Battle vs Chess

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacoka12
sziasztok szeretném megvenni a játékot de eddig sehol se találtam pc verzióban tudok olyan helyet mondani ahol meg tudom venni?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

pff azt nem tudom látod. Pedig én anno toltam ezt neten mással is...

Nincs fent a játék, de akkor próbáljátok az IP címes megoldást...nem Hamachi, hanem a dinamikus IP-teket beírni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

és a Tunngle ? én azzal is próáltam azaz mi . És az eredmény ugyan az a hamachiból meg sztem a legújjabb van
Hamachi szarakodik ám...le kell szedni egy másik verziót, próbáljátok meg, egyik haveromnak is baja volt vele...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

segítséget kérnék Hamachin amikor játszani szeretnénk és csatlakoznánk kiírja h a szoba megtelt v a kiszolgáló nem található na ez miért van? a ConnectionOverrides dolog már megvan csinálva
nem tudok róla, talán igen, ha a társadnak van controllere...

Egy gépen lehet ketten játszani a játékot?

6-os szinten lazábban elvertem a gépet, mint 5-ösön a klasszikus játszmában😄

meglátjuk😊 azért örülök, hogy valamennyire felkeltettem az érdeklõdést ezzel a game-el kapcsolatban😊

wantonly
Ezzel játékkal is az a baj, hogy 3D nézetben nem átlátható a játék, a figurák összetéveszthetõek, ha meg felülnézetbõl játszol, akkor ugyan olyan mint ezer másik sakk program, csak itt sok a csicsa. Azon meg jót mosolyogtam, hogy a játszmák elõtt valamiféle történetet próbáld beadni nekem. Azért ennyire nem kellett volna elszállni a készítõknek. 😄 Az AI dicséretes, a körítés is oké, de teljesen felesleges. A hadjárat módban viszont egész érdekes feladatok vannak. Összességében szép munka, de nem sok jövõt jósolok neki.
Én tunngle t használok, ott is van battle vs chess szoba. Majd egyszer lehet megpróbálom, hogy müködik-e de ma már nem😊

Nyomtam egyet....hát 6oson sikerült végül 20 rollbackkel kb😄 végjátékra sikerült 2 csikó fort összehoznom tökre örültem, de ugy is sikerult elszurnom😄 3. visszapörgetésre sikerült kisakkozni a tutit😄

Visszaléptem és 3-as szinten elkaptam a gép grabancát!<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ha akarna valaki játszani egy menetet akkor

Hamachin a hálózati nevem Gabrangel, jelszó nincsen...mielõtt azonban örülnétek

Ezt csináljátok meg, Connection Override kell a regedithez, kövessétek a lépéseket

Jól játszik a gép! 4-esen azért eddig elvert!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

azt nem mondtam, hogy ezt a játékot lehet tolni ugyebár, akinek eredeti az LIVE-on tolhatja, mi meg akár LAN-on is a Hamachi segítségével simán lehetséges...

egyébként a Battlegroundsnál tök mind1 milyen szintet választasz, ha az ügyességi játékban jó vagy😄 tegnap 6-os szinten simán vertem a gépet, mert egy csomó támadást visszavertem

Hát ez a baj, hogy nem is tudtam megnézni hogy alázna meg a gép maxon, mert a 3. lépésem után megfagy...beakad a script vagy nem tudom😊Gondolkodik a gép de nem lép semmit. Biztos tul jó vagyok😄
Azért arra mindig kiváncsi voltam, hogy hogy a fenébe lehet ezt megprogramozni.Azt még megértem, hogy bevan programozva az összes lépés, és hogy arra törekszik a gép, hogy mattoljon, de hogy mindezt skálázni is lehet...tehát, hogy adott egy szituáció és a gép nem azt lépi ami a legideálisabb lenne, hanem egy "rosszabb" megoldást mert mondjuk csak 5 ös szinten játszom. Vajon mit csinál másképp 6-os 7es szinten?
Vagy lehet csak bevan adva egy korlát, hogy hány lépésbõl mattolhat. Mondjuk 1 es szinten 100körig nem mattolhat 9esen meg ASAP mehet a susztermatt😄 Érdekes dolog ez számomra😊 Egy ilyen program megírásához mit kell jobban tudni sakkozni vagy programozni?😄

nem a Polgár Judit féléknek találták ki, ezt ne is várd el.

Úgy csinálták meg, hogy minden korosztály élvezhesse nyilván...

egyébként az a nagy ász, aki a legmagasabb szinten is el tudja verni a gépet, azért nem könnyû itt se.

Aki megcsinálja és azt mondja könnyen ment, akkor elismerem, hogy picit emelhették volna a limbót...

Hát nem tudom megítélni😄nekem hordoz magában kihívást. Mindig kérdezik, hogy tudok e sakkozni, én meg csak annyit mondok, hogy jah, ismerem a bábukat meg a lépéseket. A sakkozás sztem ott kezdõdik, hogy tudom elõre minimum a következõ 5 lépésem, van taktikám ami szerint játszom és alkalmazkodom az ellenfélhez. Én csak improvizálok általában😄 Lehet h aki pl fejben sakkozik annak ez a játék ujjgyakorlat😄

kemény az AI mi?

így a jó.

környezetrõl nem is meséltem, a pályák látványosak nekem fõleg az tetszik, amelyiknél a Rend oldalon a mennyországot mutatják a káosz oldalon pedig a pokolt, ha folyamatosan forgatjuk a táblát.

Ja és totálisan magyar a játék legalább is nálam

Kiprobaltam, mókás😊 csak azt nem értem, hogy a klasszikus sakk játszámánál 9 nehézségi szint van. 7fölött nekem 3 lépés után nem lép az AI, csak folyamat gondolkodik. Mondjuk nem mintha 6oson nem darálna be az esetek 80%ában😄

helyes😊 nagyon jó nem szokványos sakk játék

Eddig csak kerülgettem a játékot, de most meghoztad a kedvem hozzá! Megnézem milyen!

szekrény
legjobb táblajáték 10 évvel ezelõttrõl ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

fasza
Hát igen.A jó öreg Interplay játék mai változatban.Anno én is nyomtam c64-en

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hasonlít a varázsló sakkra😊 vannak benne logikai fejtörõk, párbajok (gombot kell nyomogatni, hogy kivédhesd a támadást, vagy pedig olyan is van , amikor megtámadsz egy bábut, és a társaid is segítenek leverni). Vannak benne minigame-k, sõt még az alapokra is megtanít a program, még oktató menüpont is van. Van hadjárat is, van olyan amikor idõre meg kell határozni melyik az egyetlen lépésed, valamikor pedig meg kell találnod az egyetlen lépést amivel mattot adhatsz a királynak.

csodálom, hogy nem kapott topikot, ha van ilyen topik töröljétek az enyémet!

Nekem nagyon bejött, ilyesmi játékkal még az 1988-89-es DOS Battle Chess-el játszottam...