Így fog kinézni Jason Statham után az új Szállító

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény
még mindíg jobb mint ha ezt is timoti elefánt kapta volna <#vomit>
végülis ha a kobra11ben össze tudtak törni egy valag kocsit epizódonként akkor az usa-ban sem lehetne probléma, az már más tészta hogy a mozifilmekbõl is az eun kívüli szállító filmek lettek szánalmas kategória éééés ez az ajudi mánia engem rendesen idegesít , csodálkozom hogy a halálos iramban nem ajudi volt a versenygyóztes természetesen dízel ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Stefling
Katasztrófális. (N)

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

nekem Jason Statham = Szállító, bár több filmet úgysem akartam volna ebbõl, nem hogy sorozatot 😛 egy jó dolog, hogy Osvárt Andrea szerepelhet benne

A Csillagkapuból is baromjó sorozat lett, százszorosan felülmúlta az eredeti mozifilmet. Ki tudja, talán itt is kiteljesítik a történetet ahelyett hogy nevetségessé tennék. 😊
Vance oké önmagában,jó volt a Prison Break 3-ban,de tud úgy bunyózni,mint Jason?😊..Vagy ez inkább majd ilyen Driver-es hangulatú autós lövöldözõs forma lesz inkább?
Jáááj. Sorozat a szállítóból?