69
-
Justil #29 +1 gondolat: az hagyján, hogy valaki nem tud angolul rendesen, nade a többség nem is ezért nem bírja a szinkron hiányát, hanem mert nem tud olvasni. Nálunk pl középsuli 4. osztályban derült ki egy srácról (mert addig pont úgy jött ki a lépés, hogy sosem kellett felolvasnia az osztály előtt), hogy nem tud olvasni normálisan. 6 éve érettségiztem, a szitu meg azóta csak romlott szerintem. -
Justil #28 A hazaszeretetnek - már ne is haragudj - semmi köze ahhoz, hogy egy játékot, vagy filmet az ember szinkronnal vagy eredeti nyelven néz/játszik. Gondolj bele, egy magyar film pont ugyanolyan hülyén jönne ki angol szinkronnal, mint ahogy fordítva is így van.
Én a fél karom odaadnám érte, ha a moziban és a játékoknál is betiltanák a magyar szinkront a f*szba, akkora horror.
Na, lehet osztani :) -
Justil #27 Szerintem élőbeszédben sokkal kevésbé zavaró. Legalábbis ha most megpróbálom hangosan kimondani: "lehet odaérek ötre", nekem nem tűnik vészesnek.
Leírva már neccesebb, de főleg úgy, ahogy te írtad, vesszővel (a nemlétező hogy előtt).
Na, mind1 :) -
#26 Nem akarok offolni, de igazad van. Engem már az is kiakaszt, ami 1-2 éve kezdett terjedni, nevesint, hogy mindenki kihagyja a "hogy" szócskát.
Prezentálom:
Lehet, odaárek ötre, de nem biztos.
A vessző elhagyását már fel sem veszem. De az dühít, hogy már beszédben is elhagyják a "lehet" után a "hogy"-ot. OK, grammar náci vagyok, de akkor is zavar.
Na, OFF OFF -
#25 Az általános iskolai oktatás nem ér már majdnem 1 évtizede szart se. Egyáltalán nem értem mi a francnak kellett valamit ami működött ennyire megváltoztatni. Meg is látszik az eredménye. Én mindenesetre nem teszem szóvá az ilyen írást, mert sajnos ez nem a kivétel mostanában, hanem ez a norma. -
cateran #24 Nem ertem...ezen az oldalon szamodra le vannak tiltva az irasjelek vagy nehezebb hasznalni oket valamilyen pszichologiai hatas miatt?
hdo: Hat nem lennek ra buszke..Ugy tudtam van meg iskolai oktatas, de neha erosen az az erzesem, hogy csak almodom...(most komolyan..idonyeres celjabol hagyjak ki az irasjeleket? Mennyit lehet igy nyerni? 2 masodpercet 1000 karakteren? Vagy valami mas ok?) -
Zolivok #23 sg.re jó husom, OKTVn majd normálisan írok -
#22 Marha érdekes hogy ez még valakinek egyáltalán feltűnik mostanában. Ahány tizenévest ismerek mind így ír, meg néha fergusonpapa is úgy ír itt hogy úgy kell kitalálni mire gondolhatott pedig ő állítólag annál idősebb. -
#21 Inkább ne írj, mert nem ismered az írásjelek használatát... -
Zolivok #20 nyáron tervezem 1ébként a magyar wikipédia megírását már beregiztem de még nem nagyon írtam de nyáron lesz időm -
Zolivok #19 pedig komoly ez volt ultrán forgatásnál beszaggatott mitn a szar írták fúrumon is de kiadtak hozzá 1 peccset persze eredetiseknek van ez ugye és mostmár minden ultra és ordas a grafika -
#18 Hát, engem azért felhúz, hogy igaz nem mostanában, de mikor vettem csak a proci meg a videókari volt 72 ezer forint. Azért még 1 évig nem nagyon készültem rá hogy alacsonyabb grafikával toljak játékot.
Patchet még nem raktam rá, lehet azzal jobb lenne, de kétlem hogy ahol 15 FPS volt ott hirtelen kapnék legalább 30-at. -
Zolivok #17 jaja 1ébként nekem legjobb 2 magos procim van core i3 mittoménmelyik de legjobb 2 magos azt tom , gtx470 nvidia 4 giga memória és ultrán szaggatott mint a szar a patch után amivel FPS esést javították mondjuk megy és pazar a grafika csak a videókban a vizet nemértem néha de ennyi baj kell 1 játékba.p -
#16 Cikkírónak:
Ajánlottra én azért több giga ramot írnék, már ha az ajánlott konfig takarja a maximum beállításon futtathatóságot, ugyanis:
3,80 GHz 4 mag
ATI Radeon HD4850 1 GB Vapor-X
2 GB DDR2 Kingston Hyper-X
konfigurációm van, és maximum grafikán még az AMD Fusion programot bevetve is 15 FPS-re is képes lemenni a framerate egy-egy alkalommal. Beltéren viszont tartja a 40 FPS-t. -
Zolivok #15 természetesen , a ctrl es menü pedig csoportos stílus nélkül 1ébként kötelező volt bele szal kapsz egy +-t egyébként magyar szinkronban azért néhol voltak nagyon jók nekem az Marlova "A szarba" amikor meghalt feledhetetlen .p -
#14 Azután a sok híg fos után amit RPG-nek mertek nevezni az utóbbi pár évben, ez egy nagyon kellemes meglepetés volt. Semmi rosszat nem tudok mondani rá.
Ha a launcherben meg rákattintotok a "Video and Language" menüpontra, aztán alul az "Input Settings"-re meglátjátok hogy mindent lehet gombhoz társítani, egyáltalán nincs konzol szaga! Simán mellőzni lehet a ctrl gyorsmenüt! -
#13 attól még élvezhetetlen magyarul az 1
szeretem a magyar nyelvet
2-t is magyar felirattal játszom -
Wolfsnack #12 szeresd a hazád! az angol nyelv nem cél hanem eszköz! -
#11 ja, a magyar szinkron kaki :) -
Wolfsnack #10 nincs szinkron kaki -
#9 Ritka jó cucc. Most játszom vele és a történet hihetetlen AAA kategória. Legutoljára Final Fantasy X volt talán ilyen volumenű és az 10 éve volt szóval nagy az öröm:) -
Zoliz #8 "A játékvilágban manapság - véleményem szerint - érthetetlen módon a Crysis 2-t hozzák fel csúcsnak. Nos, Geralt legújabb kalandjai mögött elbújhat a Crytek alkotása..."
Crysis 2 ??? Egy szintetikus f@s volt és még csak nem is szép. -
Zolivok #7 ja értem hát most na, örüljünk hogy nwem 312312-3123123 számódokat kell beírni .p, 1ébként meg a cikkben sok a hülyeség imo tehát ha lenne csoportos stílus meg ilyenek sokkal erősebb ellenfelek lennének még ACT1 előtt amikor 6 la valette katonával kell harcolni 1 belső udvaron csoportos stílus be és 10 másodperc az egész akkor semmi értelme lett volna . 1ébként gyors stílus és erős stílus is van és ha van 1 kis esze az emberknek rájönnek hogy ki ellen ki jó szal ez megmaradt csak a csoportos esett ki de erre vannak a bombák,csapdák,yrden^^ de ettől független szerintem kihívás a harc , mert vannak olyan részek ACT3 ban ahol minimum 3 jelet kell haszálni az üdvösséghez , de van ahol csak frappánsan 2 őt választassz és jól dodgeolsz pl Letho , szerintem az egyszerű részek az amikor a Henselttel vagy ACT2 elején block-hit-block-hit és leölöd kategória. -
#6 "Egérnyomkodós, ütődött minijáték"-on nem a harcot értem. Szó szerint értettem. Nem tudom, mit akartak azokkal a készítők... :)
A harc tényleg nem lett rossz. Csak kár, hogy mindez egy nagyon szűk és korlátozott 'játszótéren' van. -
Zolivok #5 azért insanen .p sok sikert elején.p 8 perc 1 ellenfél kategóriánál -
#4 Nekem annyi jött le belőle, hogy a játék nem is játék, hanem egy film (ami amúgy nem rossz), amit néha megszakít egy-egy egérnyomkodós, ütődött minijáték, vagy egy nagyon kötött lehetőségekkel bíró, kötött cselekményű helyszín. Nem igazán jött be. Ráadásul az egész interfész és minden nagyon konzolszagot áraszt.
Igaz nem jutottam benne túl sokáig, mert nem bírtam elviselni. És igen, warezben próbáltam ki... De a The Witcher első részét is. Utána pedig megvettem az Enhanced Editiont... Viszont a 2. részt nem fogom. Sajnos. :( -
Zolivok #3 cikket most elolvastam hülyeség , én hardon kezdtem mondva h kemény vagyok 1 et normalon toltam először 2 óra volt kb 10 ember megölése utána belejöttem mert rájöttem hogy itt nem elég a csapok csapok azt kész , de ha okosan használod a jeleket,/csapda/tőr/italok akkor easy/normal kb nem megerőltető főleg mikorra már olyan fegyód meg armourod van ACT3 ban hogy csuda.
Csak 1 példa hardon ACT1 Letho ellen , én 0 főzet semmit nem használtam csakis yrden,aard,erőscsapások, bombái és varázslatai elől elugrottam és ennyi..brains peeps best thing u can deal with -
Zolivok #2 MUAHAHAHA nekem olyan collectors editionom van hogy csak na, 1ébként én hardon tolom de 1 kis ésszel nem olyan nehéz mint amennyire sírnak miatta. -
Novotsik #1 jöhetne boxra is már.....