30
Minden a prosztatamasszázsról
-
#30 -
#29 csapassad -
#28 A csaj közel sem jár a prosztatához :) -
#27 akkor már azt is vezessük be, hogy ha valaki két n-nel írja a bant -
#26 már vártam a hozzászólást! :D -
#25 urak ezek szerint nem csinálhatják? -
#24 Nem lenne halott ha egy moderátor nyitná meg és leszögezné hogy értelmetlen gyerekes és trollkodó hozzászólásért azonnal bann jár -
#23 hát elég para valóban:D -
Garfield #22 Azért érzed, hogy ez most erősen alreg FAIL -
#21 Ez érdekes megközelítés. Vagyis a hozzászólók amúgy értelmesek, csak a téma "balfaszsága" miatt irkálnak gyerekes és degenerált dolgokat. Hm...
Nincs ebben semmi balfaszság, csak nem kisfiúkkal kell megbeszélni a témát. Inkább az indexen például, ahol extrémebb szexuális témában is lehet értelmes hozzászólásokat olvasni. -
#20 ha te komolyan gondolod hogy itt az sg-n egy ennyire balfasz topikhoz értelmes hozzászólások fognak jönni,akkor csak gratulálni tudok -
14 #19 Lennének ám megjegyzések, csak az uraságok szégyenlősek, én tudok egyet kettőt aki tudna mit mesélni nektek. -
#18 alreg-e? -
cmsworld #17 Valószínű, hogy nem lesz hosszú életű. -
cmsworld #16 Annyira sokféle téma van már itt az SG-n is, úgy gondoltam talán ehhez a témához is lennének hozzászólók. -
#15 Sajnos halott ötlet az sg-n ilyen topikot nyitni. Hacsak nem komolytalan vagy poénosnak szánt hozzászólásokat vársz. -
#14 gondolom neki sem a kedvenc elfoglaltsága XD
// loltopig -
Unreal1942 #13 Jelentkezz be egy prosztata szűrővizsgálatra és megtapasztalod.
De egyszerűbb ha feltolsz magadnak egy borotva habos flakont.
Ne legyél félén :)
Aztán meséld el milyen volt! -
ba32107 #12 Urulógus már vizsgálta, hát az nem volt kellemes -
lolka01 #11 Az lenne, ha értelmes, témához illő válaszok érkeznének. -
14 #10 Érdekes téma. -
#9 inb4 goatse -
#8 doksi film 18+ -
#7 +fav XD -
#6 +1 -
lolka01 #5 is-is inkább -
#4 áááá.pedig a címből azt hittem h egy újabb frankó történet az egyik moderátorról:) -
#3 kinek mi :D -
#2 Ez kéjdolog, vagy orvoslás? -
lolka01 #1 Tapasztalatok azoktól akik már részesültek benne, illetve azon hölgyektől, akik már csinálták.