1 perc és nyersz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NA ez lehetetlen!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jaja várható volt mondjuk😊, ezt a menetet te nyerted xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bukovár !!!!!!
wesker24
Jah egy életet tuti veszt !
wesker24
És Attilának és KIngának sikerült csak !
Ezt fogja elbaszni?😊
Még szédül..)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

wesker24
Ezt elbukja kiváncsi leszek megtudja-e csinálni !
ez nagyon nehéz, de, ha jól emlékszem ez Kingának sikerült

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

elvileg megállhat, ha 1 életet elbuk

A mázlista ! <#crazya><#violent>
wesker24
Csak hogy a csavarost elbukja igy szerintem 1 milliot visz haza !
Ha tényleg annyi papír lenne egy tekercsen. Egy darab elég lenne egész évben.
wesker24
És a 2 millió is megvan neki !
ez a csávó, akár tetszik Rashnak akár nem eddig a mûsor legjobbja...gyakorolt is majdnem minden feladatot azt mondom megérdemli

na ez az a feladat, amit én nem bírnék mert összehánynám magam

WC papíros múmia <#idiota><#gun><#guluszem1><#idiota><#zavart1>
wesker24
De akkor ezek szerint ezt is megtudja csinálni !
átveszed a jövõbe látó szerepet tõlem?😄

Ezt gyorsan letudta.😊

wesker24
Jah de a csavarost elbukja mert összedöl neki !
nem fogja, mert a csavaros feladatot is fogja csinálni😊 ezen túllép majd

wesker24
ez se lesz könnyü !
wesker24
Ugy legyen ! XD
Rash87
Remélem a csávó gyorsan elbukja,s megint jön valami szöszi 😄D

Glory, Glory Man. United!

matyi0323
omg ! 😄D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

rémlett és most férfiasan megmondom, hogy kivételesen lusta voltam vissza keresni! Köszönöm a segítséget!
Rash87
<#taps><#nevetes1>

<#hehe><#banplz>

Zenszkij
Vanuatu. Csak onnan ismerem az országot, hogy a FIFA 98 Road to World Cup játékban ez volt a leggyengébb csapat, és mégis a félpályáról ollóztam velük egy gólt Bosnichnak 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Györgyi Anna színésznõ,tegnap már írtam😊
bocs Dean az OFF-ért

"Talán részben a rendkívül alacsony adók miatt is ez a világ egyik legboldogabb országa."

"Itt a legmagasabb az egy fõre esõ nyelvek száma a világon."

csak 1-2 érdekes adat errõl a kis szigetcsoportról

Én már voltam ott.Ott élnek a vucsutik,meg a vacsatik.2 különbözõ nép,amelyik háborúban áll egymással,és keresik a szent állatot.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

egy kis ingyen reklámot keltett Vanuatunak😊

én el tudom képzelni, hogy az egy szép hely, gondolj bele Csendes-óceán

Cook szk., Salamon szk., Szamoa, Tonga azért ezek jó helyek lehetnek, csak nem tudunk róluk

mondjuk én örülök, hogy egy noname országhoz viszi a pénzét és nem egy olyan helyre ahova milliók járnak 😄
amúgy igazad van, amikor meghallottam néztem is magam elé ezért kimenni oda? , de, ha nem lett volna ez az élmény és csakúgy kiruccanásként elmegy oda a családdal abban sincs semmi kivetni való sztem. Azt csinál a pénzével, amit akar pláne, hogy tulajdonképpen játékkal nyer mondjuk milliókat...

a téma, ami miatt kiakadtál egyértelmûen részben a futballhoz is kapcsolódik így értettem😄

Rash87
Nem a focis dolog itt a lényeg. Bár tényleg jobban járna,ha Manchesterbe utazna 😄

Nekem a gondom hogy lát valamit tv-ben,s megtetszik neki a SZURKOLÓK HOZZÁÁLLÁSA,s azért feláldozna 2-3 milliót,hogy kiutazzon oda,s megnézze. EZ MI???
Biztos nagy szüksége lehet erre a pénzre,ha jobb dologra nem tudná költeni.

jó ok, mondjuk én vártam , hogy hozzáteszi azt is, hogy a kilátás a táj nagyon szép volt... nekem nincs bajom ezzel a taggal...
azta mindenit, ha komoly akarok lenni jól ráéreztem h a focis dolog miatt orrolsz rá😊

azért, mert Vanuatu drukker és netán utálja Manchester Unitedet?😄

Rash87
Mert nem szimpatikus a hozzáállása.
Az, hogy neki arra kell 2-3 millió, hogy Tv-ben látott egy noname csapatot focizni,s oda kiutazni mert milyen szimpatikusak voltak a szurkolók..hát ilyen ne nyerjen.

miért?
Rash87
Remélem ez a csávó nem fogja megnyerni azt a 1 misit.

matyi0323
miért ilyen rövid?
nem vágom

VV hosszabbnak tûnt 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

pénzest kevésbé, ezt talán igen, de nem mondom biztosra...ezeket azért gyakorolni kell

amit eddig láttam az alapján a zacskós, zsebkendõs és a számolósdi feladatok a legkönnyebbek

Egészen megtetszett ez a mûsor.😊

ja igen,

de a csávó egész jól egyensúlyban tudta tartani

Majd holnap.😊

Zeraa
te megtudtad volna csinálni?

matyi0323
nem az, az tény.

a forgását nem tudod befolyásolni

mondjuk damil helyett ezt cérnával kellett volna, így azért könnyebb irányítani