Cinemagraphs, megmozduló képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
egyik kedvenc gyûjteményem, csupa kultfilm-jelenet: iwdrm.tumblr.com

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Egyenként kell a frameket megcsinálni.
Az összes rajzfilm is ezzel a technikával készül.
Van egy állandó háttér és van a nagyon kis rész ami mozog.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
örök kedvenc.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
[/spam]™

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

pl. én egy olyat, mint az erkélyen álló modelles kép simán elviselnék, az nem lenne zavaró
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elfen Lied
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.