6
  • fv
    #6
    Meg az is vicces, hogy az embereket nem is érdekli. Nem úgy, mint pár éve a HD - hanem egyáltalán.
  • fv
    #5
    Szerintem is ócska hülyeség az egész. Megnézném azt, amikor egy kocsmában úgy nézik a focivébét, hogy mindenkin szivárványszínű szemüveg van. Haha. Vagy amikor apu behívja a konyhából anyut, hogy "nézd mi van a tévében" - erre anyu gyorsan felkapja a szemüvegét, és megnézi. Hagyjuk már! Ha legalább adna valami pluszt! (De nem ad.) De akkor is csak filmeknél lenne értelme. Ki érdekelne a híradó 3d-ben?
  • viasz
    #4
    Vicc az egész. Szerintem otthon teljesen felesleges és halott dolog a 3D, nem hogy átveszi a vezető szerepet. Kivéve persze, ha az embereknek nem lesz más választásuk, mert csak 3D TV-ket gyártanak. Na akkor tuti elterjed...
    Moziban még azt mondom, tud némi pluszt adni, de otthon...
  • lacyb
    #3
    3D muhahhahahha
    Azt az apró tényt leszámítva, hogy jelenleg is két normális szemüveg árából -ami kell ugye,- 32" lapos tv-t lehet venni, szóval addig nem lesz itt 3D invázió. Ráadásul hosszútávon fejfájást szemfáradást hányingert is okoz(hat) és ami még fontos, az emberek 20%-a egyáltalán nem lát 3D-ben már tv-s 3D-ben természetesen.
    A legeslegszomorúbb viszont, hogy szemétre való gagyi ócska filmeket csinálnak mert a népek beszopják a 3D miatt és megnézik.
    Az elmúlt pár évben a nagy 3D filmőrületben 1 kezemen is meg tudnám -sajnos- számolni, hogy hány jó filmet csináltak hollywoodban
  • NEXUS6
    #2
    Asszem a kínaiak kb. fél éve már megcsinálták az első "olyat".
  • lamer the true
    #1
    Van egy tippem, hogy melyik filmes műfajnál lehetne komolyan kihasználni a 3d-t :)