Az első Tomb Raider trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyáltalán nem biztos, hogy a parton félbetört hajó az, amirõl Lara a vízbe esett. Egyébként meg racionalizálni egy szupernõ szörnyektõl és természetfeletti eseményektõl hemzsegõ történetét...ne már!
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
pláne , ha zátonyra futottak a hajók nem , azt így jó a képbe minden..
kössél már bele még valamibe ember..
de a video full square minõség...jó üzletet csináltak laraval a japánok
kössél már bele még valamibe ember..
de a video full square minõség...jó üzletet csináltak laraval a japánok
A kulcsszó: idõ
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Leszámítva ezt a nagyon sablonos vízbeesést... elég tetszetõs. Gyönyörû a CGI... mintha csak egy film lenne.
Jóféle. Nekem nagyon tetszett, bár volt benne 1-2 elég abszurd dolog. 1: elég durva egy roncs temetõ ez a sziget, hisz fa vitorlás hajótól kedzve, második vh-s repülõn keresztül minden ott van. 2: durva egy favédõszerrel volt bekenve a vitorlás, ha még több 100 év múlva is ilyen ép, nem is korhad 3: a hajó amin Lara utazott 2 tört. nah most kérdem én ha a tenger közepén ketté törik egy hajó, akkor azt a víz, hogy sodorja ki úgy a partra, mintha ott vágták volna ketté? már alapból a kisodrás is lehetetlen.
De amúgy nekem nagyon tetszett a hangulata megvolt. És Larának nagyon szépen ki van faragva az íjja😄😄
De amúgy nekem nagyon tetszett a hangulata megvolt. És Larának nagyon szépen ki van faragva az íjja😄😄