1 perc és nyersz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

anya és lánya... 😄
na go
<#vigyor2><#wave><#love11>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
kezdõõõõõõõdiik <#vigyor2>

bakkerman
jön a tavasz,jó idõ,tesztoszteron/ösztrogén szint(kinek mi) toppon van,jönnek a dumák 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ja ezekszerint nem figyeltél már vagy 1 éve edzés van abból 3 hónapos kihagyás volt, ha komolyan akarunk lenni, de ez nem kamu egyébként😄

koncentráljatok inkább a mûsorra😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
ááá mekkora kamu szöveg te jó ég 😄D

Nagyon felvetted ezt a edzek&meg gyúrtam szöveget utóbbi 2 hétben,tudom 2012ben menõ,de kinek akarsz tetszeni itt sg-n?<#eplus2>
Meg mit gyúrtál? max.. tésztát <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Csak irigykedsz 😄
Nekem bejött,nálam nem ott kezdõdik a nõ, h akkora melle van,mint a feje,s van rajta 2 kg smink. 😊

kill3r21
a kockák nem szoktam gyúrni, vagy a gta san andreasban mentél el gyúrni? 😄
ez olyan egyszerûnek tûnik..oszt mégse az 😄

The Matrix has you...

minden dekoratív csinos nõre rászállok gondolatban...csak a mindennapi életben nincs erre idõ, ha metron meglátok egy szimpla korombeli farmerben álló, téli kabátos, hosszúhajú, csinos arcú bigét akkor az elég jó hatásokat, fantáziát vált ki belõlem csak éppen nem cselekszem, mert akkor már a saját célom felé megyek😄😄

Megértelek 😄
Hiszen szép vagyok és kedves 😄

nem is kell értened😄 én pl meglátnálak tuti buknék rád mondom ezt látatlanba😄

jéé pont ma nem néztem, mer gyúrtam😊

Jó féle???
Pont azt néztem, hogy elég helyes hapsi és egy ilyen toprongyos, fénylõ arcú nõszemély van mellette, 41-es férfi cipõben.
A fene sem érti a férfiakat.

Rash87
Megérdemelte!!!
s még a felesége is jó féle volt 😄D

wesker24
Hát jah ez benne a rizikó hogy ugy kell dönteni hogy nem tudod milyen feladat lesz !
zaki
jó de az elsõ pár feladatot 15-20mp alatt megcsinálta 😄

zaki
ebbe a játékba az a gáz, hogy már azelõtt kell választani, hogy játszol-e tovább, mikor még nem is tudod mi a feladat...
pl legyen ön is milliomosba meg lehet állni a kérdés után is, ha nem tudod...

na 1 adásban lehet 3 millát nyerni.. LÖM-ban ilyen sose volt 😄 ha valaki 3 milláért játszott akkor az már a köv. adásban volt 😄 vagy tévedek?
wesker24
Lesz egyáltalán olyan amikor megnézhetjük hogy milyen a 10 millás feladat ? xD
ezt bírom baszki a játéknak vége , nagy csend mintha olyan kurva nagy gáz lenne 😄 nyert 3 millát ami bõven jó pénz 😄DD
wesker24
Ez lehetetlen volt de az elsõ ember aki 3 millával távozik !
zaki
ez baze qrva nehéz volt a végén :o

wesker24
6 milláért ez már kurva nehéz feladat !
zaki
baze 6 guriga ráadásul 😄D

zaki
ez a legjobb tét nélkül lehet játszani az 5 gurigáért 😊

kill3r21
igeeen
wesker24
Elöre tudni lehetett hogy megcsinálja már elöre tudtuk csak azt nem hogy ez 3 milláért ment !
Zeraa
szia cicc😊

Zeraa
és megcsináltaaaaaaaaaaa

Sziasztok!
Sajnos még nem láttam egy játékot sem, most kapcsolódtam be, de elég nagy szívásnak tûnik.

kill3r21
azért ez nehéz 😄
wesker24
Vazee akkor az utolsó élettel fogja megcsinálni ez már fix !
Zeraa
hmm ez mocskos nehéz szerintem

Zeraa
na jólvan már jóhogy nem dugnak xD

wesker24
Már azt hittem hogy nem fog rontani lehet az utolsó élettel nyeri meg a 3 millát ! xD
kill3r21
Tegnapi után már bukta, akárkié is volt 😛
Zeraa
<#law><#vigyor2>

wesker24
El a kezekkel Zeraatól ! xD
kill3r21
<#szeret><#szeret><#szeret><#vigyor3>
nem uncsi mert ha nézted akkor egyetértenél azzal amivel a többiek 😄
mindekinek leesett ,hogy ez a pali könnyebb feladatokat kapott mint a többiek...
pl. a ceruzás feladat se 2 milláért ment hanem 1 milla alatt vagy pont 1 milláért.
a kéztekerecselõs feladat sem ekkora összegért ment azelõtt 😄
Zeraa
Killeeeeeeer <#integet2>

elég jó a nézettség, el kell adni a sok gyógyszert
kill3r21
persze, megbundázzák aztán adnak a szerencsésnek pár millát, hülye gondolatok 😄
wesker24
A VV-ben nem volt ennyire átlátszó de ez itt nagyon átlátszó hogy olyan feladatokat adnak az illetönek amit simán teljesit ráadásul egyszer sem bukik !
kill3r21
Zeraaaaaaaaaaaa (L)
roland2293
lehet most beszélik le hogy mivan 😄 nézte a stáb az sg-t és látták hogy sokan gyanakodunk így megmondják neki hogy bocsi de kövit el kéne rontanod 😄

zaki
ez a bunda szöveg... nem uncsi még? 😄
vv-ben is ha valaki nyert vagy kiesett egybõl ment a csalózás... :S

wesker24
Persze hogy volt most dupláznak de hogy miért ? xD
wesker24
Anyád dupla reklám mi van ???

Eddig mindig csak egy reklám volt !