1 perc és nyersz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
egyébként csak én nem néztem youtubon videokat? 😄 direkt nem akartam lelõni a poént , gondoltam majd itt látom elsõre a feladatokat..
szerintem 2.jára megcsináni sokkal nehezebb..
de ha most ezt elbassza akkor még mivel maradt 2 élete akkor megpróbálhatta volna újból ?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
😞 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
tegnap hosszabb volt balázska haja..
mondjuk lehetett ma fodrásznál..<#idiota>#idiota>
kezdjünk bele
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
köszönöm a linket!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Olyan lesz mint a Benkõ mûsora volt?Mert abból 10percet láttam,de kééész volt...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amúgy én kiváncsian várom, mi fog kisülni ebbõl a játékból.
te valóban zakkant vagy 😄 bocs de erre már nemtudok mit mondani 😄 szerintem menj idd meg a kakaód és feküdj le...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
feltételezem, az ausztrálban is így van
5000 az elsõ lépcsõfok ez kb 12.5 millió forint
vagy rosszul láttam?
vicces lesz ha az elsõ 3 feladatért adnak majd 10-25-50 ezret
az elsõ lépcsõfokon többet nyernek külföldön mint itt nálunk az utolsón 😮
amúgy innen nézve egész jó mûsornak tûnik...