1 perc és nyersz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

anyás milyen csaj megin

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
estét 😊

Zeraa
na tessék még1 jó csaj xD

wesker24
ujabb bogyos szoke jo buxa xD
wesker24
ez nagyon buzi egy feladat volt
Dean: hányadik játékos nyert 1 milliót?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kill3r21
szerintem is, angol verzióban kéne ezt a feladatot megtalálni hogy hogyan lehet megcsinni
Rage47
ez sz*r😄
wesker24
Ez lehetetlen keptelenseg megcsinalni
kill3r21
buzi ez a tojásos....
tommygear
pf ez lehetetlen, sokat ér az a só nagyon
baszkiii egyet nehéz megcsinálni nem hogy kettõt o_O
lol mekkora ötlet😄😄 poénnak nem lett volna rossz

ez a tojásos rémálmaimban ne jöjjön elõ

ez nehéznek tûnik...
fasza 😄 amúgy azt nem mondják, hogy nem lehet az egészet beleönteni ... szóval ha az idõ lejárna és lenne a tálba anyag akkor én tuti ráönteném hátha az egyik bele pattanna..
én még nem láttam ezt a feladatot, de eléggé a szerencsén múlik ez is..

és erre összejött neki😊

1 milka megvan úgyhogy a bútorokra meg lesz a pénz

de szerintem õ úgy akarja azt, hogy megvásárolja a hozzá szükséges bútorokat , helyet ... és arra kell neki a pénz
ez a kólás feladat eddig egyszer volt és akkor kibuktak rajta... azért jó lenne ha egy valaki ezt meg tudná csinálni
egy KFT-t mamár 100 kiló jegyzett tõkébõl is meg lehet alapítani

tommygear
elõször legyen meg az 1
pont ennek a vállalkozónak mondja, hogy 500k sok pénz??? 😄DDD
pont ennek aki majd egy kávézót akar nyitni? 😄 ennek nem kell a rizsa, tuti kockáztat még a 6 millat is kockára teszi bár azt lehet nem de, hogy a 2 milla se lesz kérdés, hogy tovább menjen-e vagy sem az is tuti
sok nézõt a sok jó pipi érdekel😊
ennek ellenére állítólag elég népszerû mûsor lett...

Úgy tûnik a sok nézõt nem érdeklik ezek a negatívumok:S

12346
"De ez,hogy 5 percig ölelkeznek,5 percig bõgnek aztán 1 perc játék,s reklám...unalmas."

szal akkor a továbbiakban is szar maradt a mûsor😊

Rash87
Nem csak a feladatok miatt,hanem annyira érdektelen lett.
Elején még érdekelt,de azóta semmi újat nem tudott mutatni.

Azt hittem,h ilyen gyors játékok lesznek,mert akkor legkötne.
De ez,hogy 5 percig ölelkeznek,5 percig bõgnek aztán 1 perc játék,s reklám...unalmas.

Egyetlen elõnye,h néha-néha van 1-2 jó csaj,de azokat meg hamar kiszórják,olyan nehéz feladatokat kapnak 😊

Glory, Glory Man. United!

Rash87
képt,nincs wiwem 😞

nagyon homlok szegény .D -mármint ezen a képen nem annyira nyerõ...
12346
ahogy nézem, azért van, akinek bejött ez a mûsor^^ én csak az elsõt láttam, de harmadmagammal szégyeltük magunkat, annyira eröltett szar volt😊 ez a "megcsinálom" kiabálás, meg sírás, meg család berohangálás, ez máskor is ment? kecyszánalmas volt.

wesker24
Jah mivel mar ismetlodnek a feladatok es a jo csajoknal mindig nehez feladatokat kapnak
Rash87
Kezd egyre unalmasabbá válni a mûsor számomra.

Krisztiam
utána meg a Barátok közt topik 😄😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
jah vissza a VV topikba
és most..Fókusz topikba megyünk vagy hova?😊)
wesker24
nem semmi epphogy csak sikerult
ez kellett volna Fruzsinak😄

azta mindenit

jobb keze kicsit ügyesebb😊)
gyaaa 2 zsebkendõs doboz...nem kap könnyûket a csávó

wesker24
jo csajok
de miért nem mint a vakoknál?..5 óra..10 óra..ilyenek?
Krisztiam
uhh milyen csajok bazz 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
jok a hostess csajok xD
na..a kölök faktor😊
wesker24
ez kellett volna neki XD
fruzsi tudná😊
wesker24
Mire valo egy banan xD
mit takar ez a póló?
a belemet bazmeg😊)
wesker24
remeljuk XD
remélem a 2 kiskölök kussban lesz

wesker24
szemetseg nem igazsag