1470
1 Perc és nyersz (Minute to Win it) - Minden hétköznap 19 órától az RTL Klubon
-
#789 Ez a nő elég hikomatnak tűnik. :) Mondjuk jár a keze mint a motolla :D -
#788 na go zsírdisznó -
#787 katica berobbant lol xD -
IXEMGabeo #786 milyen jó környék ez a Dunaharaszti legalább is, amit láttam belőle -
#785 tuti nem -
#784 ritka béna volt, össze-vissza fújta, nem mikor kellett volna :D -
IXEMGabeo #783 gyengus volt a csaj:) na mind1 jöhet a következő:)
nem te leszel Zerus?:D -
#782 szerintem elfog vérezni -
IXEMGabeo #781 azért úgy érzem ez a 2 feladat jóval könnyebb, mint amivel a másik 2 csaj kiesett
azért a ceruzás ping pong labdás feladatok nehezebbek voltak -
#780 én megtüszköltem volna :DD -
Dean Winchester #779 azért tegnap a srác jóval könnyebbet kapott...
az előzőben a kezei már szétmentek :DD a jó csajok nem bírják sokáig?! :( -
IXEMGabeo #778 pff -
Dean Winchester #777 most ott baszta el, hogy nem göngyölte a harisnyát hanem próbálgatta a pénzérmét a kezébe tüszkölni :D -
IXEMGabeo #776 szegény:D ezért megszenvedett -
#775 a párja se rossz xD -
Dean Winchester #774 erre írtam ,hogy anya,lánya :D jó félék xD -
#773 jó nehéz már az első.. -
IXEMGabeo #772 lol ez nem az SG-s Kata?:D:D -
#771 -
IXEMGabeo #770 nem láttam a tegnapit ugyebár mivel annyira kocka vagyok, hogy nem is voltam otthon:D
jól néz ki ez a csaj -
Dean Winchester #769 anya és lánya... :D
na go -
IXEMGabeo #768 -
#767 kezdőőőőőőődiik -
#766 jön a tavasz,jó idő,tesztoszteron/ösztrogén szint(kinek mi) toppon van,jönnek a dumák :DDD -
IXEMGabeo #765 ja ezekszerint nem figyeltél már vagy 1 éve edzés van abból 3 hónapos kihagyás volt, ha komolyan akarunk lenni, de ez nem kamu egyébként:D
koncentráljatok inkább a műsorra:D -
#764 ááá mekkora kamu szöveg te jó ég :DD
Nagyon felvetted ezt a edzek&meg gyúrtam szöveget utóbbi 2 hétben,tudom 2012ben menő,de kinek akarsz tetszeni itt sg-n?
Meg mit gyúrtál? max.. tésztát -
#763 Csak irigykedsz :D
Nekem bejött,nálam nem ott kezdődik a nő, h akkora melle van,mint a feje,s van rajta 2 kg smink. :) -
#762 a kockák nem szoktam gyúrni, vagy a gta san andreasban mentél el gyúrni? :D -
pett3rson #761 ez olyan egyszerűnek tűnik..oszt mégse az :D -
IXEMGabeo #760 minden dekoratív csinos nőre rászállok gondolatban...csak a mindennapi életben nincs erre idő, ha metron meglátok egy szimpla korombeli farmerben álló, téli kabátos, hosszúhajú, csinos arcú bigét akkor az elég jó hatásokat, fantáziát vált ki belőlem csak éppen nem cselekszem, mert akkor már a saját célom felé megyek:D:D -
BrutiCica #759 Megértelek :D
Hiszen szép vagyok és kedves :D -
IXEMGabeo #758 nem is kell értened:D én pl meglátnálak tuti buknék rád mondom ezt látatlanba:D -
IXEMGabeo #757 jéé pont ma nem néztem, mer gyúrtam:) -
BrutiCica #756 Jó féle???
Pont azt néztem, hogy elég helyes hapsi és egy ilyen toprongyos, fénylő arcú nőszemély van mellette, 41-es férfi cipőben.
A fene sem érti a férfiakat. -
#755 Megérdemelte!!!
s még a felesége is jó féle volt :DD -
#754 Hát jah ez benne a rizikó hogy ugy kell dönteni hogy nem tudod milyen feladat lesz ! -
#753 jó de az első pár feladatot 15-20mp alatt megcsinálta :D -
#752 ebbe a játékba az a gáz, hogy már azelőtt kell választani, hogy játszol-e tovább, mikor még nem is tudod mi a feladat...
pl legyen ön is milliomosba meg lehet állni a kérdés után is, ha nem tudod... -
Dean Winchester #751 na 1 adásban lehet 3 millát nyerni.. LÖM-ban ilyen sose volt :D ha valaki 3 milláért játszott akkor az már a köv. adásban volt :D vagy tévedek? -
#750 Lesz egyáltalán olyan amikor megnézhetjük hogy milyen a 10 millás feladat ? xD