1470
1 Perc és nyersz (Minute to Win it) - Minden hétköznap 19 órától az RTL Klubon
-
#509 Csak hogy a csavarost elbukja igy szerintem 1 milliot visz haza ! -
Béka Benő #508 Ha tényleg annyi papír lenne egy tekercsen. Egy darab elég lenne egész évben. -
#507 És a 2 millió is megvan neki ! -
IXEMGabeo #506 ez a csávó, akár tetszik Rashnak akár nem eddig a műsor legjobbja...gyakorolt is majdnem minden feladatot azt mondom megérdemli -
IXEMGabeo #505 na ez az a feladat, amit én nem bírnék mert összehánynám magam -
Béka Benő #504 WC papíros múmia -
#503 De akkor ezek szerint ezt is megtudja csinálni ! -
IXEMGabeo #502 átveszed a jövőbe látó szerepet tőlem?:D -
Coolfire #501 Ezt gyorsan letudta.:) -
#500 Jah de a csavarost elbukja mert összedöl neki ! -
IXEMGabeo #499 nem fogja, mert a csavaros feladatot is fogja csinálni:) ezen túllép majd -
#498 ez se lesz könnyü ! -
#497 Ugy legyen ! XD -
#496 Remélem a csávó gyorsan elbukja,s megint jön valami szöszi :DD -
#495 omg ! :DD -
Dean Winchester #494 rémlett és most férfiasan megmondom, hogy kivételesen lusta voltam vissza keresni! Köszönöm a segítséget! -
#493 -
IXEMGabeo #492 -
Zenszkij #491 Vanuatu. Csak onnan ismerem az országot, hogy a FIFA 98 Road to World Cup játékban ez volt a leggyengébb csapat, és mégis a félpályáról ollóztam velük egy gólt Bosnichnak :D. -
xido #490 Györgyi Anna színésznő,tegnap már írtam:) -
IXEMGabeo #489 bocs Dean az OFF-ért
"Talán részben a rendkívül alacsony adók miatt is ez a világ egyik legboldogabb országa."
"Itt a legmagasabb az egy főre eső nyelvek száma a világon."
csak 1-2 érdekes adat erről a kis szigetcsoportról -
Ironman2 #488 Én már voltam ott.Ott élnek a vucsutik,meg a vacsatik.2 különböző nép,amelyik háborúban áll egymással,és keresik a szent állatot. -
IXEMGabeo #487 egy kis ingyen reklámot keltett Vanuatunak:)
én el tudom képzelni, hogy az egy szép hely, gondolj bele Csendes-óceán
Cook szk., Salamon szk., Szamoa, Tonga azért ezek jó helyek lehetnek, csak nem tudunk róluk -
Dean Winchester #486 mondjuk én örülök, hogy egy noname országhoz viszi a pénzét és nem egy olyan helyre ahova milliók járnak :D -
IXEMGabeo #485 amúgy igazad van, amikor meghallottam néztem is magam elé ezért kimenni oda? , de, ha nem lett volna ez az élmény és csakúgy kiruccanásként elmegy oda a családdal abban sincs semmi kivetni való sztem. Azt csinál a pénzével, amit akar pláne, hogy tulajdonképpen játékkal nyer mondjuk milliókat...
a téma, ami miatt kiakadtál egyértelműen részben a futballhoz is kapcsolódik így értettem:D -
#484 Nem a focis dolog itt a lényeg. Bár tényleg jobban járna,ha Manchesterbe utazna :D
Nekem a gondom hogy lát valamit tv-ben,s megtetszik neki a SZURKOLÓK HOZZÁÁLLÁSA,s azért feláldozna 2-3 milliót,hogy kiutazzon oda,s megnézze. EZ MI???
Biztos nagy szüksége lehet erre a pénzre,ha jobb dologra nem tudná költeni.
-
Dean Winchester #483 jó ok, mondjuk én vártam , hogy hozzáteszi azt is, hogy a kilátás a táj nagyon szép volt... nekem nincs bajom ezzel a taggal... -
IXEMGabeo #482 azta mindenit, ha komoly akarok lenni jól ráéreztem h a focis dolog miatt orrolsz rá:) -
IXEMGabeo #481 azért, mert Vanuatu drukker és netán utálja Manchester Unitedet?:D -
#480 Mert nem szimpatikus a hozzáállása.
Az, hogy neki arra kell 2-3 millió, hogy Tv-ben látott egy noname csapatot focizni,s oda kiutazni mert milyen szimpatikusak voltak a szurkolók..hát ilyen ne nyerjen. -
Dean Winchester #479 miért? -
#478 Remélem ez a csávó nem fogja megnyerni azt a 1 misit. -
#477 miért ilyen rövid?
nem vágom
VV hosszabbnak tűnt :D -
IXEMGabeo #476 pénzest kevésbé, ezt talán igen, de nem mondom biztosra...ezeket azért gyakorolni kell
amit eddig láttam az alapján a zacskós, zsebkendős és a számolósdi feladatok a legkönnyebbek -
Coolfire #475 Egészen megtetszett ez a műsor.:) -
IXEMGabeo #474 ja igen,
de a csávó egész jól egyensúlyban tudta tartani -
Coolfire #473 Majd holnap.:) -
#472 te megtudtad volna csinálni? -
#471 nem az, az tény.
a forgását nem tudod befolyásolni -
ldavid #470 mondjuk damil helyett ezt cérnával kellett volna, így azért könnyebb irányítani