1 perc és nyersz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pfff...eddig nem az igazi.Lehet,hogy azért,mert a "mûveltségi" vetélkedõkhöz vagyok szokva.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nem jön össze neki és elsírja magát

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

matyi0323
nem szimpi mûsor 😞

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Jó, hogy a csákó 2 hónapig napi 3 órát gyakorolt :ASD:AS😄:AS😄AS😄:AS

250 K-ból lófaszt nem kapna, mert bruttó nyeremény:S:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

És már azt is tudni, mi lett ezzel a csávóval, mert megírták az "újságok".

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

meg is kaptam a választ.

egyébként csak én nem néztem youtubon videokat? 😄 direkt nem akartam lelõni a poént , gondoltam majd itt látom elsõre a feladatokat..
szerintem 2.jára megcsináni sokkal nehezebb..
én 250.ezernél abba is hagynám 😄

de ha most ezt elbassza akkor még mivel maradt 2 élete akkor megpróbálhatta volna újból ?
Krisztiam
ebbe a nõ aki mondja, hogy kezdõdik a játék olyan a hangja, mint a tron Örökségben az a nõ, aki a játékban beszél... 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

eléggé utolsó pillanat volt😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

matyi0323
ehelyett inkább VV lenne, így az elsõ 5 perc után..
😞 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Zeraa
estét<#integet2>

matyi0323
tényleg nem..
tegnap hosszabb volt balázska haja..
mondjuk lehetett ma fodrásznál..<#idiota>

már volt róla szó, hogy pár nyertes már perelni akarta az rtl-t mivel nem kapták meg a nyereményt 😄 ameddig le nem adják addig a nyereményt a nyertes nem kapja meg.. szal a nyáron felvették így ez nem élõ 😄 de hát én már vártam.hajrá
kezdjünk bele
áá ezeket a mûsorokat, mint a LÖIM, meg a Széf hónapokkal elõbb felveszik és utána kerül adásba

Rash87
nem

Glory, Glory Man. United!

Élõ lesz amúgy?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

na kedves Dean Winchester ma fog indulni ez a tingli tangli😄 majd meglátjuk mennyire lesz életképes mûsor

Ma kezdõdik

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

február 27.
ezt tudtam, csak vártam már ezt a mûsort 😄

köszönöm a linket!
thx!
Casillas

Vivimos por ti, vence por nosotros.

hogyan promózzák? feladatokat csináltatnak velük?
Balázs lesz a mûsorvezetõ egyébként, meglepõ módon

Casillas
való világban ezen a héten promózzák a játékokat, szóval valószínûleg tényleg indul nemsokára

Lesz ebbol barmi is?
jah csak gyõzzük kivárni 😄
Szegény Gjoni-ra ki kíváncsi?😄
Olyan lesz mint a Benkõ mûsora volt?Mert abból 10percet láttam,de kééész volt...

Casillas
na az mondjuk szerintem nem is hiányzik senkinek.

N o N a m e
állítólag hamarosan indul... 😄 de Gjoni társkeresõs mûsora is egy éve a levegõben van 😄
majd elõveszi az ertéel, amikor nem lesz más
Kaplan
Ezzel a mûsorral most mi az isten lesz?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

egy PM ment!
Manapság a kakaó a divat ? Minden fórumon ezzel oltogatnak mostanában. 😄

Amúgy én kiváncsian várom, mi fog kisülni ebbõl a játékból.

<#wow3>
te valóban zakkant vagy 😄 bocs de erre már nemtudok mit mondani 😄 szerintem menj idd meg a kakaód és feküdj le...
tmp
<#taps><#levele>

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

190-180 millióról van szó (nem ertéel)
így van ha kitudja használni és tudja mibe forgatni akkor meglehet változtatnia az életét , jobbá teheti az életét de ehhez az kell hogy okosan gazdálkodjon ezzel a pénzzel
Kaplan
Szerintem a mai viszonyok mellett, hogy a dolgozó ember képtelen spórolni a mostoha fizetések miatt tízmillió forint képes lehet megváltoztatni egy ember életét. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rage47
ja és itt beszél vmikor a mûsorvezetõ "life change"-rõl, hát sztem 10 millával nem változik meg az életed annyira😄
Rage47
legyen ön is milliomosban 20x több volt a fõnyeremény:p

feltételezem, az ausztrálban is így van

tmp
zárható

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

hungary27
2500 is van elötte. lehet hogy van ott annál is kevesebb
hogyan?
5000 az elsõ lépcsõfok ez kb 12.5 millió forint
vagy rosszul láttam?
az elsõ csak egy ezres, da múgy igen kb. a felénél nyerik meg a magyar fõnyereményt

vicces lesz ha az elsõ 3 feladatért adnak majd 10-25-50 ezret
azért nem gyenge ,hogy nálunk 10 misi a fõnyeremény míg kint meg 250 misi 😄
az elsõ lépcsõfokon többet nyernek külföldön mint itt nálunk az utolsón 😮
nem olyan vészes akinek van hozzá érzéke lazán beletalál😄😄

amúgy innen nézve egész jó mûsornak tûnik...

pxxl
ez mit balfaszkodik a kártyákkal már -.-

All hail the double x!