1470
1 Perc és nyersz (Minute to Win it) - Minden hétköznap 19 órától az RTL Klubon
-
IXEMGabeo #629 furcsa módon szingli a csaj jóféle:) az a tipikus főiskolás típus a 90-es évekből:D:D nem illik bele ebbe a szar századba -
nah már vazelineznek ! XD -
őrült messze van az attól -
Dean Winchester #626 pont, hogy annyira nem bögyös és ezt hiányolom is xD -
IXEMGabeo #625 tűnés szondázó:D:D:D -
Dean Winchester #624 ez se lehet nagyon csoró ha már buvárkodni jár Egyiptomba :DDD
na ő tuti bekockáztatja majd a 6 millát - ha eljut addig - -
na egy ujabb bögyös csaj ! xD -
IXEMGabeo #622 kinek az alrege vagy amúgy?:) -
IXEMGabeo #621 bejön nekem ez a csaj:)
fiatalabbnak néz ki mint 29 -
Justcool #620 Vegyetek fel, ha van kedvetek! :) Jópofa grafikák, fotók, stb... :)
https://www.facebook.com/newwavedesigngraphic
-
xido #619 nem rossz csaj a szememben:) -
igaz, már próbáltuk :DD
-
belefér egyáltalán ? :D
-
pedig most kiderült volna hogy igaze a kóla+mentos kölcsönhatás :D -
Dean Winchester #615 a végén mi a faszért nem borította rá az összeset??????????????
megengedett , nem? :D -
Justcool #614 Helló! :) Wáááááááááááááááááááááááááá! :) -
Dean Winchester #613 bár most mikor ráközelítettek meg nem látszott annyira izzadtnak :DD
remélem ez sikerül, bár én még nem néztem, hogy mekkora hely van a mentos és a kólás üveg szája között. -
IXEMGabeo #612 igen eleinte 30 percet írtam, de az 100, hogy belevágnak így is rendesen...5 perc pihenő ideje biztos van és a beszélgetésekből is vagdoshatnak bőven
a 2. játékosról patakokban folyt a víz utána már csontszáraz volt
itt ez annyira nem volt szembetűnő -
IXEMGabeo #611 teljesen egyetértek az úgy jó volt -
Dean Winchester #610 valaki írta ,hogy pihennek sokat, most is még látszódik hogy le van izzadva a tag :S
-
xido #609 gyerekek...ez úgy néz ki,mint robby d:)))
-
Dean Winchester #608 ja de akkor mit beszél balázs ,hogy 125 nek kell lennie????? :O
ez fasza , remélem a 2misi meglesz aztán meg kockáztathat mert ha 3 lesz közel lesz a 6 és akkor nagyon közel lesznek ahhoz hogy meglegyen a házuk -
Ironman2 #607 Ez a kis b.zi még mindig visongat? -
xido #606 kuss kisgyerek:)) -
Dean Winchester #605 ja,hogy 125nél többnek kell lennie??? miért nem jó az ha mondjuk 300at csinál karon? :D -
Dean Winchester #604 nagyon az kezét mozgatta és nem a felkarját de remélem nyer.. -
Ezt az ugráló rángatózó szart egy epilepsziással kéne játszatni :DD -
Ferrari23 #602 Engem az zavar ebbe a játékba, hogy az RTL tudja szabályozni, hogy mit ad be ezáltal azt is, hogy na ki hulljon ki :D Úgy lenne igazságos, ha pl lenne valami urna benne 5 féle feladat minden szintnél, és a játékos húzna egyet...Mint a VV-be.. -
Balázson napok óta ugyanaz a ruha van.. akkor szerinted?:D -
Dean Winchester #600 ennek drukkolok! remélem a 2 millát is eléri!
egyébként meg most tegnap hazamentek vagy szünet volt és folytatták az adás felvételét??? -
na ez még teljesíthető -
otthon látszik begyakorolta rendesen az első adás után :D
amúgy szimpatikus pali, látszik szeretik egymást, és ha csórók is, de boldogok, szép család.
én drukkolok neki, de sztem egy gurigát nyer max. -
xido #597 hogy ütnék pisilőn a rendezők..szeretlek apuuu..de szánalmas hangulatkeltés:) -
Ferrari23 #596 Na nem is volt gáz ez annyira, miért nem tudta ez ezt tegnap megcsinálni :D:D -
Ferrari23 #595 Na ezt se csinálja meg.... -
jaj, megint a sikongatós kölök? :DDD -
Dean Winchester #593 no
3
2
1
-
ilyen dobozos szar már volt.
csak akkor éépp máshova kellett rakni a dobozt
szerintem is unalmas kicsit -
Ez pedig megérdemelné a 1 millát,de nem fogja nyerni,csak 50e-t. Meg se lep,mert ilyen az élet :)
Bár ez a műsor tragédia,nem tudom minek kellett ennyi "drámát" belevinni,sikongatnak 50 ezernél,meg csókolgatják egymást,mintha valami életet mentettek volna. -
xido #590 van aki akkor is elejtené:)