8
-
#8 nem rossz csak hozzák be Mo-ra is. -
G_ArchAngel #7 Igen, annyi köze van a Youtubehoz, hogy platós Scaniának a McLaren F1-hez: van kereke. -
G_ArchAngel #6 Azért mert nem ingyenes. A Spotify nem torrent oldal, hanem szolgáltató.
Havi 5 GBP-ért korlátlanul hallgathatom, igaz angol kártyával kell fizetnem, de Magyarországon is elérhető.
Itt vannak a csomagok.
Havi 10 GBP-ért már 3333 dal tölthető le offline módban desktopra és mobilra. Tehát egy CD áráért majdnem 300 CD-nyi tartalom.
-
#5 Nincs új a nap alatt :) -
Omicron #4 Azért ez túl szép hogy igaz legyen, valljuk be:)
-
viasz #3 Hmm... Valamit nagyon elnéztem a számokkal :D
Napi 20perccel már elég halottnak tűnik az ötlet...
Böngészel, találsz, kirakod üzenőfalra. Ez valahonnan ismerős... Igeeen jútub. Avval pont ugyanezt tudod csinálni, csak még kép(klipp) is van a zenéhez. -
#2 "egy személy havonta legfeljebb 10 órányi zenét hallgathat meg"
Napi 20 perc ingyen zene. Én úgy tudom elképzelni, hogy a sok millió szám közül keresel facebookon, meghallgatod, kiteszed üzenőfaladra. -
viasz #1 Napi 3 óra ingyen zene? Talán lehet belőle valami. Bár kérdés, milyen és mennyi zene közül lehet válogatni. Mondjuk nem tudom elképzelni, hogy szólok a haveroknak, hogy gyertek már fészbukra, hallgassuk meg együtt ezt a zenét. Kivéve, ha valamelyikőnk működhet, mint dj., és mixel nekünk pár jó számot.