21
Sony ericcson XperiaNeo
-
wigyory01 #21 sziasztok
valakinek van xperia ray teloja???
gondoltan megosztom veletek
én 4 honapja vettem. hivás inditáskor és fogadáskor elmegy a kép és csak akkor lesz ujra ha kikapcsolom vagy kiveszem az aksit! -
#20 42 740
a5 -
arenagirl #19 Sziasztok!
A neora lehet telepíteni/valahonnan letölteni ingyenes dokumentum szerkesztő programot? Ha valaki tud ilyet légyszi segítsen!
Köszike -
#18 Kicsit olvass utána a dolgoknak inkább... -
#17 "épp a napokban" ^^
hónapok óta verik az arcotokba a fagyijukat :)
-
#16 Részben igaz amit írsz, úgy tűnik az X10 minik és az X8 már nem kap 2.3-at, de a nagy X10-re 1 hónap múlva érkezik a 2.3.3. Az idei telók meg épp a napokban frissülnek. Tavaly sokat hibázott az SE, de idén úgy látszik kezdik összekapni magukat. LG, HTC, Moto...náluk még nyoma sincs az új droid verziónak. -
#15 "topiknyitási kényszer" hozzászólási kényszer -
#14 nem rossz telefon egyáltalán, de ezt már megdumáltuk mi ketten.
a szívfájdalmam az SE szemétsége, hogy nem ad ki új androidot, mivel már úgyis kifizettem egyszer a telefon árát. -
Gibor #13 :) Van alternatíva, tudod jól, én például az SE-vel nagyon megvagyok elégedve (Xperia X8) Tulajdonképp pont arra jó amire nekem kell. -
#12 topiknyitási kényszer
-
#11 amint látod
am ugyanolyan fos lesz ez is, mint a többi :| -
#10 nem, arra hogy egyáltalán nem csinálják meg -
#9 arra gondolsz hogy csúsznak a verziószámokkal? -
#8 se telefont soha többé. ahogy kezelik ezt az egész android dolgot, örökre leírták nálam magukat. -
#7 passat gt+traffipax detektor kombó, na ez a menő :) -
#6 mér a Passat GT menő? :DDD -
#5 xperia jóság -
#4 Sonyericsson még menő manapság? -
#3 ezek ilyen frenkizős topikok,általában ha valaki drága telóról indít topikot mindig benne vannak a kulcsszavak: "veszek","megéri","próbálta-e valaki" stb... -
#2 Milyen telefont vegyek topik. Nagy baja az sg -nek hogy minden szarért hugyért topik nyílik. -
Huati2 #1 an már valakinek ilyen telója? Sajnos eddig nem sok véleményt találtam róla, de elég ütős cucc lehet. Eredetileg Nokiát néztem, de egyik sem tetszik annyira mint ez: Sony Ericsson Xperia Neo
Elég drága, de szerintem megérné megvenni.
Ha valakinek van már ilyen telója vagy volt már a kezében, annak megköszönönném ha írna egy pár sort róla.
Előre is köszi.