Brink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát hülyék vagytok ha ilyeneket képesek vagyok írni ténykérdés
asszem maradok az UT-nál

a Blink egyjátékos módjának kb mekkora értéke van? mert ha jól tudom ez a játék is kõkeményen multira van kihegyezve.

szóval részletekbe menõen miben különbözik?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

<#papakacsint>

A TF2-nek semmilyen egyjátékos értéke nincs. Akkor a Blink hogy lehetne klón?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Chocho
3 csillag és ajánló.

Gaming is believing.

<#puszi>

na megjött a másik troll király <#szomoru1> érdekes tõled sem láttam még egy értelmes érvelést vagy kulturált keretek között megírt hozászolást, sgu topikot is jól szétcseszted.<#levele> (szintúgy a sgu cikkeket is a film részlegnél)

ezt úgy irtad, mintha te sokkal értelmesebb lennél nála <#integet2>

stardate
Én soha nem játszottam a tf2-vel így nem tudom mennyire hasonlít rá, de nem is érdekel.Számomra nagyon jó vétel volt (amit nem tudok elmondani az utolsó két cod-ról).Vannak hibái de azokat javítják ezerrel (jövõhéten jön a 3. patch).

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Majd a borgok asszimilálják... 😄

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Én sem láttam még tõle rendes hsz-t. Viszont rendszeresen lehülyéz mindenkit a kis hülye. 😊

feltettem egy hihetetlenül egyszerû kérdés de nem sikerült választ adnod.
már egy ideje ide jársz erre az oldalra de én még egy értelmes hsz-t nem láttam tõled.

Narxis
Te tudsz magyarul?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tf2 klónokkal hagyjátok már az eszeteket akkor a tf2 is egy quake mod másolat már komolyan 1ébként meg ahogy azt 2011 ilyenkorra elszarták az is mûvészet
netperformer
Nemtom, de valahogy taszító pólusként hat rám a tf2-is és ez is. Tehát még a kipróbálásához sincs erõm a képek és a gameplayek láttán.

uhh tf2 klón?