A Microsoftnak is használ az Android terjedése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes, hogy mindig azok mondják azt, hogy az MS "lopott", akik amúgy foggal-körömmel tiltakoznak a szoftverszabadalmak ellen..
LZ forever
Nah pont ezért kell minden céget egyként kezelni. Az általad írt három cég legalább ugyanannyit "lopott" az MS-tõl és más cégektõl mint fordítva.
Kár kiemelned bármelyiket.
Kár kiemelned bármelyiket.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
lásd kiktöl lopott: Apple, IBM, Xerox
És az Ms mennyi mindent lopott másoktól?
Rájuk is annyi szabadalmi pert lehetne akasztani hogy belerokkannának.
Szánalmas hogy ilyenbõl akarnak pénz csinálni ahelyett "innovativak" lennének és nem köpködnének másokra. <#levele>#levele>
Rájuk is annyi szabadalmi pert lehetne akasztani hogy belerokkannának.
Szánalmas hogy ilyenbõl akarnak pénz csinálni ahelyett "innovativak" lennének és nem köpködnének másokra. <#levele>#levele>
nem fogok most végeláthatatlan, és teljesen felesleges vitába bonyolódni, azt se tom miért irtam az elözõ hsz-m, hisz vki gg-nek Imádkozik vki M$-nek, de ha az én hsz-em nem releváns, akkor találnék még itt pár ilyet... további szép jó estét
Az a konkrét hír szempontjából miért is releváns?<#wow3>#wow3>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
levédetem a lábat és mindenkinek fizetnie kell majd érte, annyiszor ahány lába van. ezerlábúakat megkopasztom!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Épp ezaz, hogy triviális dolgokért kérik a pénzt, ilyet is csak USA-ban lehet megcsinálni. Remélem feltörlik a flasztert ezzel a pattent troll céggel.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha övék a szabadalom akkor a többiek igenis fizessenek érte.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu