11
-
kissssss #11 -
vato loco #10 Nyilván nem a radeon 9600-as olcsójánosokra fognak optimalizálni. -
vato loco #9 "a konzolosok is megkapják a játékot. De azt már most leszögezték a készítők, hogy a számítógépes változat lesz a legszebb és a teljes élvezethez egy "high-end" gépre lesz szükség."
NAgyon helyes! Végre egy brigád akik nem úgy gondolják hogy a konzolos színvonaltra kell lesüllyeszteni mindent. -
sanyicks #8 Arról volt szó hogy az alcíme "Buy 2 more GTX580s" lesz, hiszen nyilvánvalóan ehhez már guad sli kell, nem sima... -
#7 Érthetőbben: Olyan érzésem volt, mintha egy dobozból néztem volna az eseményeket. -
#6 Lehet csak az én felbontásomon volt gagyi, de 1280x1024-en a view distance számomra játszhatatlanná tette a játékot. Most nem a látótávolságra gondolok, hanem a látószögre. Amit pl Half Life játékokban állítani is lehet, hogy ne csak a fegyvert lássam magam előtt, hanem ahogyan azt kell... legalábbis úgy érezzem, hogy legalább 180 fokban látom a teret. -
Rotyoka #5 Kircsi, csak jöjjön :) -
#4 -
#3 Hogy gyűlölöm az ilyen ütemre vágott klipeket!!! -
#2 Mi ez a videó? Ha eddig nem volt epilepsziás rohamod, akkor most lesz... -
#1 Na persze hogy nem lehet se neonácinak, se kommunistának állni.
Megint mi leszünk a senkik, akik kóborolnak céltalan, fél Moszkvát érő lőszert elpazarolva egyetlen ugrabugráló és egyszerűen sík hülye szörnyecskébe.
Legalább én nem fogok laggolni.