8
-
Betonparaszt #8 Ez aztán igazán mélyről jövő gondolat áradat :) Nem biztos, hogy itt kellene hirdetni az igét kedves kultúr-Troll ;)
Megnéztem az előzetest és szerintem nincs benne semmi ciki - jelentsen ez a szó akármit is :D
Van egy rakás táncoló pingvin. Mégis mit kellene csinálniuk, a MOS-OI zenéjére pogózni? -
endrev #7 Egyébként meg mindenki hallott a musical-ről. Ez is az volt, csak animációs. A különböző stílusok az emberek sokszínűségét, az egyéniséget illusztrálták, ettől fejelt meg színvonalban minden más musical-t. Nem javaslom leszólni a musical-eket, mert az aztán a műveletlenség teteje. :) A pseudo-scifi musical pedig ami a létünk alapvető kérdéseit boncolgatja - ez volt a Táncoló Talpak -, a zsenialitás köbe, még akkor is ha egyeseknek nincs hozzá szemük hogy lássanak.
Nem számít hogy az emberek mit fognak fel a világból, a világ van. Nem számít hogy felismered-e hogy egy gyűrűben gyémánt és nem üvegdísz van, attól az még gyémánt. Ugyanígy - akár tetszik, akár nem - nem számít hogy mit fogunk fel egy filmalkotásból; annak értékei vannak, látják akik látják. Művelődni kell hozzá büszkeséget félretéve és az élet más területein elért sikerekkel nem takarózva, és akkor többen fogják látni. -
endrev #6 Zetortraktor, a metafora gimnáziumi anyag (de lehet hogy mára már felsőtagozatos). A tanultakat, művelteket érdekli. Akit nem érdekel, az lehet hogy jó matekból, még jó mérnök is lehet, de szűklátókörű és műveletlen. -
zetortraktor #5 Ne pampogj már, örülj neki, hogy azon kevesek közé tartozol, akiknek bejött a film, akiknek sikerült lenyomni azt a penetráns borzalmat.
Abban egyetértek veled, hogy rohadt manipulatív volt a Táncoló talpak, a készítők fene nagy üzenetüket partvisnyéllel próbálták lenyomni az ellenkező nézők torkán. Az viszont, hogy kikéred magadnak, enyhén szólva is vicces. Kit érdekel holmi metafora, ha az bűnrossz és ártalmas? -
endrev #4 Szekeres Viktor te lexikálatlan egyfejű, tudod egyáltalán hogy mit jelent az a fogalom hogy metafora?
Ha a 2. rész hozza az 1. színvonalát, akkor nagyon jó lesz. (Igen Viktor, az hogy valamit nem ismersz fel, az sajnos attól még ott van.) A gond csak az, hogy az 1. résznek kerek, stilizált scifi (már egybeírandó) története volt. Nem tudom mit akarnak még mondani a második részben, de feladták maguknak a labdát, kíváncsian várom hogy hogyan ütik le. -
ADAMEX9 #3 Nekem is tetszett. Főleg azok a cigány pingvinek a beszólásaikkal. -
#2 Számomra a rap mindig is ciki volt. -
KGer #1 nekem az első rész nagyon tetszett