15
-
Rotcsa #15 Csinálhatnának egy animét is belőle! Annak szerintem tuti jó lenne! -
Rotcsa #14 Amúgy nekem az Edios-féle "The Dark Prophecy"-cím jobban tetszett, mint a mostani alternatívák. Folytathatnák ezzel,úgy is megvette az ediost, gondolom a jogokkal együtt. -
Rotcsa #13 Kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik a történet...
A Hyldent szerintem ki kell űzni Janus testéből. Mekkora fordulat volt már, hogy elhitették a játékossal a Defiance-ben, hogy előbb Kain hal meg, majd Raziel...:D
Az is jó lenne, ha a vámpír-evolúcióval kapcsolatos szálat is előennék. Pl Kain fejlődhetne, vagy valami ilyesmi. :)
Kár, hogy Razielnek vége lett a Soul Revaer-által.
Lényegében a story ott tart, hogy Kain megtisztult a fertőzéstől, viszont a Hyldenek átjutottak..... mi lehet ebből kihozni? -
Rotcsa #12 Szerintem sok billentyűzet meg egér a falnak lett vágva a játék miatt anno..:D -
Rotcsa #11 Én sem tudom, hogy sikerült magam türtőztetni...:D
Emlékszek, hogy valami olyan pálya volt a szellem világban, ahol volt egymás mögött 2 oszlop és az egyik megnyúlt a másik felé. EZt kellett kihasználni.
AZtán ami után átugrottam rá, egy várfalra kellett felkapaszkodni, de olyan lehetetlenül kellett irányítani, hogy az eszem megállt. Már-már arra gondoltam, biztos, h ezt nem gondolták komolyan, keresgettem napokig másik megoldást, de aztán rájöttem, h ezek az állatok tényleg azt akarják, h oda ugorjak fel...:D 1-2 hét alatt sikerült is, mint az első pálya elején Kainnal a háztetőkön ugrás. :D -
PheCho #10 Rotcsa, amit írtál pillér ugra bugrát.
Emlékszem egyik szilveszter napján értem oda, nem voltam éppen a legnyugodtabb formámban, hogy finoman fogalmazzak, és úgy felhúztam magam rajta, hogy kettétörtem egy billentyűzetet. :)
Asszony "picit" kiakadt rajtam. :)
Uninstall lett pedig király játék volt. -
Rotcsa #9 Ezt nem tudtam. Én a key+ mause-t választottam. Volt, aki simán csak a billentyűt ajánlotta, nekem az nem jött be. -
Loverman #8 Nem csoda hogy rossz volt az irányítás, konzolport volt -
Rotcsa #7 Az irányítással remélem csinálnak valamit, mert a defiance borzalmas volt!
Az első pályát is 1 hétig csináltam! :S
Meg amikor raziellel kellett menekülni az alvilágból, na az se volt könnyű!
se amikor föl kellett ugrani a vége felé valami pillérre...:S ááááá!
Az egyetlen amiért nem vágtam ki a billentyűzetet meg a játék cd-ket az ablakon az azért volt, mert anniyra érdekelt a story, különben uninstall-ra nyomtam volna :D -
BoneHeart #6 AZTA!!!
Csak Amy Hennig irja!!!
-
Rotcsa #5 Meg Kaint és a Soul Reavert! :D -
Polllen #4 Raziel-t a népnek! :D -
#3 -
Rotcsa #2 Számomra ez a mai nap legnagyobb játékhíre! :))
Remélem tényleg megcsinálják és befejezik a Defiance-t.
vagy szívesen játszanék egy olyan LOK-al, amely Razielnek a még Sarrafan-pap korabeli idejében játszódik.
Csak el ne szúrják ezt a jó kis csavaros, kalandos, fantazy storyt! -
Rotcsa #1 Yeeeeeeeeyssssss!
Yessss! Igen, igen, igen!
Basszus, a gépem is lecserélem, ha ez kijön! :D Jó 7 éve nem újítottam be semmit, de ezért MIDNENT!!!
Igen, igen, köszönöm!! :D