Egyenes folytatás lesz a Metro: Last Light

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#hehe>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nyilván nem a radeon 9600-as olcsójánosokra fognak optimalizálni.
"a konzolosok is megkapják a játékot. De azt már most leszögezték a készítõk, hogy a számítógépes változat lesz a legszebb és a teljes élvezethez egy "high-end" gépre lesz szükség."

NAgyon helyes! Végre egy brigád akik nem úgy gondolják hogy a konzolos színvonaltra kell lesüllyeszteni mindent.
Arról volt szó hogy az alcíme "Buy 2 more GTX580s" lesz, hiszen nyilvánvalóan ehhez már guad sli kell, nem sima...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

netperformer
Érthetõbben: Olyan érzésem volt, mintha egy dobozból néztem volna az eseményeket.

netperformer
Lehet csak az én felbontásomon volt gagyi, de 1280x1024-en a view distance számomra játszhatatlanná tette a játékot. Most nem a látótávolságra gondolok, hanem a látószögre. Amit pl Half Life játékokban állítani is lehet, hogy ne csak a fegyvert lássam magam elõtt, hanem ahogyan azt kell... legalábbis úgy érezzem, hogy legalább 180 fokban látom a teret.

Kircsi, csak jöjjön 😊

koschwarz
<#ticking>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

IMYke2.0.0.0
Hogy gyûlölöm az ilyen ütemre vágott klipeket!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BoneDragon
Mi ez a videó? Ha eddig nem volt epilepsziás rohamod, akkor most lesz...

RoyalPredator
Na persze hogy nem lehet se neonácinak, se kommunistának állni.
Megint mi leszünk a senkik, akik kóborolnak céltalan, fél Moszkvát érõ lõszert elpazarolva egyetlen ugrabugráló és egyszerûen sík hülye szörnyecskébe.

Legalább én nem fogok laggolni.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.