1 perc és nyersz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na go
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
koncentráljatok inkább a mûsorra😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nagyon felvetted ezt a edzek&meg gyúrtam szöveget utóbbi 2 hétben,tudom 2012ben menõ,de kinek akarsz tetszeni itt sg-n?<#eplus2>#eplus2>
Meg mit gyúrtál? max.. tésztát <#idiota>#idiota>
Glory, Glory Man. United!
Nekem bejött,nálam nem ott kezdõdik a nõ, h akkora melle van,mint a feje,s van rajta 2 kg smink. 😊
Glory, Glory Man. United!
The Matrix has you...
Hiszen szép vagyok és kedves 😄
Pont azt néztem, hogy elég helyes hapsi és egy ilyen toprongyos, fénylõ arcú nõszemély van mellette, 41-es férfi cipõben.
A fene sem érti a férfiakat.
pl legyen ön is milliomosba meg lehet állni a kérdés után is, ha nem tudod...
Sajnos még nem láttam egy játékot sem, most kapcsolódtam be, de elég nagy szívásnak tûnik.
mindekinek leesett ,hogy ez a pali könnyebb feladatokat kapott mint a többiek...
pl. a ceruzás feladat se 2 milláért ment hanem 1 milla alatt vagy pont 1 milláért.
a kéztekerecselõs feladat sem ekkora összegért ment azelõtt 😄
vv-ben is ha valaki nyert vagy kiesett egybõl ment a csalózás... :S