17
-
Zolivok #17 hát hülyék vagytok ha ilyeneket képesek vagyok írni ténykérdés -
Loverman #16 asszem maradok az UT-nál -
kissssss #15 a Blink egyjátékos módjának kb mekkora értéke van? mert ha jól tudom ez a játék is kőkeményen multira van kihegyezve.
szóval részletekbe menően miben különbözik? -
kissssss #14
-
Ender Wiggin #13 A TF2-nek semmilyen egyjátékos értéke nincs. Akkor a Blink hogy lehetne klón? -
3 csillag és ajánló. -
Justil #11
-
kissssss #10 na megjött a másik troll király
érdekes tőled sem láttam még egy értelmes érvelést vagy kulturált keretek között megírt hozászolást, sgu topikot is jól szétcseszted.
(szintúgy a sgu cikkeket is a film részlegnél)
-
Justil #9 ezt úgy irtad, mintha te sokkal értelmesebb lennél nála
-
Én soha nem játszottam a tf2-vel így nem tudom mennyire hasonlít rá, de nem is érdekel.Számomra nagyon jó vétel volt (amit nem tudok elmondani az utolsó két cod-ról).Vannak hibái de azokat javítják ezerrel (jövőhéten jön a 3. patch). -
pasi29uk #7 Majd a borgok asszimilálják... :D -
Marko001 #6 Én sem láttam még tőle rendes hsz-t. Viszont rendszeresen lehülyéz mindenkit a kis hülye. :) -
kissssss #5 feltettem egy hihetetlenül egyszerű kérdés de nem sikerült választ adnod.
már egy ideje ide jársz erre az oldalra de én még egy értelmes hsz-t nem láttam tőled. -
Te tudsz magyarul? -
Zolivok #3 tf2 klónokkal hagyjátok már az eszeteket akkor a tf2 is egy quake mod másolat már komolyan 1ébként meg ahogy azt 2011 ilyenkorra elszarták az is művészet -
Nemtom, de valahogy taszító pólusként hat rám a tf2-is és ez is. Tehát még a kipróbálásához sincs erőm a képek és a gameplayek láttán. -
kissssss #1 uhh tf2 klón?