29
-
okosan gyerekek #29 -
okosan gyerekek #28 -
mughuzu565 #27 akkor ne tudjam megnézni
http://kerdesek.hu -
sanyicks #26 akkor átállítod te szerencsétlen... -
llaszlo #25 @sanyicks:
Aha és ha elutazom akkor ne tudjam megnézni a leveleimet. Ez tényleg "jó" ötlet. -
sanyicks #24 Nem értem, pedig a guglinál egyszerű nehezítést be lehetne vezetni, állítható ip fekete és fehérlistákkal. Pl ha fix ip-d van beállítod azt fehérre, minden más feketelistás, ha dinamikus akkor meg a szolgáltatód tartományát. -
jeti00 #23 az egyik én voltam. szép hosszú piros felirat, de vpn-t használok és nem értek én ezekhez, azt hittem az miatt írja ki xD -
#22 Az enyémet is feltörték :S A fórumon az idevágó témában le is írtam részletesen. -
Amergin #21 Kíváncsian várom a Pentagon fegyveres válaszcsapását
Emellett pedig megjegyzem: "nem kell félni, nem fog fájni", ha a gazdánk lecserélődik amerikáról kínára. A birodalmakat itthon kiszolgálók úgyis megmaradnak, hiszen a 'saját' népük elárulói minden birodalomnak fontos szövetségesei
A népnek pedig, az "istenadtának" oly mindegy, kik szívják a vérét, megszokta már... -
#20 az én gmail-emet is törték fel, és a partnerlistán lévő usereknek kezdett el spamokat küldeni, kb 10 levél után magától leállította a google és küldött egy sms-t hogy változtassam meg a jelszót:) -
AbyssLord #19 Az előző hónapban egyik ismerősöm emailját is feltörték. Ezek szerint ennyire fontos személy? :D -
#18 nem igazán értem hogyha arrol van szo h pishing sitera iranyitottak at az aldozatokat, akkor miert feltoresrol beszelnek -
llaszlo #17 A jelszó lopás ellen egyszerűen lehet védekezni. -> Google másodlagos biztonság
Azt már "picit" nagyon feladat visszafejteni.
@Inquisitor: Lehet, hogy érdekelné csak nem tudják. Mert mindent lekorlátoznak náluk. -
Inquisitor #16 Azt ugye tudod, hogy az ott lakók legalább 80%-át semennyire sem érdekli mi van a "világban" :) -
Inquisitor #15 A tökéletes Won Ton leves receptjét? :) -
Inquisitor #14 Több száz ügyfél? Magas rangúak? Jó lesz az sok sok ezernek, ha nem mindjárt százezernek is, csak az én postámba 5x néztek be a jó kínai munkás emberek. Ahogy ezt nekem a Goggle jelezte is beléptemkor :) Ha találnak ott valami érdemit, a fele az enyém. -
gombost #13 Nem. Ami azt illeti ennek a szónak eredetileg nincs is köze az informatikához. -
bracsek #12 De. -
gombost #11 Nem csak valaminek a feltörését hívhatjuk hackelésnek. -
#10 nekem is -
bigjoe #9 Itt a sárga veszedelem!! Atomot kínára!! -
sanyicks #8 még mindig nem hekkelték meg... jelszót ellopni és azzal belépni nem hekkelés, mert nem törték fel. -
#7 Na akkor most én is lássam azt a kemény visszavágást!
Az a gáz a netben, hogy tök jó mert mindenféléket el lehet lopni.
De mit lopjunk a kinaiaktól, ez itt a kérdés!?
-
egynyári üröm #6 én ezekről a kínaiakról bármit el tudok képzelni. bár eddig azt hittem, hogy a google-höz onnan hozzá sem férnek, hát még hogy ilyen expertül meghekkeljék... -
gombost #5 Amíg az úgynevezett "civilizált, nyugati" világ egymás hajának tépésével van elfoglalva, a kínaiak szépen létrehoztak egy olyan "kiberhadsereget", ami gyakorlatilag bármire képes. A kínaiak már a spájzban vannak. -
sanyicks #4 adathalászattal beszerzett jelszavak használata mióta feltörés??? -
pasi29uk #3 Megérdemelné a sok... hogy leomoljon a nagy tűzfaluk és megtudja a nép, hogy mi van kint a világban.
Hogy rohadjanak apróra mint a mák és guruljanak szét... -
pasi29uk #2 Tavaj esett meg velem, hogy amikor beléptem a Gmailembe egy szép nagy piros magyar nyelvű felirat fogadott (nem emlékszem szó szerint rá de ilyesmi volt): Az ön postafiókjához valószínűleg illetéktelenek fértek hozzá. legutóbbi bejelentkezésének helye Kína. -
#1 Kombináljuk a nemrég megjelent pentagon puskával lő vissza a hackerekre cikkel...
weeeeeeeepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee