Ciki előzetest kapott a Táncoló talpak 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez aztán igazán mélyrõl jövõ gondolat áradat 😊 Nem biztos, hogy itt kellene hirdetni az igét kedves kultúr-Troll 😉

Megnéztem az elõzetest és szerintem nincs benne semmi ciki - jelentsen ez a szó akármit is 😄
Van egy rakás táncoló pingvin. Mégis mit kellene csinálniuk, a MOS-OI zenéjére pogózni?

Egyébként meg mindenki hallott a musical-rõl. Ez is az volt, csak animációs. A különbözõ stílusok az emberek sokszínûségét, az egyéniséget illusztrálták, ettõl fejelt meg színvonalban minden más musical-t. Nem javaslom leszólni a musical-eket, mert az aztán a mûveletlenség teteje. 😊 A pseudo-scifi musical pedig ami a létünk alapvetõ kérdéseit boncolgatja - ez volt a Táncoló Talpak -, a zsenialitás köbe, még akkor is ha egyeseknek nincs hozzá szemük hogy lássanak.

Nem számít hogy az emberek mit fognak fel a világból, a világ van. Nem számít hogy felismered-e hogy egy gyûrûben gyémánt és nem üvegdísz van, attól az még gyémánt. Ugyanígy - akár tetszik, akár nem - nem számít hogy mit fogunk fel egy filmalkotásból; annak értékei vannak, látják akik látják. Mûvelõdni kell hozzá büszkeséget félretéve és az élet más területein elért sikerekkel nem takarózva, és akkor többen fogják látni.
Zetortraktor, a metafora gimnáziumi anyag (de lehet hogy mára már felsõtagozatos). A tanultakat, mûvelteket érdekli. Akit nem érdekel, az lehet hogy jó matekból, még jó mérnök is lehet, de szûklátókörû és mûveletlen.
Ne pampogj már, örülj neki, hogy azon kevesek közé tartozol, akiknek bejött a film, akiknek sikerült lenyomni azt a penetráns borzalmat.

Abban egyetértek veled, hogy rohadt manipulatív volt a Táncoló talpak, a készítõk fene nagy üzenetüket partvisnyéllel próbálták lenyomni az ellenkezõ nézõk torkán. Az viszont, hogy kikéred magadnak, enyhén szólva is vicces. Kit érdekel holmi metafora, ha az bûnrossz és ártalmas?
Szekeres Viktor te lexikálatlan egyfejû, tudod egyáltalán hogy mit jelent az a fogalom hogy metafora?

Ha a 2. rész hozza az 1. színvonalát, akkor nagyon jó lesz. (Igen Viktor, az hogy valamit nem ismersz fel, az sajnos attól még ott van.) A gond csak az, hogy az 1. résznek kerek, stilizált scifi (már egybeírandó) története volt. Nem tudom mit akarnak még mondani a második részben, de feladták maguknak a labdát, kíváncsian várom hogy hogyan ütik le.
Nekem is tetszett. Fõleg azok a cigány pingvinek a beszólásaikkal. <#vigyor0>

www.adamexdesign.hu

shenmuedc
Számomra a rap mindig is ciki volt.
nekem az elsõ rész nagyon tetszett