Egy autó, ami az űrrepülést is biztonságosabbá teheti

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A világ legnagyobb hurkatöltõje és bajszos Dani...
Gondolom csak nekem nem esett le, de ez hogyan is teheti biztonságosabbá az ûrutazást?
Még szerencse hogy neked ilyen szép magyaros hangzású neved van, Globalmaster.
Mi a jó büdös szájbab.szott infantilis román k.rva anyádé" kell expertezni?! Most L'Oréal Man Expert okán kapott rá mindenki erre a agyfölb.szós szóra?...
Nem angol véletlenül?

Ezen jót röhögtem!<#vigyor>
muhaha, ûrturizmus számára könnyen robbanó rakétákkal kísérletezõ idõutazó csapat fejlesztése unatkozó oroszrulettezõknek expert választás 😄
nekem is pont ez jutott az eszembe xD
Petõfi Sándor él!!! És rakétamérnök az USÁ-ban!
Tetsuo
Miert nem teszed fel a kerdeseket? Nekem ez a kerdes jutott eszembe.. meg az a teny, hogy ezt a jarmuvet nem nagyon hivhatjuk autonak es sok ertelme sincs, persze vmit kozvetve elomozdithat, de az kb. szerencse.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

egyetertek
A cikk sokkal érdekesebb kérdéskört feszeget, mint az az elõzõ hozzászólások alapján látszik...<#ejnye1>
hdo
Hirtelen ez jutott róla eszembe! xD

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Ejj nincs megpödörve az a bajusz😊
A Cosworth motorok nagyon jók, csak az azokkal meghajtott kocsik a gyengék:S
,,A rakéta üzemanyag ellátása érdekében a jármû egy Cosworth Formula 1-es versenymotort is kap"
Annál jobbat nem is találhattak volna<#idiota>
"feltörekvõ ûrturizmus"

muhahahahaha

Tisztára úgy néz ki a csávó mintha a 1900 elejérõl lépett volna elõ az autózás õskorából.Nem idõutazó ez?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ScarY MAN
A rakéta üzemanyag ellátása érdekében a jármû egy Cosworth Formula 1-es versenymotort is kap, ami üzemanyag pumpaként funkcionál.

mé'nem rönyó motortot? <#idiota>

#1- <#gonosz1><#gonosz1>

...

Daniel Jubbb biztos azért nem vágta le a bajszát, mert korábban kölcsönt vett fel. <#idiota>