11
  • kissssss
  • vato loco
    Nyilván nem a radeon 9600-as olcsójánosokra fognak optimalizálni.
  • vato loco
    "a konzolosok is megkapják a játékot. De azt már most leszögezték a készítők, hogy a számítógépes változat lesz a legszebb és a teljes élvezethez egy "high-end" gépre lesz szükség."

NAgyon helyes! Végre egy brigád akik nem úgy gondolják hogy a konzolos színvonaltra kell lesüllyeszteni mindent.
  • sanyicks
    Arról volt szó hogy az alcíme "Buy 2 more GTX580s" lesz, hiszen nyilvánvalóan ehhez már guad sli kell, nem sima...
  • netperformer
    Érthetőbben: Olyan érzésem volt, mintha egy dobozból néztem volna az eseményeket.
  • netperformer
    Lehet csak az én felbontásomon volt gagyi, de 1280x1024-en a view distance számomra játszhatatlanná tette a játékot. Most nem a látótávolságra gondolok, hanem a látószögre. Amit pl Half Life játékokban állítani is lehet, hogy ne csak a fegyvert lássam magam előtt, hanem ahogyan azt kell... legalábbis úgy érezzem, hogy legalább 180 fokban látom a teret.
  • Rotyoka
    Kircsi, csak jöjjön :)
  • koschwarz
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy gyűlölöm az ilyen ütemre vágott klipeket!!!
  • BoneDragon
    Mi ez a videó? Ha eddig nem volt epilepsziás rohamod, akkor most lesz...
  • RoyalPredator
    Na persze hogy nem lehet se neonácinak, se kommunistának állni.
    Megint mi leszünk a senkik, akik kóborolnak céltalan, fél Moszkvát érő lőszert elpazarolva egyetlen ugrabugráló és egyszerűen sík hülye szörnyecskébe.

Legalább én nem fogok laggolni.