20
-
johnsmitheger #20 A világ legnagyobb hurkatöltője és bajszos Dani... -
Talley #19 Gondolom csak nekem nem esett le, de ez hogyan is teheti biztonságosabbá az űrutazást? -
JMáté #18 Még szerencse hogy neked ilyen szép magyaros hangzású neved van, Globalmaster. -
Globalmaster #17 Mi a jó büdös szájbab.szott infantilis román k.rva anyádé" kell expertezni?! Most L'Oréal Man Expert okán kapott rá mindenki erre a agyfölb.szós szóra?... -
Inquisitor #16 Nem angol véletlenül? -
csimmasz #15 Ezen jót röhögtem! -
egynyári üröm #14 muhaha, űrturizmus számára könnyen robbanó rakétákkal kísérletező időutazó csapat fejlesztése unatkozó oroszrulettezőknek expert választás :D -
servell #13 nekem is pont ez jutott az eszembe xD -
gosub #12 Petőfi Sándor él!!! És rakétamérnök az USÁ-ban! -
#11 Miert nem teszed fel a kerdeseket? Nekem ez a kerdes jutott eszembe.. meg az a teny, hogy ezt a jarmuvet nem nagyon hivhatjuk autonak es sok ertelme sincs, persze vmit kozvetve elomozdithat, de az kb. szerencse. -
rgerg #10 egyetertek -
halgatyó #9 A cikk sokkal érdekesebb kérdéskört feszeget, mint az az előző hozzászólások alapján látszik... -
#8 Hirtelen ez jutott róla eszembe! xD -
Omicron #7 Ejj nincs megpödörve az a bajusz:) -
Grodt #6 A Cosworth motorok nagyon jók, csak az azokkal meghajtott kocsik a gyengék:S -
sajtosnudli #5 ,,A rakéta üzemanyag ellátása érdekében a jármű egy Cosworth Formula 1-es versenymotort is kap"
Annál jobbat nem is találhattak volna -
gombabácsi #4 "feltörekvő űrturizmus"
muhahahahaha -
Gyuszopapa #3 Tisztára úgy néz ki a csávó mintha a 1900 elejéről lépett volna elő az autózás őskorából.Nem időutazó ez? -
#2 A rakéta üzemanyag ellátása érdekében a jármű egy Cosworth Formula 1-es versenymotort is kap, ami üzemanyag pumpaként funkcionál.
mé'nem rönyó motortot?
#1- -
60voltosNeon #1 Daniel Jubbb biztos azért nem vágta le a bajszát, mert korábban kölcsönt vett fel.