15
  • Rotcsa
    Csinálhatnának egy animét is belőle! Annak szerintem tuti jó lenne!
  • Rotcsa
    Amúgy nekem az Edios-féle "The Dark Prophecy"-cím jobban tetszett, mint a mostani alternatívák. Folytathatnák ezzel,úgy is megvette az ediost, gondolom a jogokkal együtt.
  • Rotcsa
    Kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik a történet...
    A Hyldent szerintem ki kell űzni Janus testéből. Mekkora fordulat volt már, hogy elhitették a játékossal a Defiance-ben, hogy előbb Kain hal meg, majd Raziel...:D
    Az is jó lenne, ha a vámpír-evolúcióval kapcsolatos szálat is előennék. Pl Kain fejlődhetne, vagy valami ilyesmi. :)
    Kár, hogy Razielnek vége lett a Soul Revaer-által.
    Lényegében a story ott tart, hogy Kain megtisztult a fertőzéstől, viszont a Hyldenek átjutottak..... mi lehet ebből kihozni?
  • Rotcsa
    Szerintem sok billentyűzet meg egér a falnak lett vágva a játék miatt anno..:D
  • Rotcsa
    Én sem tudom, hogy sikerült magam türtőztetni...:D

Emlékszek, hogy valami olyan pálya volt a szellem világban, ahol volt egymás mögött 2 oszlop és az egyik megnyúlt a másik felé. EZt kellett kihasználni.

AZtán ami után átugrottam rá, egy várfalra kellett felkapaszkodni, de olyan lehetetlenül kellett irányítani, hogy az eszem megállt. Már-már arra gondoltam, biztos, h ezt nem gondolták komolyan, keresgettem napokig másik megoldást, de aztán rájöttem, h ezek az állatok tényleg azt akarják, h oda ugorjak fel...:D 1-2 hét alatt sikerült is, mint az első pálya elején Kainnal a háztetőkön ugrás. :D
  • PheCho
    Rotcsa, amit írtál pillér ugra bugrát.
    Emlékszem egyik szilveszter napján értem oda, nem voltam éppen a legnyugodtabb formámban, hogy finoman fogalmazzak, és úgy felhúztam magam rajta, hogy kettétörtem egy billentyűzetet. :)
    Asszony "picit" kiakadt rajtam. :)
    Uninstall lett pedig király játék volt.
  • Rotcsa
    Ezt nem tudtam. Én a key+ mause-t választottam. Volt, aki simán csak a billentyűt ajánlotta, nekem az nem jött be.
  • Loverman
    Nem csoda hogy rossz volt az irányítás, konzolport volt
  • Rotcsa
    Az irányítással remélem csinálnak valamit, mert a defiance borzalmas volt!

Az első pályát is 1 hétig csináltam! :S
    Meg amikor raziellel kellett menekülni az alvilágból, na az se volt könnyű!
    se amikor föl kellett ugrani a vége felé valami pillérre...:S ááááá!

Az egyetlen amiért nem vágtam ki a billentyűzetet meg a játék cd-ket az ablakon az azért volt, mert anniyra érdekelt a story, különben uninstall-ra nyomtam volna :D
  • BoneHeart
    AZTA!!!
    Csak Amy Hennig irja!!!
  • Rotcsa
    Meg Kaint és a Soul Reavert! :D
  • Polllen
    Raziel-t a népnek! :D
  • Frosty01
  • Rotcsa
    Számomra ez a mai nap legnagyobb játékhíre! :))

Remélem tényleg megcsinálják és befejezik a Defiance-t.

vagy szívesen játszanék egy olyan LOK-al, amely Razielnek a még Sarrafan-pap korabeli idejében játszódik.

Csak el ne szúrják ezt a jó kis csavaros, kalandos, fantazy storyt!
  • Rotcsa
    Yeeeeeeeeyssssss!
    Yessss! Igen, igen, igen!

Basszus, a gépem is lecserélem, ha ez kijön! :D Jó 7 éve nem újítottam be semmit, de ezért MIDNENT!!!

Igen, igen, köszönöm!! :D