13
-
Loverman #13 Különbség hogy a svéd "elcsúfítva" is bejönne -
winnie #12 "Én sem értem a remakelés okát. Pl a 3. rész abszolúte nem nagy szám."
nem a 3. részt remake-elik, de ha az unalmas volt, akkor éppen érteni kéne az okát, nem? most majd megcsinálják nem unalmasra. -
#11 Van a sorozatból angol szinkronos, bár elég ramaty. Pont tegnap néztem meg a 3. rész angol szinkronnal ... olyan volt, mintha nem is a film szereplői beszéltek volna, nagyon szarul csinálták meg.
Én sem értem a remakelés okát. Pl a 3. rész abszolúte nem nagy szám. Sok minden nem is történik benne, nagyon lassú az egész. 2,5 órás ... majdnem bealudtam rajta. A történéseit le lehetett volna forgatni egy szűk 90 percben is. -
zetortraktor #10 Mindkét lány szép, csak "elcsúfították" őket, de van, akiknek ez a stílus jön be. :)
A Let me in veszett jó lett. Nyilván nem jöhet be mindenkinek, de ha megnézed, jó kritikákat kapott, szinte mindenhol csak jókat írnak róla.
Nem szinkronnal ment a Tetovált lány kint? De ha nem is szinkronnal ment, akkor sem az a célja, hogy stúdiónak, hogy lássák az eredeti filmet (azt úgysem ők fogalmazzák), hanem, hogy elkészítse a jó sztorit úgy, hogy azt jóval többen nézzék meg és jóval több pénzt hozzon nekik. Ha pedig nem csak a stúdió akarja a filmet, hanem eleve a rendező tudja, hogy ebből mit tudna kihozni, akkor hadd próbálkozzon. Ha a könyv az alap, akkor még jobb is lehet, mint a svéd. Ha a filmet veszik alapul, akkor nem hsizem. -
Hoz_Hun #9 Az is ronda.
Amúgy nem lett volna olcsóbb, ha leszinkronizálják az amcsiknak?
Amúgy sem jó annyira, hogy ebből reméket csináljanak. A Let me in amcsi változata ráadásul szar lett az eredetihez képest. -
Loverman #8 hogy ez a csaj milyen ronda lett... bezzeg a svéd -
Loverman #7 az volt a hülye aki eladta a jogokat nekik is. én beintettem volna és azt mondtam volna hogy tanuljanak meg feliratot olvasni, mindegy mennyit kaszálhattam volna én meg még 10 ember az amcsi verzióval -
morden #6 Máshogy kell felfogni, örüljünk, hogy es relatíve kis ország ilyen jó dolgot össze tudott hozni! Mi is írjunk ilyen best sellereket, forgassuk le a filmet és hagy másolják az amcsik :D -
Gonz0 #5 Pénzért? -
Stranger666 #3 Na, mert vajon miért?
-
winnie #2 "csak hogy ne kelljen külföldi filmet nézni."
úúú, te tényleg azt hitted, hogy ezért csinálják?:))) óóó... -
#1 Nevetségesek ezek ott a tengerentúlon. Inkább leforgatják újra , csak hogy ne kelljen külföldi filmet nézni. És állandóan ez megy.