltetszett hirtelen felejteni' ... aham, kamugép. -
unrealnoise #3 jah a FIFA 11 PC 40 EURO. kajak. Pláne, hogy 2500-ért hozzádvágták nem is olyan rég az ipon.hu-n, DVD-vel. Bekaphatják. -
#2 "Az Originéhoz hasonló, közösségi keretbe ágyazott közvetlen hozzáférést a minőségi tartalmakhoz napjaink piacán senki más nem kínál"
STEAM!!!!
Az ha nem közösségi akkor semmilyen... -
#1 Nyilván ez is csak arra lesz jó nekik, hogy nem kell %-ot fizetni STEAM és más helyekre, így még több pénzt keresnek a nem jellemzem milyen játékaikkal.